Jump to content

[hwbot] 3Dmark06 Ranking

Recommended Posts

• Replies 1,6k
  • Created
  • Last Reply
Αρχική απάντηση από ΑΝ7 OverClocker

Πω ρε φουστη...

Πολύ δύναμη αυτοί οι Q τελικά.

Μεγειές Τακα

Στο CPU Score δίνουν ΠΟΛΥ man...:D Στα default o q6600 μου ξεφτίλισε τον πουσαρισμένο μου e6600...

Αρχική απάντηση από jax7480

C2D 6600@ 3800, 8800GTS 320 @ 700/965

http://service.futuremark.com/compare?3dm06=1819785

Τρομερός Jax, μπράβο :T:

Αρχική απάντηση από obijuan1983

14620:)

Q6600@3600MHz

8800GTX@660/2070MHz

http://service.futuremark.com/compare?3dm06=1828331

Πότε τον πήρες ρε θηρίο...????? :D

(πες μου week...;))

Αρχική απάντηση από gznp

Στο CPU Score δίνουν ΠΟΛΥ man...:D Στα default o q6600 μου ξεφτίλισε τον πουσαρισμένο μου e6600...

Λογικό...αφού είναι multitrheaded εφαρμογή ;)

Και το πιο τριςάθλειο είναι ότι μετράει και στο 06 :p

Να έχεις 5fps πάνω σε κάθε game test και να σου ρίχνει μόνο στο cpu score και να σου ρίχνει στο κεφάλι στο overall :(

Αλλά απ την άλλη χαλάλη τους... 500εούρως δεν θα έδινα ποτέ για ένα cpu που αυτή τη στιγμή μόνο σε video enconding και PCMark/3DMark06 δίνει ;) όταν σε 3 με 4 μηνάκια θα έρθουν οι penryn και θα κλαίς τα 500ε που έδωσες όταν ο άλλος θα σου ρίχνει 100% στο κεφάλι στο video enconding

Κάτσε να ρθουν και βλέπουμε...Καλοκαίρι, πυρκαγιές, γκούχου γκούχου...:D

Πέραν της πλάκας, δε νομίζω να αλλάξω πάλι. Τώρα μου "κατσε", ας μην το παρατραβάω κιόλας. Οι Penryn πάντως στο encoding όντως είναι...Να φταίει η cache ή το SSE4?

L645G253

Kαι δεν είναι μόνο η διαφορά στο 06 και στο encoding...

Tον έχω 2 μέρες στα 3600ΜΗz @ 1,50ν stable και σε σχέση με τον 6600 @ 3600 η διαφορά είναι τεράστια (ακριβώς διπλάσια σε οτιδήποτε χρησιμοποιεί όλους τους πυρήνες)

Η αίσθηση στο φόρτωμα και στην χρήση των Windows είναι απίστευτη...

@Takas πάνω απο 3300 δεν τρέχει ο Quad?

Eμένα έτρεξε μέχρι τα 3800 wPrime 32M

Tον έχω 2 μέρες στα 3600ΜΗz @ 1,50ν stable και σε σχέση με τον 6600 @ 3600 η διαφορά είναι τεράστια (ακριβώς διπλάσια σε οτιδήποτε χρησιμοποιεί όλους τους πυρήνες)

To Θέμα είναι ότι στην everyday χρήση λίγες είναι οι εφαρμογές που είναι multithreaded ;)

Τι windows δουλεύεις?

Γιατί αν είναι ΧΡ μου φαίνεται αστείο,εδώ είδα ελάχιστη διαφορά απ τον Α64 single core σε C2D... μου φαίνεται πολύ περίεργο να είδες τόσο τραγική διαφορά από C2D σε C2Q...πόσο πιο γρήγορα να φορτώσει τα windows ή να ανοίξει τα παράθυρα?1sec/500ms?

DVD Shrink ας πούμε...

Divx Cοnverter

Κάνεις ένα affinity στις εφαρμογές και να σου η χρησιμότητα...

Απο λειτουργικό ναι Windows XP έχω και η διαφορά στο φόρτωμα είναι τραγική...Ιδίως αυτά που φορτώνουν στην γραμμή εργασιών τα ξεπετάει στην στιγμή

DVD Shrink ας πούμε...

Divx Cοnverter

Κάνεις ένα affinity στις εφαρμογές και να σου η χρησιμότητα...

Απο λειτουργικό ναι Windows XP έχω και η διαφορά στο φόρτωμα είναι τραγική...Ιδίως αυτά που φορτώνουν στην γραμμή εργασιών τα ξεπετάει στην στιγμή

Αλλά απ την άλλη χαλάλη τους... 500εούρως δεν θα έδινα ποτέ για ένα cpu που αυτή τη στιγμή μόνο σε video enconding και PCMark/3DMark06 δίνει ;) όταν σε 3 με 4 μηνάκια θα έρθουν οι penryn και θα κλαίς τα 500ε που έδωσες όταν ο άλλος θα σου ρίχνει 100% στο κεφάλι στο video enconding

;)

Δεν νομίζω να τον πήρες για να σου φορτώνει πιο γρήγορα τα windows.

