Jump to content

[hwbot] 3Dmark06 Ranking

Recommended Posts

• Replies 1,6k
  • Created
  • Last Reply
Αρχική απάντηση από Athens2004

Νεος συμαζέψου :p

:p

’σε με μωρέ...τόσο καιρό κάτω απ το ζυγό των C2D... μας περνάγανε και μας την λέγανε ότι είναι καλύτεροι o/cers...αλλά αυτοί που το λέγανε σύντομα θα φτύσουν αίμα :p

ωραιος ο νεος :D ...πολυ καλο νουμερακι για τις συχνοτητες αυτες...αλλα psit το νουσου μην παρεκτρεπεσαι, δεν ειναι για ολους το παν το o/c ..ασε εμας που ειμαστε αρρωστοι :p

Αρχική απάντηση από giorgos th.

μπραβο παλληκαρι μου....βλεπω το Vgpu mod on απεδωσε καρπους....:D

:hehe:

Αυτό δεν είναι τπτ ακόμα...

Απλά ήδη έχω bottleneck λόγο 1x512 και χαμηλά CPU..

Και 750 να το έβαζα η διαφορά θα ήταν πολύ μικρή οπότε δεν μπήκα καν στον κόπο να ξεπεράσω τα 1.45ν ;)

Όσο για τις μνήμες.... μου λειπουν 4 ψυκτρώνια...οπότε δεν ήθελα να ζώσω ρεύμα..εκεί είναι με 2.0x κάτι

Γμτ...εκανα clopy paste απ το προιγούμενο σκορ στα details τοu ORB κει είχα ξεχάσει να αλλάξω τα κλοκια της κάρτας

Αρχική απάντηση από def

πολυ ωραια νουμερακια παιδια μπραβο:clap: και γω θελω να ανεβασω αλλα φοβαμαι γιατι δεν εχει εγγυηση η καρτα μου

Ναι ρε Λευτέρη..καλά κάνει γιατί αμα σου κάει απ το o/c μέσω rivatuner τον ηπι@ς χωρίς εγγύηση :p

Αυτο που σκεφτομαι να κανω ειναι να χαμηλωσω το shader clock μπας και παει παραπανω ο πυρηνας.

ετρεξα κατι ΑΜ3 στα 684.οποτε θελω να δω αν θα μπορεσει και τα αλλα εκει.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.