Jump to content

[hwbot] 3Dmark06 Ranking

Recommended Posts

Ναι φιλε,βασικα πρωτη φορα πηγε τοσο ψηλα και μου φανηκε καπως,το κακο τωρα ειναι οτι αυτη η παλιο P5Q δεν παει πανω απο 473fsb και δεν μπορω να τον παω πιο ψηλα,τον εχω παει και 4.1 483fsb 1.4v αλλα δεν περναει 3dmark με τιποτα.

• Replies 1,6k
  • Created
  • Last Reply
Ναι φιλε,βασικα πρωτη φορα πηγε τοσο ψηλα και μου φανηκε καπως,το κακο τωρα ειναι οτι αυτη η παλιο P5Q δεν παει πανω απο 473fsb και δεν μπορω να τον παω πιο ψηλα,τον εχω παει και 4.1 483fsb 1.4v αλλα δεν περναει 3dmark με τιποτα.

φιλε μου δεν ειναι η μητρική ο cpu αυτός δεν εχει fsb καπου 5 πανω 5 κατω αυτη η quad εκει τρωνε τοίχο!

• 3 weeks later...
  • 4 weeks later...
  • 5 weeks later...

Μάγκες, έχω φάει χοντρό κόλλημα με το συστηματάκι: Ενώ οι καρτούλες βγάζουν σχετικά καλό σκόρ-13500. και ενώ έχω τον Ι7 920 στα 3,7GHz, με μνημούλες στα 1500MHz, η CPU δεν παίρνει πάνω από 3 χιλιάρικα σκόρ! Έχω φλιπάρει! Βασικά πιστεύω ότι ούτε και οι 2 διπύρηνες πιάνουν το σκορ που θα ¨πρεπε! Καμιά ιδέα τί μπορεί να φταίει?(Μάλλον εγώ?)

Λειτουργικό τα παράθυρα τα εφτάρια 64bit, αλλά τα ίδια σ...ά και με XP 32 και 64, χώρια που εκεί όταν ενεργοποιούσα το crossfire X είχα και χαμηλότερο σκορ από όταν το απενεργοποιούσα! Πάντως, όλα τα σκοπ, και για SM2.0 και για SM3.0, μου φαίνονται υπερβολικά χαμηλά (9500 και 13500 αντίστοιχα, και 2500 με 3000 για CPU). Κάπου υπάρχει bottleneck, αλλά...γιατί? Οι κάρτες είναι στις σωστές θέσεις (1&2, και με την 2η κάρτα για 16Χ ταχύτητα σε CF-X). Δεν υπάρχει λογική εξήγηση, απλά, δε με θέλει. Please, help!

WTF... πολύ κουλό!

Στο cpu έχεις αφήσει ανοικτό το ΗΤ; Αν όχι από εκεί χάνεις....

Οι κάρτες μαμά ρολόγια; Δοκίμασε να βάλεις τους τελευταίους drivers. Eπίσης ξαναπέρνα το 06.

Έχω τους 9.9 catalyst για εφτάρια 64bit, & έχω εγκαταστήσει-απεγκαταστήσει το 3dmark τουλάχιστον 5 φορές, σε 3 λειτουργικά συστήματα. Τόοοοσο να χάνει από το ΗΤ? Και τόοοσο μικρή διαφορά με το CF-X στις 2 διπύρηνες? Θα έπρεπε να βγάζει τουλάχιστον ένα 35% παραπάνω, δεν είναι έτσι? Ή είναι τόσο μεγάλη η επεξεργαστική ισχύς των καρτών που δημιουργείται bottleneck? Γι¨αυτό δεν υποτίθεται ότι έχουμε πλέον PCIe 2.0? Και Χ58? Δεν ξέρω τί να υποθέσω πλέον

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
Το I7 συστημα μου.Ψιλο καλα πηγε νομιζω.:banging:

Seb πως το βλεπεις;

Ωραιος! Αλλα απο εβδομαδα περνα για κουρεμα.....Προβλεπω τρελα γλεντια!!!

Δες την υπογραφη μου και θα καταλαβεις!!!!

• 2 weeks later...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.