Jump to content

Τί είναι αυτό που θέλουν οι γυναίκες;

planetman

Recommended Posts

Παράθεση
Αρχική απάντηση από HellasVagabond [Σήμερα, στις 00:29]

Sotiri αναμεσα στις Αθηναιες, Χαλκιδιωτισες , Πειραιωτισσες , Κορινθιες, Τριπολιτσιωτισες , Πατρινες , Κωες , Κρητικες ναι ειχα και Σαλλονικιες που οντως ηταν χαλια σαν γυναικες αλλα ειμουν φανταρος τι να κανω :)

Από που μπορεί να τις αγοράσει κανείς αυτές?...........και θέλουν φούσκωμα με το στόμα ή με τρόμπα? γιατί αν είναι με το στόμα δε μπορώ γιατί καπνίζω αρκετά και κουράζομαι να φυσάω συνέχεια..... :...:

• Replies 213
  • Created
  • Last Reply
  Παράθεση
Αρχική απάντηση από D.J.AleXXX_gr [Χθες, στις 22:38]

ΝΑΙ

’λεξ δε μου το'χες πει αυτό...:p από που είπαμε πέρνουμε γάντια του box??:p:P

ρε γμτ,κρίμα που πήγα νωρίς για ύπνο και έχασα όλο αυτό... αλλά επείδή πιστεύω ότι πρέπει να ακούγεται και η γυναικεία άποψη και επειδή βαριέμαι να απαντάω ένα ένα στα ποστ, συμφωνώ με τις απόψεις του ΑΝ7 OverClocker...

’λλο το χαστουκάκι στις ιδιαίτερες στιγμές,άλλο το χαστουκάκι πάνω στην πλάκα και άλλο η χαστούκα της "συμμόρφωσης"...Και πιστεύω πως καμία γυναίκα δεν θα το ανεχόταν αυτό...Εκτός κι αν το νοητικό της επίπεδο είναι υπό του μηδέν.....

Εδώ μιλάει η εμπειρία βρε Lala, όλη την Ελλάδα έχει πάρει ο τύπος, πως γίνεται να ξέρουμε εμείς καλύτερα ? :p

Παράθεση
Αρχική απάντηση από HellasVagabond [Σήμερα, στις 02:08]

Το αποτελεσμα βεβαια θα ειναι η να σε αφησει η να πρεπει να σκυβεις κατω απο τις πορτες για να μην βρεις.

Αδερφε απο οτι εχω καταλαβει με την φτωχη λογικη που διαθετω ειναι οτι εχεις μεγαλη εμπειρια απο γυναικες... Με αλλα λογια εχεις "παρει" την μιση Ελλαδα. Κατι κυκλαδιτικα νησια σου εχουνε ξεφυγει αλλα με 2-3 καλοκαιρινα τουρνε θα τα "καθαρισεις" κι αυτα.

Μια απορια εχω μονο γιατι δεν μου βγαινει η... αριθμητικη.

Εστω οτι η συλλογιστικη σου ειναι σωστη... και οτι το κλειδι στην επιτυχημενη σχεση ειναι η σφαλιαρα, και οτι η σφαλιαρα εχει "σωσει/βελτιωσει" οπως λες πολλες σχεσεις σου. Τι χαρακτηριζει μια επιτυχημενη σχεση κατ' εσε?? 1 βδομαδα?? 1 μηνας?? Απλα να σου κατσει ενα βραδυ???

Δεν μου φαινεται οτι καθονται και πολυ μαζι σου και γιαυτο τις αλλαζεις τοσο συχνα... Εκτος κι αν εισαι κανας 50αρης... και εχεις καμμια 40αρια γκομενες απο 1 χρονο εκαστη.

Δηλαδη αν λες στο παληκαρι οτι το να κανει τα χατηρια της γυναικας και να μην τη βαραει εχει ως αποτελεσμα "να τον αφησει" εσενα ποσο σε κρατουσανε που τους εδειχνες απο νωρις ποιος ειναι ο ΑΝΤΡΑΣ στη σχεση????? Εκει που θελω να καταληξω ειναι το εξης απλο... Τις απειρες σχεσεις σου θα τις χαρακτηριζες επιτυχημενες? Γιατι? Επειδη εζμπρωξες απλα????

