Jump to content

[hwbot] 3Dmark06 Ranking

Recommended Posts

• Replies 1,6k
  • Created
  • Last Reply
[hwbot] Dagalidis - 14046 - Core 2 Duo E8400 @ 4403Mhz - 8800gtx @ 620/1008 Full Aircooled System[/hwbot]

uhvwr7mmtyg9y4r0nwle.jpg

http://service.futuremark.com/compare?3dm06=6646803

Πάμε για καλύτερα.... :T:

Dag πραγματικα με στεναχωρισε η αλλαγη σου σε ΙΝΤΕΛ , εισουν ο τελευταιος που δεν τον ειχε συνεπαρει η δυναμικη του CORE DUO αλλα τελικα και εσυ επεσες! Tα σκορ μου φαινονται χαμηλα! Στην καρτα oc εχεις κανει, και σε τι λειτουργικο παιζεις!

παιδια μια ερωτηση, εχτες επαιζα με ενα 7200 στα 3.8@1.28ν μου εβγαλε 2221 cpu score, δεν ειχα χρονο να το δω. Τι μπορει option μπορει να ξεχασα και μου βγαζει τοσο χαμηλα? Enable multicore support?

Ναι, αν και του εχω πανω μια ψυχτρα απο quad 65αρι εχω βαλει και ενα delta fully blown, απλα επειδη δεν εχω χρονο ουτε για νερο, δεν τον εψαξα απο που χανει...γυρω στους 65+ οποτε χλωμο για throttling... Το pc ειναι φιλου, το εχτισα, το ταισα και και και (εγω τον δικο μου τον εχω και καθεται μισος...ολα για τους αλλους ρε φουστη μ....οι αλλοι για μενα???) δεν ειμουνα αλλο χτες στην φαση να ασχοληθω. To multicore support το εχει enabled απο default?

Ναι, αν και του εχω πανω μια ψυχτρα απο quad 65αρι εχω βαλει και ενα delta fully blown, απλα επειδη δεν εχω χρονο ουτε για νερο, δεν τον εψαξα απο που χανει...γυρω στους 65+ οποτε χλωμο για throttling... Το pc ειναι φιλου, το εχτισα, το ταισα και και και (εγω τον δικο μου τον εχω και καθεται μισος...ολα για τους αλλους ρε φουστη μ....οι αλλοι για μενα???) δεν ειμουνα αλλο χτες στην φαση να ασχοληθω. To multicore support το εχει enabled απο default?

με τα ιδια ρευματα bencharw 1M με 426fsb με PL9.5..με 1:1 μνημες, χαλαρα δηλαδη, κανω mid 12αρια....2221 στο 3dmark>>>???

edit>βλεποντας αριθμους συμπαιρενω οτι ειναι πολυ frequency/core bound το 3dmark και οχι cache/fsb, με ενα 80% linearity θα επρεπε να ειχε βγαλει περι τα 3200++ min, οποτε μαλλον throttling..

Συγνώμη ρε παιδιά

είμαι άσχετος από bench :hm:

τι ρυθμίσεις πρέπει να κάνω στο σύστημα για μέγιστο αποτέλεσμα ?(εκτός από overclocking)

χρειάζομαι π.χ καθαρή εγκατάσταση win, να κλείσω από το bios τα περιφερειακά η δεν παίζει ρόλο ?

με το σύστημα στην υπογραφή έχω κάνει score :

3DMark Score

11151 3DMarks

SM 2.0 Score

5211

SM 3.0 Score

4944

CPU Score

2641

με την μπάρα γεμάτη προγράμματα ανοιχτά

να είμαι έτσι:wall: ετσι:( ετσι:D η ετσι:jump:

Συγνώμη ρε παιδιά

είμαι άσχετος από bench :hm:

τι ρυθμίσεις πρέπει να κάνω στο σύστημα για μέγιστο αποτέλεσμα ?(εκτός από overclocking)

χρειάζομαι π.χ καθαρή εγκατάσταση win, να κλείσω από το bios τα περιφερειακά η δεν παίζει ρόλο ?

με το σύστημα στην υπογραφή έχω κάνει score :

3DMark Score

11151 3DMarks

SM 2.0 Score

5211

SM 3.0 Score

4944

CPU Score

2641

με την μπάρα γεμάτη προγράμματα ανοιχτά

να είμαι έτσι:wall: ετσι:( ετσι:D η ετσι:jump:

Για bench κλείνεις ότι υπάρχει στο bios από κάρτες, USB, LAN και τα λοιπά.....

Στα Windows κλείνεις τα πάντα που δε χρειάζεσαι....Επίσεις απενεργοποιείς ΟΛΑ τα visual effects....

Αυτά είναι μόνο η αρχή....

Είναι και πολλά άλλα..... :nothing:

Για bench κλείνεις ότι υπάρχει στο bios από κάρτες, USB, LAN και τα λοιπά.....

Στα Windows κλείνεις τα πάντα που δε χρειάζεσαι....Επίσεις απενεργοποιείς ΟΛΑ τα visual effects....

Αυτά είναι μόνο η αρχή....

Είναι και πολλά άλλα..... :nothing:

για πες φιλε hipro5 τι αλλο απενεργοποιεις.... ( μπας και δουμε κανενα βαθμο παραπανω:cry::cry:)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.