Jump to content

NVIDIA 7600GT 256MB

WARRIOR

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

εχει κανει τεστ κανεις στην 7600gt 256?

οι μνημες τρεχουν οπως και στις 7800gt

τιμη 200-220

εαν μετρατρεπονται σε 7800 θα ναι πολυ καλα

Καμμια σχεση... Δεν ξεκλειδωνουν τιποτα... Αλλα παιρνεις φοβερες επειδοσεις σε σχεση με αυτα που πληρωνεις.Ειδικα αν δωσεις απο 200ε και κατω.

Tην μετατροπή ξέχνα τη. Είναι εντελώς διαφορετικό chip. Πάντως από επιδόσεις πολύ καλά τα πάει. Είναι το αντίστοιχο της 6600gt σαν value

Σε σχέση με την 6800GS τι λέει? Έχουν σχεδόν ίδια τιμή...

Εγώ πάντως σίγουρα θα την χτυπήσω.. Μόλις κάνω νέο PC...

Όπως με ικανοποίησε απόλυτα η 6600GT, έτσι πιστεύω και αυτή.

Είναι σίγουρα ότι καλύτερο value for money

Μια χαρά καρτούλα μου βγήκε εμένα η Albatron 7600GT. Καλή ποιότητα απεικόνισης και αρκετά καλό overclocking δεδομένου ότι οι GT είναι ήδη γκαζομένες. Με την παρουσίαση των 7600 πάντως δεν ξέρω κατά πόσο έχει νόημα η αγορά κάρτας 6ΧΧΧ με λιγότερα από 16 pipes.

attachment.php?attachmentid=10427&d=1143492895

Βασικά με 625 όταν το είχα δοκιμάσει κόλλησε για λίγη ώρα στο δεύτερο τεστ του 2005, οπότε το έριξα στα 600. Οι μνήμες πάνε ίσως και ποιο πάνω, αλλά ο driver τερματίζει στα 840!. Και είμαι χωρίς artifacts. Δεν έχει νόημα νομίζω να παρουσιάζεις overclocking με αστάθειες ή artifacts.

Ειναι πολυ καλη καρτα για τα λεφτα της, και απο οτι βλεπω απο τον yanni κανει και καλο oc!

από ότι βλέπω είναι ότι καλύτερο μπορείς να βάλεις σε ένα καινούργιο PC

σε σχέση με τα λεφτά και την απόδοση της

Πριν 2 εβδομάδες μου ήρθε μια xfx.Σε πολύ καλή τιμή και πολύ καλή απόδοση.Δεν την περίμενα τόσο καλή.Μιλάμε για 6100 marks στο 05 σε default χρονισμούς.Δεν έχω καταφέρει να τη δοκιμάσω πιο ενδελεχώς γιατί τα έφτυσε ο σκληρός και χθες μόλις τον άλλαξα.Πάντως είναι άψογη νομίζω από πλευράς απόδοσης/τιμής.

6100 marks χμμμ ..

Περίπου τόσο βγάζουν η x850xt και x800xt από ότι έχω δει από μια γρήγορη ματιά στου toms

http://www.tomshardware.com/2005/12/02/vga_charts_viii/page18.html

’ρα είναι σίγουρα η πιο καλή επιλογή για κάρτα γραφικών αν σκεφτούμε ότι η x800xt και x850xt αρχίζουν από 250 ευρώ

Κυκλοφορούν όμως και 7800gt (μεταχειρισμένες)! Τα +50 αξίζουν; Με τρώει ο ποπός μου καθώς έχει αρχίσει να κολώνει η 6600gt. Κλείνω όλα τα εφέ! ffs$%^

αυτο ξαναπεστο....καλη χρυση η 6600gt αλλα σιγα σιγα το λεει το ποιημα...ειδικα οταν εισαι σε 19αρα tft με 1280x1024

Πολυ καλο Value for money ειναι η x1800gto που ξεκλειδωνει σε xl και ειναι γυρω στα 200-220Ε.

εγω ο καιμενοσ που πηρα την 6800γσ πριν απο 2 μηνες? και η λαλακια ειναι πως δε προλαβα να παιξω στα σοβαρα καποιο παιχνιδι...τεσπα δε μετανειωνω...ηξερα πως θα εβγαινε κατι καινουριο αλλα οχι τοσο συντομα...βασικα δε λεγοτανε κατι για 7600... μονο για 7800...και παλινομιζα πως θα ητανε λιγο χειρωτερη απο την 6800 οταν βγηκε αλλα τελικα ειναι λιγο καλητερη...σε κατι reviews που διαβασα ειναι καπου 10-15% καλητερη απο την 6800...κριμα....τεσπα...και 5,6 φραμεσ να επιανα παλι την ιδια εποχη θα πεθανουν.....οταν δε θα κανει η δικια μου δε θα κανει και η 7600...

