Jump to content

[hwbot] 3Dmark06 Ranking

Recommended Posts

Αρχική απάντηση από ΑΝ7 OverClocker [Χθες, στις 11:47]

Εδώ θα έρθω να διαφωνίσω...

’μα τα μαστίγια είναι λίγα...δεν θα έχεις πρόβλημα στο bench...άμα όμως είναι πολλά θα τον πιΕις στο σκορ.

Και στο δεύτερο που διαφωνώ είναι ότι θα κάνει μπουμ.

Καλά για το 24/7 Συμφωνω :D:p

τι εννοουμε λεγοντας 24/7?....

εχω την 8800gtx οπως ειπα. υπαρχει καποιος που την εχει, να μου πει μεχρι που περιπου υπερχρονιζει ? ...( με default ψυξη ειναι, απτην μανα της).. και ποιους drivers χρησιμοποιει... ??

• Replies 1,6k
  • Created
  • Last Reply
Αρχική απάντηση από NEOKFIRE7

εχω την 8800gtx οπως ειπα. υπαρχει καποιος που την εχει, να μου πει μεχρι που περιπου υπερχρονιζει ? ...( με default ψυξη ειναι, απτην μανα της).. και ποιους drivers χρησιμοποιει... ??

εννοει 24 ωρες την εβδομαδα

Αρχική απάντηση από NEOKFIRE7 [Σήμερα, στις 10:32]

οδηγοι : 158.19 και οι περισσοτερες καρτες πανε μεχρι 650πυρηνας / 2000 μνημες..Εκει πιστευω δε θα εχεις προβλημα..Και με ενα 90% fan speed εισαι οκ :)

Ψαξε ομως και στο φορουμ να δεις παραπανω οσο αφορα το o/cing της καρτας αυτης.

το 24/7 τι ειναι,???....

- εχει κανεις ιδεα γιατι ενω βαζω 425, χ8 πολλαπλασιαστη που σημαινει 3400 Hz επεξεργστης, το 3dmark μου λεει 3984 περιπου?????

το 24/7 είναι 24 ώρες την ημέρα 7 μέρες την εβδομάδα..με λίγα λόγια να το έχεις συνέχεια ανοιχτό το pc χωρίς να το κλείνεις..

Γιατι δεν διαβάζει τον δυναμικό πολλαπλασιαστή τους επεξεργαστή αλλά τον deafault μόνο

Οταν ειχα παει τον πυρηνα 675 (με στοκ ρευμα στη 8800) τοτε στο 1ο τεστ του 3dmark δεν εβγαλε προφανως το τεστ ,αλλα εβγαζε μαυρα κομμενα - σπασμενα artifacts.

Αρχική απάντηση από giorgos th. [Σήμερα, στις 11:48]

τελικα επεσα σε καλη GTS ε...

Nαι, γιατί τα άλλα είναι άσχημα είναι?...Το έχεις ξεφτυλίσει το 06 με την GTS. :clap:

και του Gomar οι μνήμες αν δεν είχαν μουλαρώσει στα 940 θα έφτανε ψηλότερα.

Ειδικά στο 06 η vram παιζει μεγάλο ρόλο.

Αρχική απάντηση από GoMaR

Οταν ειχα παει τον πυρηνα 675 (με στοκ ρευμα στη 8800) τοτε στο 1ο τεστ του 3dmark δεν εβγαλε προφανως το τεστ ,αλλα εβγαζε μαυρα κομμενα - σπασμενα artifacts.

Μην ξεχνάτε ότι GPU/Μνήμες είναι αλληλο εξαρτόμενα...

Μετά από κάποιο σημείο όσο ανεβάζεις τον πυρήνα...πρέπει να κατεβάζεις τις μνήμες

οταν υπερχρονιζεις, το οτι κολλαει σημαινει οτι αυτο εινει το οριο της καρτας ή μπορεις με καλυτερη ψυξη να προχωρήσεις?...και με ποιο προγραμμα υπερχρονιζετε εσεις?...

οταν υπερχρονιζεις, το οτι κολλαει σημαινει οτι αυτο εινει το οριο της καρτας ή μπορεις με καλυτερη ψυξη να προχωρήσεις?...και με ποιο προγραμμα υπερχρονιζετε εσεις?...

Ότι είσαι στο όριο με την ωύξη που έχεις ;)

Rivatuner/AtiTool

ΝEOKFIRE7, καλό είναι να χρησιμοποιείς τους τελευταίους (158.19) καθώς έχουν αποδειχθεί πιο γρήγοροι. Οι θερμοκρασίες διαφέρουν από setup σε setup. Δεν μπορείς να είσαι στα ίδια με κάποιον άλλο χρήστη πάντα. Όπως επίσης και τα ρολόγια.

Πάντως, επειδή βλέπω θες να ψαχτείς, ψάξε λίγο και μόνος σου. Μην τα περιμένεις όλα από τους άλλους ;)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.