Jump to content

[hwbot] 3Dmark06 Ranking

Recommended Posts

Αρχική απάντηση από kfrei [02-02-2007 12:28]

kfrei - 13205 - Core2Duo E6600@3927 MHz Water by 11 - Albatron 8800GTX@680/2180 Water by 11

Παρακαλώ βάλε ένα ORB.

Ξέρω το σύστημα σου και δεν σε αμφισβητώ αλλά μην ξεχνάμε και τους κανόνες.

• Replies 1,6k
  • Created
  • Last Reply
Αρχική απάντηση από Lafas1987 [Σήμερα, στις 07:59]

Αν ήξερα θα το έκανα. :)

Πάτησε "διόρθωση" στο δικό σου ποστ.

Έχει οδηγίες πάνω αριστερά.

"Για να διαγράψετε την καταχώρηση, τσεκάρετε το κουτάκι στα αριστερά και κάντε κλικ στο κουμπί στα δεξιά."

Όσο για το άλλο δεν απάντησες.

Διόρθωσε και και πρόσθεσε ένα ORB link, διαφορετικά σβήσε τα hwbot.

Απαγορεύεται να ποστάρεις hwbot χωρίς ORB link.

Διάβασε τους κανονισμούς, μάθε να ποστάρεις και μετά έλα ξανά μια βόλτα από εδώ.

Προς το παρόν σβήσε το γιατί θεωρείται cheat χωρίς ORB link.

Δεν είναι θέμα ειρωνίας.....καλά στα λέει. Απαραίτητα πρέπει να παίζει verification link στο ORB.

Η βάλε λινκ ή βγάλε ποστ όπως σου εξήγησε ο Μάριος παραπάνω. Μέχρι τότε τα tags φεύγουν..

Όλα OKτώρα έκανα τη διόρθωση. Ξέρω ότι αν ήταν έτσι ο καθένας θα έβαζε ότι ήθελε. Απλά αισθάνθηκα μια επίθεση και δεν μου αρέσουν πολύ αυτά. Το score μου είναι πολύ normal , για να μη σου πω ότι είναι χαμηλό!

Αρχική απάντηση από darkCount [Σήμερα, στις 10:22]

Σου ξαναέβαλα τα tags για να μετρήσει στην βαθμολογία. Δεν χρειάζεται να ξαναποστάρεις:T:

Είναι οκ τώρα

Είναι ΟΚ?

Υπάρχει πουθενά στη βάση του ORB?

Δεν είναι σωστά καταχωρημένο ή έχει διαγραφεί ή δεν ξέρω τι συμβαίνει αλλά δεν είναι σωστό το link.

Παρακαλώ να διορθωθεί το link.

Μάλλον πιστεύω ότι δεν έγινε published.

Με Score 11670 υπάρχουν μόνο δύο καταχωρήσεις, ανεξάρτητα από WHQL ή OS κτλ.

Αυτά.

post-2226-1416073050,612_thumb.jpg

mariosalice

Μου λες σε παρακαλω που ειναι το προβλημα? Έκανα 3Dmark, έκανα screenshots, έβαλα το link, γιατι έχεις φαγωθεί μαζί μου? Μια χαρά δουλεύει το link... Δηλαδή έλεος τι να κάνω? Θες να έρθεις σπίτι μου να το δεις και εσύ μόνος σου!?Πειράζει που δεν έχω κάνει Log IN?

Ηρεμήστε βρεεεεε. Πάλι περι τυπικής λεπτομέρειας πρόκειται....δεν έχει γίνει Publish το σκορ σου φίλε Lafas1987

Βασικά πρέπει να κάνεις Login και να τσεκάρεις το κουτάκι Published οπότε θα σου δώσει το ORB ένα λινκ που θα βάζεις σε όποιο φόρουμ θέλεις να ποστάρεις το αποτέλεσμα σου.

Κάνε έναν κόπο σε παρακαλώ για το publish :T: Ευχαριστώ

Ρε συ Μάριε...ηρέμησε λιγάκι...το πήρες απο τα μούτρα το παλικάρι. Εντάξει απλά χρειάζεται βοήθεια μέχρι να βρει τα κατατόπια του ποσταρίσματος στις λίστες.

Και γώ είχα παιδευτεί την πρώτη φορά με τις εικόνες και τα λινκς.

Σε επιρρέασε το θρεντ με το Anticheating μου φαίνεται:p

Τα νέα μέλη χρειάζονται βοήθεια για να εγκληματιστούν και όχι κράξιμο:T:

Αρχική απάντηση από darkCount

Τα νέα μέλη χρειάζονται βοήθεια για να εγκληματιστούν και όχι κράξιμο:T:

[spc]εγκλιματιστουν κοψιδι νιντζα..αυτο που λες σε προδιαθετει για εγκλημα..:p[/spc]

Kαι για να μην ποσταρω και σε αλλο bench o STELIOSVIPER βαζει εικονες ..απλα για καποιο λογο δεν εμφανιζονται..

