Jump to content

[hwbot] 3Dmark06 Ranking

Recommended Posts

• Replies 1,6k
  • Created
  • Last Reply

Οχι καλα το λες...απλα εγω δεν ειχα καταλαβει γιατι νομιζα drivers που δεν ειναι approved απο την Futuremark ΔΕΝ ειναι ταυτοχρονα approved απο το hwbot... παντως ειναι λιγο κουλο που ισχυει κατι τέτοιο... τι νοημα εχει τοτε να τρεχεις bench με approved drivers απο την futuremark? δεν εχει... εκει καταλήγουμε....

Non Approved δεν σημαίνει ότι το score είναι fake. Συνήθως non approved είναι οι beta drivers, μόλις τους βγάλει official η nvidia/ati μετά από λίγο γίνονται και approved από την futuremark.

Πχ 170.02 είναι beta, τον τέσταραν και είδαν ότι είναι stable κλπ κλπ και βγαίνει σαν 171.01 official.

Ο πρώτος θα είναι non approved, ο άλλος approved.

PS. Τυχαία τα νούμερα στους drivers, για παράδειγμα τα έβαλα.

Ναι δεν λεω οτι τα scores ειναι fake προς θεου ...απλα λεω πως γινεται να λογαριαζεται ενα score και να θεωρειται valid για να μπει σε μια καταταξη στο hwbot απο την στιγμη που το hwbot χρησιμοποιει ως μεσο αξιολογησης τα programs της Futuremark και αρα θα πρεπει να συμβαδίζει και στους approved drivers που χρησιμοποιουνται... ειναι καπως σαν να αποδεχεσαι το 3dmark ως μεσο αξιολογησης ενω ταύτοχρονα δεν επιλεγεις/συμβαδιζεις 100% με οτι και η Futuremark θεωρει ως approved για τα benchmarking της... επιλεκτικη αποδοχη κάπως...

Η να το πω αλλιως...δεν εχει νοημα πουθενα να τρεχεις bench με approved drivers απο την Futuremark? H κανω λαθος? Μετράει καπου?

Είναι μεγάλη πίκρα η ιστορία με τους drivers Και την futuremark.

Πλέον κανένας δεν ασχολείται με αυτό παρα μόνο η futuremark.

Βέβαια δεν ξέρω κατα πόσο επιτρέπονται οι modded drivers στο hwbot

Και εγω δεν εχω καταλαβει...αν και βεβαια ειναι και λιγο θεμα πχ της ΝV γιατι περισσοτερο σε NV drivers το παρατήρησα....163. 75 official και τωρα αισιως σε beta ειμαστε στο 169.09... Τι περιμένει η NV για τους official? Το θαυμα των Χριστουγένννων? Απο την μια το βρισκω σωστο απο την αλλη ομως πως ειμαι σιγουρος οτι το αποτελεσματα που βλεπω ειναι εγκυρα (οχι fake) απο την στιγμη που εχουν τρεξει με beta drivers και η εταιρεια που παρεχει το bench δεν τους κανει approved? Ειναι οξύμωρο καπως...

Από τότε που άλλαξα μηχάνημα, προσπαθώ να εγκαταστήσω το 3dMark06, τόσο κατεβασμένο από το site της εταιρείας, όσο και γνήσιο, και ενώ εγκαθίσταται, με το που το ξεκινάω, στο configuration του Η/Υ μου, κολλάει! Έκανα και format, με άλλη έκδοση των windows, πάντα xp, αλλά τα ίδια. Δεν μπορώ να post-άρωωω!!! Έχω φρικάρει! Any ideas???

Πετυχα διαμαντακι 8800 GTS 640MB. Ειναι ενος φιλου και μου την δανεισε για δοκιμες-benching. Το clocks ειναι χωρις κανενα vmod και με μια HR-03 plus πανω!!!

http://service.futuremark.com/compare?3dm06=4090639

post-92-1416073300,0155_thumb.jpg

Αρχική απάντηση από Daidalos

Πετυχα διαμαντακι 8800 GTS 640MB. Ειναι ενος φιλου και μου την δανεισε για δοκιμες-benching. Το clocks ειναι χωρις κανενα vmod και με μια HR-03 plus πανω!!!

http://service.futuremark.com/compare?3dm06=4090639

Εαν θέλεις πες μας και την κατασκευάστρια εταιρία της κάρτας...:innocent:

Ενα 06 για το καλο,αν και μας εβγαλε την πιστη,λογω ανεξηγητων μαγνητικων πεδιων...

[hwbot] giorgos th. - 15380 - QΧ9650 @ 5507Mhz - HD2900XT 512mb @ 887/981 - LN2/stock air[/hwbot]

http://service.futuremark.com/compare?3dm06=4215356

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.