figo Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 31, 2006 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 31, 2006 καλημερα,θα ηθελα, αν καποιος εχει ψαξει το θεμα λιγο παραπανω, να μου πει αν υπαρχει περιπτωση να διαλεγουμε τον ενα εκ των 2 πυρηνων σε amd x2 cpu εκ των προτερων για να τρεχει συγκεκριμενες διεργασιες,ισως με καποιο προγραμμα ή πειραζοντας την registryδηλ. να εχω ορισει μονιμα τον firefox.exe να τρεχει στην cpu 0 το matlab.exe και το winamp.exe να τρεχουν μονιμα στην cpu 1 κλπ...χωρις να χρειαζεται να διαλεγω συνεχεια το affinity για καθε διεργασια χειροκινητα απο το task manager, μια ρυθμιση η οποια παραμενει μονο μεχρι το επομενο boot Link to comment Share on other sites More sharing options...
totally_wired Μάρτιος 31, 2006 #2 Κοινοποίηση Μάρτιος 31, 2006 Εγώ, στο ίδιο πνεύμα θα ήθελα μια λίστα με προγράμματα που είναι φτιαγμένα έτσι ώστε να εκμπεταλεύονται τους 2 πυρήνες Link to comment Share on other sites More sharing options...
figo Μάρτιος 31, 2006 Author #3 Κοινοποίηση Μάρτιος 31, 2006 παντως ενα προγραμμα που σιγουρα δεν σου επιτρεπει να ορισεις affinity ειναι το kaspersy Link to comment Share on other sites More sharing options...
figo Απρίλιος 4, 2006 Author #4 Κοινοποίηση Απρίλιος 4, 2006 καμια ιδεα κανεις?ισως με καποιο registry tweak?η με καποιο προγραμμα?ξερει κανεις? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.