deninho Μάϊος 10, 2006 #182 Μάϊος 10, 2006 @YDinopoulos: δεν ξέρω αν είναι και ποτό (μιας και ως αθλητές αποφεύγουμε το αλκοόλ), αλλά άθλημα είναι. αν και παράνομο, μιας και αμα δεν προσέξεις, κι ο άλλος δε ξέρει πως να αμυνθεί μπορείς να το σκοτώσεις με μια κλωτσά
AN7 OverClocker Μάϊος 10, 2006 #183 Μάϊος 10, 2006 Όχι ρε παιδιά..γιατί το κάνατε αυτό?...τώρα πώς θα λιώσω στο γέλιο...?@darkCount:worship: :worship: :worship: :worship: :worship: @LaLaΝά σαι καλά:flower: @βογκαβοντΡε φίλε..πρέπει να είσαι τελείως μισογύνης πάντως για να τα λές αυτά....
greekfragma Μάϊος 10, 2006 #184 Μάϊος 10, 2006 τον ΒΑΝΑΡΑΤΕ?γιατι ρε παιδια? ειχα μεγαλα σχεδια για τον τυπο........... καλα δεν πειραζει......θα ψαξω να τον βρω και να τον βαλω μεσα στο φορουμ του MADtv............ (τσεκαρετε βεβαια εαν το MADtv κατεβασει ρολα λιγο μετα)
..::LaLa::.. Μάϊος 10, 2006 #187 Μάϊος 10, 2006 Εγώ έχω να πω το εξής: Είμαι πολυ πολυ πολυ πολυ πολυ πολυ ερωτευμένη με τον D.J.AleXXX:inlove: :inlove: :inlove: :inlove: (όχι για να δείτε τι είναι οι γυναίκες.....)
astrolabos Μάϊος 10, 2006 #188 Μάϊος 10, 2006 Αρχική απάντηση από ..::LaLa::.. Εγώ έχω να πω το εξής: Είμαι πολυ πολυ πολυ πολυ πολυ πολυ ερωτευμένη με τον D.J.AleXXX:inlove: :inlove: :inlove: :inlove: (όχι για να δείτε τι είναι οι γυναίκες.....) E, αυτο δε σημαίνει τίποτα. Στα λόγια όλα εύκολα είναι. ’σε που αν το έλεγε αυτό έτσι η κοπέλλα μου θα έχανα κάθε εμπιστοσύνη που μπορεί να είχε κερδίσει.
..::LaLa::.. Μάϊος 10, 2006 #189 Μάϊος 10, 2006 δε με ενδιαφέρει τι λες εσύ ή οποιοσδήποτε άλλος...το είπα για συγκεκριμένο λόγο που ξέρει εκείνος
astrolabos Μάϊος 10, 2006 #190 Μάϊος 10, 2006 Το οτι δε σε ενδιαφέρει, σαφώς και είναι δικαίωμά σου. Όμως δεν κάνουμε προσωπική συζήτηση, άρα αυτά που γράφουμε απευθύνονται σε όλους και όχι σε κάποιο συγκεκριμένο. Υπο αυτό το πρίσμα, μπορώ να πώ ότι spammάρεις για ιδιό όφελος. Φιλικά πάντα.
darkCount Μάϊος 10, 2006 #191 Μάϊος 10, 2006 Hold your horses αγόρια και κορίτσια.Αν υπάρχει ανάγκη για ένα Love thread τότε να το εξετάσει η Διοικητική ομάδα αν θα δημιουργήσει ένα.Αφού έχουμε θρεντ για Συγνώμες...μήπως έχουμε και για εκδηλώσεις αγάπης. Βέβαια με τόσους άντρες ή άνδρες εδω μέσα θα ήταν αρκετά ύποπτο...αλλα αν το χρειάζεστε να το δούμε το θέμα...Μέχρι τότε μπορείτε να εκδηλώνεστε με πμς...αλλιώς σπαμάρετε.Πιστεύω σας κάλυψα....
..::LaLa::.. Μάϊος 10, 2006 #192 Μάϊος 10, 2006 Αρχική απάντηση από astrolabos [Σήμερα, στις 15:55] Το οτι δε σε ενδιαφέρει, σαφώς και είναι δικαίωμά σου. Όμως δεν κάνουμε προσωπική συζήτηση, άρα αυτά που γράφουμε απευθύνονται σε όλους και όχι σε κάποιο συγκεκριμένο. Υπο αυτό το πρίσμα, μπορώ να πώ ότι spammάρεις για ιδιό όφελος. Φιλικά πάντα. καλά ντε,ούτε μια καλή πράξη δεν μπορεί κανείς πια να κάνει... τς τς τς:P
astrolabos Μάϊος 10, 2006 #193 Μάϊος 10, 2006 Αρχική απάντηση από darkCountΑφού έχουμε θρεντ για Συγνώμες...μήπως έχουμε και για εκδηλώσεις αγάπης. Βέβαια με τόσους άντρες ή άνδρες εδω μέσα θα ήταν αρκετά ύποπτο...αλλα αν το χρειάζεστε να το δούμε το θέμα...