Βεβαια το να εισαι ανω των 50-60 δικαιολογει και την λογικη σου μιας που μεγαλωσες την δεκαετια του '50 οπου βαρυμαγγας θεωρειτο α)αυτος που εδερνε την γυναικα του επειδη δεν εβαλε αλατι στο φαγητο, και β) αυτος που ειχε τσιγγελωτο μουστακι+σουγια

Εγω π.χ. που ειμαι φλουφλης, δεν εχω ριξει σφαλιαρα σε γυναικα και με ανεχτηκε π.χ. 5.5 χρονια.

Για να σε προλαβω...προφανως εννοειται οτι με κερατωνε πολλες φορες γιατι δεν την χτυπουσα αρκετα... Επρεπε να την σπασω στο ξυλο μετα τις πρωτες 45 φορες αλλα κωλονα ρε γμτ.

Ηταν και εποχες που ειχε βγει το half life 1+grim fandango οποτε ηταν καλη φαση να βρει γκομενο ωστε να μην με ζαλιζει οσο ελιωνα στον υπολογιστη.

Παράθεση
Αρχική απάντηση από deninho

παιδιά, δε θα μπαινω συχνά γιατί ξεκίνησα μαθήματα μάι-τάι, μπας και πετύχω γκόμενα της προκοπής :hehe: :hehe: :hehe:

Αυτο ειναι κοκτειλ μου φαινεται! :hehe:

Παράθεση
Αρχική απάντηση από hipro5

Από που μπορεί να τις αγοράσει κανείς αυτές?...........και θέλουν φούσκωμα με το στόμα ή με τρόμπα? γιατί αν είναι με το στόμα δε μπορώ γιατί καπνίζω αρκετά και κουράζομαι να φυσάω συνέχεια..... :...:

Γεμισμα με αεριο προμυ. Αλλα εχει ενα μειον. Βγαινει κρυ0κωλη η γκομενα :rofl:

Οτι δεν καταλαβαινετε το διακομωδειτε....Αν αυτο ειναι αντιμετωπιση ωριμων ατομων οκ.

DarkCount βλεπω πως οι mods προσβαλετε αβερτα εδω μεσα, τα συγχαρητηρια μου.

Και ειμαι 26 οχι 50 η 60..

Βασικά δεν ανέφερα σε ποιον αναφερόμουν αλλα μια χαρά βλέπω υιοθέτησες τα λεγόμενα μου.

Νομίζω ότι δικαιωματικά πλέον σου ανήκει ο τίτλος του "Μαλαπερδίτο" στο φόρουμ μας. Έχεις φουσκώσει...εεε μαμήσει εννοούσα τις περισσότερες γκόμινες και η εμπειρία στάζει απο τα μπατζάκια.

Βλέπω όμως ότι πάλι χαζούς μας αποκαλείς....πάλι δεν καταλαβαίνουμε εμείς...

Βασικά πρέπει να κοιταχτούμε...ναι...δίκιο έχεις...ΟΛΟΙ εμεις έχουμε πρόβλημα.

λεπον , αυτο που θελουνε οι γυναικες ειναι να μην βλεπουν threads σαν και αυτο και ειδικα απαντησεις σαν στις δικες σου βογκαβοντ, ρε μαστορα σκορπας αβερτα κουβερτα ανωριμα ποστ και περιμενεις ωριμη αντιμετωπιση απο εμας ? ή και τπους μοντ ακομα?

μην ξεχνας ο μοντ δεν ειναι κανενα ρομποτ , εχει και αυτος την αποψη του οπως ολοι οι ανθρωποι

Ο Mod πρεπει να κραταει ΟΥΔΕΤΕΡΗ σταση σε ολα και δεν πρεπει να κανει επιθεσεις σε μελη.

Αν δεν υπακουουν στους νομους του Forum οι MODs τοτε γιατι να υπακουσει ο καθενας ?

Ειναι απλη λογικη και δεν τιθεται θεμα αμφισβητησης.