(δεν ξερω αν το εχετε προσεξει ..αμα κανεις quote φαινεται η προσπαθεια ποσταρισματος)

εδιτ

Το πιφαστ ειδα και το εγραψα...στο pi (32M) φανηκες κομματακι πιο ευγενικος..:p

Επίτηδες το έγραψα έτσι:p

Μάλλον το 32μ του φίλου το είδα πρώτο....μέτά όσο έβλεπα και τα υπόλοιπα benches άρχισα να Load:P

Εντάξει...το βλεπεις σε ένα σε δυο σε τρια....φρένοοοο κουνιάδααααα:T:

Στην σελίδα που σου δίνει το σκορ online...έχει αριστερά ένα λινκ που λέει Project Manager.

Πατάς εκει και σε φέρνει στα διάφορα 3dmarks που τα διαλέγεις απο dropdown list.

Διαλέγεις το 06 στην συγκεκριμένη περίπτωση και θα εμφανιστούν όσα έχεις bencharei και ανεβάσει στο ORB....μαλλον αυτο εδώ θα έχεις μόνο.

Τσεκάρεις το κουτάκι Published και πατάς apply changes και σου δείχνει πλέον ένα λινκ για το published score.

Αυτο το λινκ θέλουμε.

Εχμ...μια υποσημείωση...ακούγονται λίγο περίπλοκα αλλά δεν είναι τόσο δραματικά τα πράγματα. Αλλωστε δεν φτιάξαμε εμείς την διαδικασία αυτή αλλά η Futuremark.

Εμείς απλά ζητάμε το λινκ απο το published σκορ για να είμαστε όσο πιο δίκαιοι γίνεται και τυπικοί.

Απαντήσεις τύπου "Τελος παντων αυτα μπορω να κανω..." οδηγούν σε μη συμμετοχή στην Τοπ30 λίστα.

Αν θες προσπάθησε το. Αν πάλι βαριέσαι βγάλε τα tags και απλά πόσταρε εικόνες να κανεις και συ το χαβαλέ σου να μην αδικούμε και τα υπόλοιπα μέλη που βρίσκουν τρόπο να ακολουθούν τη διαδικασία σωστά:T:

Καλα σβήστο αν ειναι δεν μπορω να το βρω αυτο που λες. Δεν τα βαζω με εσας. Απλα η Futurmark την εχει ματωσει. Ασχολουμε πανω απο 10 χρονια με τα PC και δεν μπορω να το κανω. Ευτυχως που δεν θελει να κανω και τιποτα αλλα χαρτια και συμβολαια.

Αρχική απάντηση από Lafas1987 [Σήμερα, στις 07:51]

mariosalice

Μου λες σε παρακαλω που ειναι το προβλημα? Έκανα 3Dmark, έκανα screenshots, έβαλα το link, γιατι έχεις φαγωθεί μαζί μου? Μια χαρά δουλεύει το link... Δηλαδή έλεος τι να κάνω? Θες να έρθεις σπίτι μου να το δεις και εσύ μόνος σου!?Πειράζει που δεν έχω κάνει Log IN?

Το HWBOT έχει κάποιους κανόνες που οφείλουμε να σεβόμαστε.

Εδώ δεν είναι ένα απλό thread όπου ποστάρουμε όπως θέλουμε τα αποτελέσματά μας.

Αν θέλουμε να μπει ένα αποτέλεσμα στη λίστα HWBOT, βάζουμε υποχρεωτικά ORB link.

Με αυτό τον τρόπο βλέπουμε διάφορα στοιχεία στη σύνθεση και μπορούμε να σχηματίσουμε κάποια γνώμη για την αξιοπιστία ενός αποτελέσματος.

Αρχική απάντηση από Lafas1987 [Σήμερα, στις 13:04]

Καλα σβήστο αν ειναι δεν μπορω να το βρω αυτο που λες. Δεν τα βαζω με εσας. Απλα η Futurmark την εχει ματωσει. Ασχολουμε πανω απο 10 χρονια με τα PC και δεν μπορω να το κανω. Ευτυχως που δεν θελει να κανω και τιποτα αλλα χαρτια και συμβολαια.

Δεν είναι δύσκολο. Προσπάθησε.

Είναι κρίμα να χαθεί το σκορ σου.

Δεν τα βάζω μαζί σου πάντως και ευχαρίστως να σε βοηθήσουμε.

Μην τα παρατάς.

To 3DMark06 έρχεται με το CD της μητρικής σου Striker Extreme.

Οπότε το έχεις γνήσιο.

Είναι κρίμα να μην το εκμεταλλευτείς.

Βάλε τον original κωδικό όταν κάνεις την εγκατάσταση και μπορείς να κάνεις τα πάντα.

Στο project manager, αρκεί να επιλέξεις όποιο σκορ θέλεις, να πατήσεις το κουτάκι publish και κάτω κάτω να πατήσεις το update.

Τόσο απλό είναι.

Ο λόγος που επιμένω, είναι επειδή έχω ίδια μητρική και θέλω να δω πώς τα πάει με τη Striker, η μια 8800GTX που έχεις, συγκριτικά με την 7900 SLI που έχω.

Χωρίς παρεξήγηση λοιπόν και πάντα φιλικά. :)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.