GoriLLakoS Μάϊος 10, 2006 #194 Μάϊος 10, 2006 Αρχική απάντηση από Chosen Το χαστούκι όμως είναι μόνο για να γουστάρει. Αν θες να σε ερωτευτεί τρελά και να μη μπορεί χωρίς την ύπαρξή σου, το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να χώσεις γονατιά στα τζαούλια (πηγούνι) και μετά κλωτσιές με μπότες καμπόυκες στο στομάχι. Κι αν πάει να σηκωθεί, αγκωνιά στο σβερκάδι... (Τι άλλη *****ιά θα ακούσουμε κι απόψε...) Αρχική απάντηση από Athens2004 Γεωγραφία Αρχική απάντηση από hipro5 Από που μπορεί να τις αγοράσει κανείς αυτές?...........και θέλουν φούσκωμα με το στόμα ή με τρόμπα? γιατί αν είναι με το στόμα δε μπορώ γιατί καπνίζω αρκετά και κουράζομαι να φυσάω συνέχεια..... :...: Αρχική απάντηση από YDinopoulos Αυτο ειναι κοκτειλ μου φαινεται! Γεμισμα με αεριο προμυ. Αλλα εχει ενα μειον. Βγαινει κρυ0κωλη η γκομενα Γελαω μιση ωρα και εχω αρχισει και κλαιω απο τα γελια με αυτες τις απαντησεις.... χαχαχαχχαχαχαχαχχαχαχχαχαχχαχαχχ
Skinny13 Μάϊος 10, 2006 #195 Μάϊος 10, 2006 Αρχική απάντηση από HellasVagabond αναμεσα στις Αθηναιες, Χαλκιδιωτισες , Πειραιωτισσες , Κορινθιες, Τριπολιτσιωτισες , Πατρινες , Κωες , Κρητικες ναι ειχα και Σαλλονικιες που οντως ηταν χαλια σαν γυναικες αλλα ειμουν φανταρος τι να κανω κριμα...μονο αυτες? νομισα οτι εκανες διεθνη καριερα.... τπτ Σουηδεζες-Αγγλιδες κτλ κτλ δεν παιζουν?
ergotelis Μάϊος 11, 2006 #196 Μάϊος 11, 2006 Ρε παιδιά γιατί τον κάνατε Μπαν? :cry: :cry: Έπρεπε να του κάνετε περιορισμένη πρόσβαση σε 2-3 sections και θέματα.... Τώρα του χαλάσατε τη φόρα,είχε κάνει 200πόστ σε 2 εβδομάδες!Τι θα κάνει τώρα? σσ1.όπου τον ξαναδείτε στείλτε συστατικές επιστολές! :P:P:P:P
hipro5 Μάϊος 11, 2006 #197 Μάϊος 11, 2006 200 πόστς σε 6 μέρες θες να πείς....... .....κι εγώ στεναχωρέθηκα που το μπανάρατε το παλικάρι........τώρα με ποιόν θα γελάμε?............Πάλι στη μονοτονία βρε γμτ..........
Qlim4X Μάϊος 11, 2006 #198 Μάϊος 11, 2006 Αρχική απάντηση από hipro5 200 πόστς σε 6 μέρες θες να πείς....... .....κι εγώ στεναχωρέθηκα που το μπανάρατε το παλικάρι........τώρα με ποιόν θα γελάμε?............Πάλι στη μονοτονία βρε γμτ.......... μα παντα εχετε εμενα :D
.38-.45 Μάϊος 21, 2006 #199 Μάϊος 21, 2006 επειδη εσεις το ζητησατε, εμεις τις ποτισαμε κρασια, τεκιλλες και μπυρες και βρηκαμε την αληθεια:Τί είναι αυτό που θέλουν οι γυναίκες; (με τη σειρα που αναφερθηκαν, πως τον ψαχνουν και πως τον φανταζονται) 1) Σακης2) εξαιρετικα προικισμενος3) γοητευτικος4) μοντελο5) μπρουτζινο κορμιεκτος συναγωνισμου: να ειναι "γουτσου γουτσου"
SLN Μάϊος 22, 2006 #200 Μάϊος 22, 2006 καλα τα πηγα ... 4.5 / 5 (ειμαι ΚΑΙ γουτσου γουτσου και παιρνω το bonus round)για το Σακης χανω μια μοναδα απο το ερωτημα... αλλα τι να κανω??
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.