Jump to content

[hwbot] 3Dmark06 Ranking

Recommended Posts

• Replies 1,6k
  • Created
  • Last Reply

Παιδιά...χωρίς ORB link....hwbot δέν έχει. Αν θέλετε ποστάρετε αποτελέσματα χωρίς τα tags για την βαθμολογία.

Μέχρι να ποστάρετε λινκ, βγάζω τα tags. Όταν θα έχετε λινκ κάντε edit το ποστ σας και βάλτε το λινκ και τα tags ξανά.:T:

Έχει ήδη περαστεί το ένα αποτέλεσμα στην κατάταξη.

Αλλά δεν νομίζω ότι επηρεάζει τη θέση της ομάδας στην παγκόσμια κατάταξη.

Αν δεν κάνω λάθος μόνο τα 10 πρώτα πρέπει να μετράνε.

Ξέρει κανείς με ποιον τρόπο υπολογίζεται η βαθμολογία της ομάδας?

Αρχική απάντηση από mariosalice

Έχει ήδη περαστεί το ένα αποτέλεσμα στην κατάταξη.

Αλλά δεν νομίζω ότι επηρεάζει τη θέση της ομάδας στην παγκόσμια κατάταξη.

Αν δεν κάνω λάθος μόνο τα 10 πρώτα πρέπει να μετράνε.

Ξέρει κανείς με ποιον τρόπο υπολογίζεται η βαθμολογία της ομάδας?

www.hwbot.org ;)

Αρχική απάντηση από darkCount

Παιδιά...χωρίς ORB link....hwbot δέν έχει. Αν θέλετε ποστάρετε αποτελέσματα χωρίς τα tags για την βαθμολογία.

Μέχρι να ποστάρετε λινκ, βγάζω τα tags. Όταν θα έχετε λινκ κάντε edit το ποστ σας και βάλτε το λινκ και τα tags ξανά.:T:

Sorry αλλά έχω την free έκδοση:(

hellbound θα κάνω μια ύστατη εικονογραφημένη προσπάθεια να σου δώσω να καταλάβεις πως πρέπει να ποστάρεις στα 3D mark benches για το hwbot.

Αφού τελιώσεις το Bench και πατήσεις το online result browser....σε παει στην οθόνη που μας έδωσες λινκ.

Αφού έχεις φτιάξει και κωδικό στον futuremark θα πρέπει να πατήσεις εδώ που σου έχω κυκλωμένο

post-694-1416073055,3762_thumb.jpg

Απο εκέι φτάνεις στην παρακάτω εικόνα και διαλέγεις το αντίστοιχο 3dmark 01, 03 ,05,06 απο το dropdown list

Βλέπεις το αντίστοιχο Project που θες να κάνεις publish και τικάρεις εκει που λέει Publish. Μετά πατάς το Update και στο σημείο που έχω την κόκκινη ζιγκ ζαγκ γραμμή θα σου δώσει ένα λινκ....το compare link.

AYTO θελουμε :T:

post-694-1416073055,3998_thumb.jpg

Παιδιά ότι και να πείτε έχετε δίκιο είμαι ανεπίδεκτος μαθήσεως μάλλον, αλλά τουλάχιστον έστω και με αργά βήματα πλησιάζω. Πείτε μου αν αυτή τη φορά έβαλα το σωστό λινκ?

• 2 weeks later...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.