Jump to content

[hwbot] 3Dmark06 Ranking

Recommended Posts

@ReaperX Πάντως ο i7 σου και οι μνήμες σου σου δίνουν 3000+ πόντους παραπάνω στο 3dMark06 συγκριτικά με Ε8500 και DDR2 που έχω εγώ και παρόλλο που έχω και λίγο μεγαλύτερο overclock στην κάρτα αν δεις!Δλδ αν και σε περνάω πολύ λίγο στην κάρτα, παίρνεις παραπάνω λόγω i7 και μνημών!

• Replies 1,6k
  • Created
  • Last Reply
Τρέχουν με 5αρια στα 1216...δλδ 600+κάτι με 5-5-4-8 και με 2.1 ρεύμα.Δεν πάνε με 4αρια στα 600 με 2.2-2.4.Αυτό που λές μου φαίνεται πολύ δύσκολο(το 600 με 4αρια!)Τεσπά...Θα το κοιτάξω άλλη μία φορά, αν και εμμένω σε αυτό που είπα!

Πανε πανε...αμα εχεις τις red..του Stelara αποτι θυμαμαι πηγαιναν 590-600 με 4αρια με 2.3+Volt

ψαξου με τις μνημες... 5-5-4-13 δεν παιζουν εκει που εισαι ?

@ReaperX Πάντως ο i7 σου και οι μνήμες σου σου δίνουν 3000+ πόντους παραπάνω στο 3dMark06 συγκριτικά με Ε8500 και DDR2 που έχω εγώ και παρόλλο που έχω και λίγο μεγαλύτερο overclock στην κάρτα αν δεις!Δλδ αν και σε περνάω πολύ λίγο στην κάρτα, παίρνεις παραπάνω λόγω i7 και μνημών!

I know...:) Κι αν παίξει με το καταραμένο το HT παίρνει κι άλλο...

Btw

Ένα παλιό run....

2006.th.jpg

Αν αναλογιστείς ότι είναι αρχαίοι drivers και η 280 παίζει πολύ πιο χαμηλά καταλαβαίνεις γιατί σου λέω να το πας στα 4.5...;)

Λοιπόν τελικά παιδιά έκανα 3-4 δοκιμές και τελικά ανέβασα λιγάκι τα ρολόγια core\shader\memory:781\1626\1501x2(3002) και πάνω από όλα έκλεισα κάποιες εφαρμογές που έτρεχαν από πίσω, έτρεξα 3dMark06 και τελικά ορίστε το αποτέλεσμα...

3dmark06gtx285maxovercl.jpg

Πάνω από 20k!Έστω και 20 πόντους αλλά είναι πάνω!!!!

Τώρα ξέρω ότι και με δυο-τρεις ρυθμίσεις ακόμα μπορώ και παραπάνω κάμποσο αλλά είναι οκ!:yu:Thanks ολους για την ανταπόκρισή σας!

Τρέχουν με 5αρια στα 1216...δλδ 600+κάτι με 5-5-4-8 και με 2.1 ρεύμα.Δεν πάνε με 4αρια στα 600 με 2.2-2.4.Αυτό που λές μου φαίνεται πολύ δύσκολο(το 600 με 4αρια!)Τεσπά...Θα το κοιτάξω άλλη μία φορά, αν και εμμένω σε αυτό που είπα!

οι κόκκινες πάνε με 4-4-4-5 1200 + αλλά με 2.4V + αλλά μην τις αφήσεις πολύ ώρα και χωρίς έναν κουλερακι κατά προτίμηση 12αρι να τις φυσάει γιατί δεν θα ξαναδείς αυτά τα ρολόγια .... σαν τις δικές μου που τις ξέχασα 2 μέρες :wall::wall: και από τότε δεν ξαναβλέπω αυτά το ρολόγια :tw::tw:

• 2 weeks later...
  • 3 weeks later...

04082009154039.th.jpg

να κανω μια ερωτηση?πως γινεται να βγαλω φωτογραφια ολη την επιφανεια εργασιας με τις φωτογραφιες απο ολα τα screenshots?με χρηση φωτογραφικης η κατι αλλο απο το imageshack?ευχαριστω

να κανω μια ερωτηση?πως γινεται να βγαλω φωτογραφια ολη την επιφανεια εργασιας με τις φωτογραφιες απο ολα τα screenshots?με χρηση φωτογραφικης η κατι αλλο απο το imageshack?ευχαριστω

παιδες.ενταξει το βρηκα.ευχαριστω:triniti:

• 3 weeks later...

Καλημέρα παιδιά.

Εχτές έτρεξα πρώτη φορά 3dMark 06 (το free από το σιτε) με το CF που έχω στήσει με τις 2 χ 4830.

Με το CF ενεργοποιημένο από το ATI control center μου βγάζει ένα score κοντά στο 12.800 με τον Ε-5200 στα 336 χ 11 => 3696 MHz.

Με το CF απενεργοποιημένο μου βγάζει ένα score κοντά στο 13.300....

Α) τα score αυτά είναι λογικά? Ή σας φαίνετε κάπου μεγάλη διαφορά?

Β) τι παίζει με το CF από το ATI control center? Το 06 δεν υποστηρίζει CF/SLI συνδυασμούς?

Ναι ON μου το δείχνει, βλέπει και τις 2 κάρτες, drivers 9,4 και βλέπει και τα ρολόγια σωστά όπως τα έχω υπερχρονίσει από το ATI tool.

Θα το διπλοκοιτάξω και σήμερα αλλά είμαι κατά 99% σίγουρος πως είναι ΟΝ.

Είναι φυσιολογικό αυτό? Χαμηλότερο σκορ με το CF...

Γενικά σαν σκορ πως είναι?

Θενκς ρε Ανέστη, δεν μπορώ να δω το ss σου γιατί είμαι δουλειά και κάτι λείπει από την Αλεπού-φωτιά αλλά θα το κοιτάξω σπίτι μπας και ισιώσει λίγο.

Μόνο απορίες έχω με αυτό το ρημάδι το CF χεχε.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.