Τι να σου πώ...από κει και πέρα εσύ ξερεις καλύτερα.Δεν έχω quad..δεν πρόκειται να αποκτήσω πρίν τους penryn/Barcelona οπότε δεν μπορώ να πώ περισσότερα μιας και δεν έχω δουλέψει ακόμα κανένα quad μηχανάκι.

L645G253

Eμένα 3.2 τα είχε με 1.35, παραπάνω δε δοκίμασα γιατί δεν ευκαίρησα καθόλου...

Εβδομάδα θα σου πω αύριο (μόνο το L64XGXXX θυμάμαι)

Το Nero Recode ξεσκίστηκε πάντως σε σχέση με τον Ε6600...

...και η διαφορά στο φόρτωμα είναι τραγική...Ιδίως αυτά που φορτώνουν στην γραμμή εργασιών τα ξεπετάει στην στιγμή

Ναι? Κι εγώ νόμιζω ότι έφταιγε το RAID που έκανα με partitions :D

Τι να σου πώ...από κει και πέρα εσύ ξερεις καλύτερα.Δεν έχω quad..δεν πρόκειται να αποκτήσω πρίν τους penryn/Barcelona οπότε δεν μπορώ να πώ περισσότερα μιας και δεν έχω δουλέψει ακόμα κανένα quad μηχανάκι.

Θεωρώ πως η πιο σοβαρή ρεαλιστική διαφορά θα είναι το Ultra-Multitasking σε μένα, θα του αλλάξω τον αδόξαστο με τα multiple desktops...:D

Αρχική απάντηση από obijuan1983 [Σήμερα, στις 02:01]

L645G253

να σου πω δυσκολο το βλεπω για πολυ πανω ακομα απο 3300...αλλα θελει δουλεια ακομα πριν 2μερες ηρθε στα χερια μου....

Αν πρίν δεν είχες καθόλου raid σίγουρα κατά πολύ μεγαλύτερο βαθμό συνέβαλε αυτό

Είχα, αλλά τώρα το έκοψα σε 2 (25GB και 110GB), το random access πήγε 6.1ms... :D

να ρωτησω κατι?... ολες αυτες οι δοκιμες και τα σκορ με ποιες ρυθμισεις του 3dmark06 γινονται?...στο default?..

αν κατα τη διαρκεια του τεστ πεταει στην οθονη, -πολυ γρηγορα βεβαι- μαυρες γραμμες,σαν λασο-"μαστιγιές", τι μπορει να φταιει?.. -η καρτα γραφικων φανταζομαι αλλα τι ακριβως?... γιατι εκανα τεστ και παρ'ολο που γινοταν αυτο το τεστ βγηκε ως το τελος.. (13514. ποστ θα κανω οταν βαλω ιντερνετ γιατι δυστυχως μονο στη δουλεια εχω :( :( )

Στα default γίνονται, ναι. Οι "λασο-μαστιγιές" κατά πάσα πιθανότητα είναι τα λεγόμενα artifacts. Αυτό σημαίνει ότι είτε ο πυρήνας είτε οι μνήμες σου είτε και τα δύο μαζί είναι λίγο παραπάνω ανεβασμένα. Για benches μερικά artifacts δεν χάλασαν τον κόσμο, για 24/7 όμως ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ να μην έχεις κανένα γιατί υπάρχει πιθανότητα από το να σου κρασάρει το παιχνίδι μέχρι και το να κάνει μπουμ η κάρτα ;)

Αρχική απάντηση από gznp

Στα default γίνονται, ναι. Οι "λασο-μαστιγιές" κατά πάσα πιθανότητα είναι τα λεγόμενα artifacts. Αυτό σημαίνει ότι είτε ο πυρήνας είτε οι μνήμες σου είτε και τα δύο μαζί είναι λίγο παραπάνω ανεβασμένα. Για benches μερικά artifacts δεν χάλασαν τον κόσμο, για 24/7 όμως ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ να μην έχεις κανένα γιατί υπάρχει πιθανότητα από το να σου κρασάρει το παιχνίδι μέχρι και το να κάνει μπουμ η κάρτα ;)

Εδώ θα έρθω να διαφωνίσω...

’μα τα μαστίγια είναι λίγα...δεν θα έχεις πρόβλημα στο bench...άμα όμως είναι πολλά θα τον πιΕις στο σκορ.

Και στο δεύτερο που διαφωνώ είναι ότι θα κάνει μπουμ.

Καλά για το 24/7 Συμφωνω :D:p

Πλάκα στην πλάκα δεν έχω δει ακόμα nVIDIA να κάνει μπουμ. Και μερικές φάγανε άσχημη κακομεταχείρηση από την πάρτη μου...

ΑΤι από την άλλη....κοντεύω να φτάσω το διψήφιο νούμερο, είναι ευαισθητούλες. Οχι και τίποτα άλλο, η μία έσκασε στο Far Cry και τσαντίστηκα :p

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.