Jump to content

[hwbot] 3Dmark06 Ranking

Recommended Posts

• Replies 1,6k
  • Created
  • Last Reply
Αρχική απάντηση από ΑΝ7 OverClocker [Σήμερα, στις 20:03]

ετς ετς...

Μάλλον σας βλέπω να συνεχίζετε μόνοι σας μιας και γλυκοκοιτώ την καινούρια GTS αν έρθει σύντομα :p

Mες τον Δεκέμβρη.....στα 450- ευρώπουλα;;;;

Αφού δω που πάει η καρτούλα θα δοκιμάσω με τον Q6600 στα 3.8....Αν πιάσω 15200-15500 στα Vista 32 θα είμαστε καλά πιστεύω...

Έχω περίσσειο έναν ανεμιστηρα 12αρι ...να τον βάλω να φυσάει την κάρτα από κάτω ; θα βοηθήσει;

Με 1000 την μνήμη, μια φορά κατόρθωσα και έτρεξα 3δμαρκ με 720 πυρηνα (14220) με λίγα artifacts στο τελευταίο frame του graphic test 2 και οτιδήποτε παραπάνω κολλάει και με πετάει έξω.... Tωρα κολλάει και σε οτιδήποτε πάνω από 705 πυρήνα και 990-1000 μνήμες....ειδικότερα τα κολλήματα παρατηρούνται στο graphic test 2...

Κατι άλλο ...ενώ δίνω στο Riva tuner στα shader 1750, στο monitoring μου δείχνει 1728 (!!)

Πως το έφτασες στα 750 ρε george; XFX έχω......

Θα Κοιτάξω να κλοκάρω τον quad και επανέρχομαι αυριο....

Αρχική απάντηση από giorgos th. [Χθες, στις 23:22]

ε ειναι οπως σου κατσει..εγω παντως με την eVGA ειχα 2 στα 2..

και ελεγα να πάρω Evga στην αρχή αλλά μερικοί μου είπαν να προτιμήσω με την ακόλουθη σειρα ASUS>XFX>Evga> Sparckle>Twintech....

Πάντως μια φορά έτρεξε στα 720 ο πυρήνας (με artifacts μόνο στο τελευταίο frame του graphic test 2) και θέλω να είμαι αισιόδοξος... Εντάξει να καταλάβω διαφορά 740 και να μην μπορώ να πάω 750 αλλά από 700 σε 750;;

Και εν πάσει περιπτώσει όταν λέτε ότι οι υλοποιήσεις είναι ίδιες και ότι αλλάζει μόνο το αυτοκόλητο θα έπρεπε να υπάρχουν ισάξια προιόντα καιι αντίστοιχες δυνατότητες (με μικρές αποκλίσεις) Αυτά τα 50 παραπάνω στον πυρήνα , το Πλαίσιο τα πουλάει 20 ευρω ακριβότερα (βλ.υλοποίηση XFX 8800GT XT sta 250 ευρώ έναντι 230 που πήρα την δικιά μου...)

Eιναι 1000 πόντοι αυτοί! Ο πυρήνας πάντως στα 3δmark06 tests που έτρεξα δεν ξεπέρασε σε καμμιά περίπτωση τους 78 βαθμούς....Να υποθέσω ότι οι μήμες δεν ψυχονται καλά και κόβουν; Θα βάλω κάποια στιγμή τον ανεμιστήρα από κάτω από την κάρτα αλλά πως θα τον στερεώσω δεν ξέρω (χαρτοταινία;)

Υπάρχει κάποιος κανόνας για σχεση συχνότητας πυρήνα με συχνότητα μνήμης;;;;

Βλέπω τις κάρτες της Zotac που έρχονται με έτοιμη υδρόψυξη, τις επιδόσεις της GT του giorgos th. και μου τη δίνει που δεν περίμενα λίγο με μια παλιά κάρτα.

Δεν έχω 2 μήνες που αγόρασα τις GTX, όταν κατά λάθος έσπασα μια 7900gtx που είχα.

@giorgos th

Ο υπερχρονισμός σου και το όνομα, μου θυμίζουν κάτι από hipro5 φίλε μου.

Εσύ θα μας τρελάνεις.

Αρχική απάντηση από mariosalice

@giorgos th

Ο υπερχρονισμός σου και το όνομα, μου θυμίζουν κάτι από hipro5 φίλε μου.

Εσύ θα μας τρελάνεις.

Μαριε σ`ευχαριστω για τα καλα σου λογια,αλλα ειμαι "μπεμπης" μπροστα στον μαστροhipro..

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.