Jump to content

[hwbot] 3Dmark06 Ranking

Recommended Posts

μάλλον θέλει να πεί την μέγιστη συχνότητα που βγάζεις όλα τα bench.

Πχ.

Όχι στο 06 4560 στο 01 4600 κτλπ

Την συχνότητα που τα βγάζεις όλα και με τι ρεύμα

Αυτό κατλάβα εγώ.(αρκεί το "ελάχιστα" που έγραψε,να ήθελε να γράψει τα "μέγιστα"

• Replies 1,6k
  • Created
  • Last Reply

Nαι αυτό λέω δηλαδή αν βάλεις 1.5 τάση σε ποια ελάχιστη συχνότητα βγαίνουν όλα άρα τα 4557 που λες. Παίζει πάντως να είμαστε στα ίδια γιατί με 0.05 παραπάνω υπολογίζω να παίζω κοντά στα 4.58

ποια μητρικη εβαλες τελικα?

Rampage .... Επιστροφη στις DDR2 φιλε ! :...:

Με τοσες DDR3 που δοκιμασα , καμμια δεν επαιξε πανω απο 570 3d (Μονο η p5e3 ws ετρεξε στα 570) . Ολες οι αλλες maximus και premium x48 ... βραστα . Απο 520 μεχρι 550 τερματιζαν . Τοσους μηνες ψαξιμο με τις DDR3 χωρις αποτελεσμα .

Οι team πιστεύω θα πάνε καλύτερα αλλα δεν ξέρω από θεμα reliability τι παίζει..

Μιάς και η team χρησημοποιεί το τελείως reference pcb απ όσο έχω καταλάβει,αν και οι cellshock είναι με reference...τότε κλάφτα χαράλαμπε... :p

Νομίζω έφυγες λίγο off :p:P:P

Οι team πιστεύω θα πάνε καλύτερα αλλα δεν ξέρω από θεμα reliability τι παίζει..

Μιάς και η team χρησημοποιεί το τελείως reference pcb απ όσο έχω καταλάβει,αν και οι cellshock είναι με reference...τότε κλάφτα χαράλαμπε... :p

Νομίζω έφυγες λίγο off :p:P:P

Στην τελικη οποια αντεξει ! :whip:

παιδιά θέλωτην γνώμη σας για το το τεστ της υπογραφής μου

3dmarkt03=39.469

3dmarkt06=12.404

agua mark0=179.545

Ειμαι εντελώς εσχετος απο σκορ και για αυτό ρωτάω καποιον που ξέρει να μου πει αν είναι ικανοποιητικά τα παραπάνω σκόρ με το σύστημα της υπογραφής μου.Σας ευχαριστώ.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.