Jump to content

[hwbot] 3Dmark06 Ranking

Recommended Posts

Αρχική απάντηση από Inlovem [Σήμερα, στις 01:43]

παντος... κιτα3ε και σε αθτο το λινκ να δεις τα αποτελεσματα περιπου που πρεπει να παιρνεις....

http://www23.tomshardware.com/graphics_sli2007.html?modelx=33&model1=867&model2=809&chart=370

απο επανω μπορει να το αλλα3εις και να δεις και για το Hdr/ sm3 οπως και για τον επε3εργαστη...

Δεν ενδιαφέρομαι να πάρω καινούριο επεξεργαστή έτσι κι αλιώς μια χαρά είναι και αυτός που έχω...

όταν τρέχεις το 3d mark πειράζει που τον έχω υπερχρονισμένο τον υπολογιστή και την κάρτα γραφικών;

Επί την ευκαιρία άλλαξα την υπογραφή μου και μπορείς να δείς τι έχω αυτή την στιγμή...

• Replies 1,6k
  • Created
  • Last Reply

Καλά αν είναι και θες να με βοηθήσεις δώσε μου το MSN σου να σε κάνω add, μπας και μου πεις τι πρέπει να κάνω. Γενικά δεν έχω καταλάβει τη διαδικασία και μου φαίνεται βουνό. Μετά εγώ έχω περίεργες απόψεις περί Overclock, όπως το ότι δεν με αφορά το OC το οποίο γίνεται εργαστηριακά με άζωτα και ιστορίες...

Όπως είπα αν θες πες μου τι πρέπει να κάνω.

Πω πω!!! Αυτό είναι Score!!!:eek:

Καλά με τέτοια σύνθεση (ReaperX-21088-QX9650@4,2GHz-Maximus Extreme-2x3870 @ 857/1233), έβφαλες αυτό το πράμα! Μπράβο!!!!

Ίξερα ότι μπορεί στα παιχνίδια να μην τα πηγαίνουν τόσο καλά οι ATi και ότι στα benches πάνε καλύτερα, αλλά όχι και έτσι!

Ακόμα μία φορά Μπράβο!:D

Είδα ότι στα Vista με 4680MHz έβγαλες μικρότερο CPU score απ' ότι στα XP με 4004MHz.

Αλλά τρέξε αν μπορείς το 3DMark06 και στα Vista στα ίδια (364Χ11 με ίδια timing στη μνήμη και την κάρτα γραφικών στα 641-1002), για να δούμε ποια είναι η διαφορά με ίδιες ακριβώς ρυθμίσεις.

Αρχική απάντηση από mariosalice [Σήμερα, στις 12:07]

Αλλά τρέξε αν μπορείς το 3DMark06 και στα Vista στα ίδια (364Χ11 με ίδια timing στη μνήμη και την κάρτα γραφικών στα 641-1002), για να δούμε ποια είναι η διαφορά με ίδιες ακριβώς ρυθμίσεις.

Done :T:

post-407-1416073324,1922_thumb.jpg

Αρχική απάντηση από ΑΝ7 OverClocker [Σήμερα, στις 21:25]

Και γιατί έχω την αίσθηση ότι και πάλι είσαι χαμηλά?

Το 680 φταίει?

Ειμαι χωρις lod κλπ και οι μνημες ειναι ψιλοχαλαρα(~1000 με 4αρια 2Τ,ενω μπορω να τις παιξω μεχρι 900 με 3αρια και 1Τ).

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.