Jump to content

[hwbot] 3Dmark06 Ranking

Recommended Posts

• Replies 1,6k
  • Created
  • Last Reply

μου κοπηκε απο throtling..

πανω που την εμαθα την ατιμη...και την ειχα σηκωσει καλα...

θα δουμε , το σαβατοκυριακο εχει πολυ μελετη και φυσικα μοντ...

ευχαριστω παιδια για το support :D

747 μαστορα , δες και στην υπογραφη μου

κοιτα πανω απο 1,6 δεν εχει φαει

και 1,6 για πολυ λιγο

οι τασεις ειναι καλες , δεν τον ξεσκισα σαν καφρος

και απο το πρωτο λεπτο στο ss

αναθεμα και αν αυτο το cpu εχει δει ποτε θετικη θερμοκρασια στη ζωη του

λες να ταφτυσε?

παντως απο την ωρα που τοπες στο 06 δεν παει με τπτ το cpu σκορ πανω απο 2800

χμμμμ

ολο ατυχιες βρε παιδι μου...

gprhellas - 28828- QX9650@5648MHz@-130°C - 9800GX2 @ 774-1136 stock air - Foxconn BlackOps motherboard - hipro-tech 1200Watts PSU.

attachment.php?attachmentid=30427&stc=1&d=1207117918

Ετσι για την ιστορία αξίζει να σας πω τι έπαθα....

Ειχε περισσέψει καμια δεκαριά λίτρα άζωτο, λέω να κάνω μια δοκιμή μεσοβδομαδιάτικα μετά την δουλειά μόνο και μόνο για το 2Κ6....(sf3d γαρ......) σχολάω στις 17:00 τρέχω σπίτι βάζω την μπουκάλα στο piagio και βούρ στην blackops (η μητρική......)

Λέω δεν κάνω μια δοκιμή έτσι απλά στην safe frequency 5650MHz όπου ο CPU μου βγάζει άνετα - μα πολύ άνετα - το CPU TEST του 2κ6, τίποτα όλα χωρίς πολλά πολλα και βγάζω εύκολα το παραπάνω σκόρ.

Τώρα λέμε αφου είδαμε και το σκόρ πάμε λίγο παραπάνω να πάρουμε και αυτό το σκόρ.

Κάνουμε επανεκίνηση όλα καλά, ανεβάζουμε κάρτες - tweaks και σχετικά πάμε και τον cpu sta 5702 ΜΗζ και ξεκινάω, όλα καλά περνάω τις αλλαγές μια χαρά βγάζω το πρώτο CPU TEST - όλα χαρά ο μικρός - απ τη χαρά μου ξεχνάω να ρίζω άζωτο στο POT και με το που τελειώνει το δεύτερο CPU TEST με πετάει στα windows.

Κοιτάω τα θερμός, είχα κανα δύο ακόμα, Επανεκίνηση και βούρ λέω το πήραμε...

Πάλι απ΄την αρχή όλα ξανά (5702ΜΗζ....) τελικά αυτή τη φορά πρόσεχα και το έβγαλα όλο μια χαρά.

ΚΟΙΤΑΩ ΤΟ ΣΚΟΡ 3000 ΚΑΤΩ....... ΒΡΕ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ?

Στην επανεκίνηση είχε χάσει το bios τους δύο πυρήνες και έπαιζε με δύο.....άζωτο τέλος...δεν πειράζει την άλλη φορά.

post-4599-1416073443,6801_thumb.jpg

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.