Ντάξει βρε Τόλη, μην κλαίς, θα πάρεις άλλη! :laughing:

Πέρα από την πλάκα, το διάστημα που είχες πάρει την 6800 ήταν σεβαστό κατά τη γνώμη μου.Δεν έκανες λαλακία νομίζω, δε μπορούσες να ξέρεις.

’κου τι έκανα εγώ ο ξύπνιος, αλλά και πως κατέληξε (για μια φορά στάθηκα τυχερός και γω...):

Αρχές Απρίλη θα έκανα αναβάθμιση.Ήξερα ότι αρχές Απρίλη θα βγαίναν οι 7900.Δεν ήξερα πραγματικά για 7600.Φυσικά δε θα έδινα τόσα λεφτά για να σκέφτομαι καμιά 7900.Δεν ήξερα κιόλας και σε τι τιμές θα έρχονταν.Να μην τα πολυλογώ, λίγο πριν έρθει στην Ευρώπη η νέα γκάμα καρτών είδα ότι θα βγει και η 7600gt.Είχα ψιλοδεί και κάτι δοκιμές αμερικάνικες που λέγανε ότι είναι πιο καλή από την 6800gt.Δεν ήξερα όμως σε τι τιμή θα έρθει επίσης, οπότε την είχα ψιλοαποκλίσει.

Πάω λοιπόν ένα απόγευμα και παραγγέλνω από ηλεκτρονικό μαγαζίον (όλα έτσι τα πήρα δηλαδή) μια 6800gs.Ε, το επόμενο πρωί ήρθαν οι νέες 7ρες!Από περιέργεια πάω να δω την πορεία της παραγγελίας και βλέπω μια 7600gt της ίδιας εταιρείας με την 6800 που παρήγγειλα, που έκανε ένα ευρώ λιγότερο!Έμεινα μαλέας!Αμέσως εστάλη η κάρτα είδα από το μαγαζί, οπότε ήταν θέμα κούριερ πια και έτσι δεν έκανα αλλαγή.Η ταχυμεταφορική όμως δεν την έφερε όταν έπρεπε(να μου ζήσει!’λλη φορά θα την προτιμώ σε τέτοιες περιπτώσεις!).Μεσολαβεί Σαββατοκύριακο.Πάει για Δευτέρα λοιπόν.Ούτε Δευτέρα τη φέρνει.Αρχίζω να τα παίρνω εγώ και παίρνω τελέφωνο να μου πουν τι γίνεται.Για Τετάρτη λένε (μια βδομάδα δηλαδή περίπου μετά την παραγγελία).Ντάξει λέω, ωραία.Μιας και έχουμε τόσο καιρό μπροστά μας δεν αλλάζουμε και την παραγγελία;Να βάλουμε την 7600;Ναι λένε, αλλά ξέρετε, τελείωσε το στοκ από την πρώτη μέρα και επειδή μόλις ήρθανε σαν κάρτες δεν ξέρουμε και πότε θα βρούμε κομμάτια να ξαναφέρουμε.

Φεύγω για σχολή μες τα νεύρα, αφού ούτε την 7600 θα 'παιρνα, αλλά ούτε και την 6800 είχα σε εύλογο χρόνο.Κάποια στιγμή τηράω το κουνητό και βλέπω μήνυμα του αδερφού μου <<πήρανε από το μαγαζί.Λένε αύριο θα έχουνε διαθέσιμες 7600gt πάλι και ρωτάνε αν θες να κάνεις αλλαγή>>.Ναιιιιιιιιιιιιι, απαντάω εγώ, παίρνω τηλέφωνο να σιγουρευτώ ότι δε μου κάνει κανείς πλάκα και μου λένε ότι θα την έχω μάλιστα και την Τετάρτη.Καλά λέω από μέσα μου, μην το πολύλέτε γιατί θα το πιστέψετε και σεις!Ε, την Τετάρτη είχα την 7600 όντως!

Αυτή τη νίλα έπαθα εγώ.Στάθηκα τυχερός μες την ατυχία μου (ντάξει αν όχι ατυχία, μλκία μου...).Πάντως ειλικρινά ξαφνιάστηκα όταν πήρανε να δουν αν θέλω να κάνω την αλλαγή.Δεν είχαν κανένα (άμεσο) κέρδος αυτοί, ίσα ίσα...Αλλά δεν τους είχα βάλει και το μαχαίρι στο λαιμό εγώ να αλλάξουμε την παραγγελία κιόλας.Απλά τους είχα ρωτήσει αν γίνεται.Ντάξει δε σώθηκα, αλλά γιατί.Με τα ίδια λεφτά πήρα κάτι καλύτερο από κει που δεν το περίμενα.Μπράβο λοιπόν στο μαγαζί και ένα πιο μεγάλο μπράβο στην κουριερ γιατί αν ήταν συνεπής αυτή, θα ήμουν με gs τώρα! :clap:

• 2 weeks later...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.