Την μια λεει ο ενας δες ψυχιατρο την αλλη λεει ο αλλος εχεις χαζεψει. Αν τα λαβω τοις μετρητοις αυτα η μπαλα μπορει να παει παρα πολυ μακρια.

Κάνε μας τη χάρη και πήγαινε και συ μαζί με την μπάλα:hehe: :hehe: :hehe:

Θα μας βγάλεις από μεγάλο κόπο...να πατήσουμε ένα κουμπί αν συνεχίσεις με αυτον το ρυθμό

μπραβο πετραν, δε φτανει που η γουλια του φραπε βγηκε απο τη μυτη απλωθηκε και σε ολη την LG , pics not available

Οι πολυ μικροι εισαστε η δεν εχετε ιδεα που μπορει να καταληξει το θεμα.

Προτεινω να μαθετε πριν συνεχισετε και με μπριζωσετε.

Nick the Greek with a big BIC .....looooooooooool

Έτσι εξηγούνται όλα...δεν είναι άνθρωπας...είναι ΜΥΘΟΣ!!!!! Ο αρχαιότερος και βασικότερος Ελληνικός Αντρικός Μύθος

Παράθεση
Αρχική απάντηση από HellasVagabond

Οσο πιο πολλα λες τοσο πιο ευκολο το κανεις.

Be My Guest.

OMG lol wtf!!!

Απόσπασμα από τους ΚΑΝΟΝΕΣ του Φόρουμ(ΝΑΙ αυτούς που αγννοείς επιδεικτικά)

XI) Τι δεν μπορώ να ποστάρω?

Απειλές, εξυβρίσεις, σχόλια μίσους, spamming, διαφημίσεις, αποτελούν παράβαση του προνομίου σας να ποστάρετε και θα οδηγήσουν στην απομάκρυνσή σας.

XII) Τα forums επιβλέπονται, κάποιος έχει την δυνατότητα να διώχνει μέλη και να κλειδώνει/σβήνει threads. Πως ανέχεστε τέτοιους κανόνες? Που είναι η ελευθερία του λόγου?

Η χρήση των forums αποτελεί προνόμιο και όχι δικαίωμα. Σε αντάλλαγμα με αυτό το προνόμιο σας ζητήθηκε να ακολουθήσετε κάποιους απλούς κανόνες.

Η ελευθερία του λόγου μπορεί να αποτελεί Συνταγματικό δικαίωμα, αλλά δεν σας δίνει σε καμμία περίπτωση το δικαίωμα να καταχράζεστε υπολογιστικά συστήματα ενάντια στις επιθυμίες των ιδιοκτητών τους.

XVI) Τι μπορεί να οδηγήσει στην απενεργοποίηση του login μου?

Διπλά Log ons.

Πολλαπλά σχόλια άνευ ουσίας σε thread.

Πολλαπλά ίδια σχόλια σε διαφορετικά threads.

Threads/posts που έχουν ως στόχο την προσβολή άλλων μελών...

Συμπεριφορά γενικότερα που θεωρείται προκλητική ως προς το site και τα μέλη του.

Aναφορά σε σεξουαλικά υποννοούμενα/σχόλια.

Αναφορά/links σε sites παράνομου/πειρατικού λογισμικού.

Συνήθως, η κοινή λογική υπαγορέυει το πως θέλουμε να κυλάνε τα πράγματα στα forums.

XVII) Ξέρετε κάτι, δεν μου αρέσουν οι κανόνες σας!

Παραμένουμε ανοικτοί στην κριτική, αλλά κανένας δεν σας ανάγκασε να γίνετε μέλος στα forums μας.

To TheLab.gr αποτελεί ιδωτική πρωτοβουλία. Είναι δικαίωμά μας να δεχόμαστε ή όχι συγκεκριμένους τύπους συζητήσεων και συγκεκριμένους τύπους χρηστών.

Ελπίζουμε ότι κατανοείτε την στάση μας.

Ελπίζω να καταλαβαίνεις ότι παραβιάζεις τουλάχιστον 3 από αυτούς μονίμως....

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.