ea6gka Μάϊος 9, 2006 #141 Μάϊος 9, 2006 δικιο ο ξαδερφος , ετσι μαθαινουμε και που υπηρετησε ο φιλος μας , πολλες μεταθεσεις ρε συ. μηπως τους εσκαγες στις μοναδες και σε σουτερνανε με τη μια? ???
HellasVagabond Μάϊος 9, 2006 #143 Μάϊος 9, 2006 Αναφερθηκα μονο στην Σαλλονικα πως ειμου φανταρος οχι στα αλλα μερη.... V μην βγαινεις offtopic
AN7 OverClocker Μάϊος 9, 2006 #144 Μάϊος 9, 2006 :hehe::hehe::hehe: Ρε φίλε με έχεις κάνει και έχω κλ@σει στο γέλιο ρε...να σαι καλά...:hehe: Ξάδερφε...:worship: :worship: :worship:
deninho Μάϊος 9, 2006 #145 Μάϊος 9, 2006 παιδιά, δε θα μπαινω συχνά γιατί ξεκίνησα μαθήματα μάι-τάι, μπας και πετύχω γκόμενα της προκοπής :hehe:
HellasVagabond Μάϊος 9, 2006 #146 Μάϊος 9, 2006 Δεν ξερω γιατι ολοι γελανε με κατι επειδη απλα δεν το κανουν..........
AN7 OverClocker Μάϊος 9, 2006 #147 Μάϊος 9, 2006 Ρε φιλε... Έλεος δλδ... Οκ..πές με εμένα στενόμυαλο,οπισθοδρομικο...και ότι πριν τον γαμο δεν θα εχω συνουσιαστεί(παραδέχεστε?) με καμία.. Αλλά είμαστε τόσα άτομα..που τρώμε χρόνο για να σου εξηγήσουμε ότι είσαι λάθος...
HellasVagabond Μάϊος 9, 2006 #148 Μάϊος 9, 2006 Μα πως μπορει ο καθενας να πει πως ο αλλος ειναι λαθος σε αυτο το θεμα ?Δεν ειναι λογικο ουτε εφικτο.Ο καθενας εχει τον τροπο του, δεν υπαρχει λαθος η σωστος τροπος υπαρχει τροπος που αποφερει καρπους και τροπος που δεν αποφερει καρπους.Για μενα ο τροπος μου αποδιδει οποτε γιατι ειμαι λαθος ?
AN7 OverClocker Μάϊος 9, 2006 #149 Μάϊος 9, 2006 Αρχική απάντηση από HellasVagabond.... μπορω να πω πως το 80% των γυναικων τα γουσταρουν αυτα. Και απο το 80% το 90%.... Και γιατί να είμαστε λάθος εμείς? ’ΝΤΕ ΓΕΙΑ
HellasVagabond Μάϊος 9, 2006 #150 Μάϊος 9, 2006 Αρχική απάντηση από ΑΝ7 OverClocker Και γιατί να είμαστε λάθος εμείς? Numbers....
AN7 OverClocker Μάϊος 9, 2006 #151 Μάϊος 9, 2006 Ρε φίλε...Ξέρεις τι παρατηρώ?Τσάμπα ο χρόνος που σπατάλησα...και η ταλαιπορεία του keyboard...
HellasVagabond Μάϊος 9, 2006 #152 Μάϊος 9, 2006 Ακου , εσυ αφου γουσταρεις μπορεις να εχεις απο κοντα ενα κοριτσακι να του κανεις ολα τα χατηρια και οτι και να γινει εσυ να εισαι γλυκος, σωστος και συνεχεια σουζα. Το αποτελεσμα βεβαια θα ειναι η να σε αφησει η να πρεπει να σκυβεις κατω απο τις πορτες για να μην βρεις.Ωστοσο απο τις αποψεις που βλεπω το σεναριο εχει πιθανοτητα να μην ειναι και τοσο υποθετικο...
AN7 OverClocker Μάϊος 9, 2006 #154 Μάϊος 9, 2006 Εγώ βλέπω εσένα..την μία να τα λές έτσι...και την άλλη αλλιώς...Φάσκεις και αντιφάσκεις...Οκ..εμείς εδώ μέσα είμαστε τα βουτυρόπεδα...τα παιδιά της μαμάς...Αρχική απάντηση από HellasVagabond Μα πως μπορει ο καθενας να πει πως ο αλλος ειναι λαθος σε αυτο το θεμα ?Δεν ειναι λογικο ουτε εφικτο.Ο καθενας εχει τον τροπο του, δεν υπαρχει λαθος η σωστος τροπος υπαρχει τροπος που αποφερει καρπους και τροπος που δεν αποφερει καρπους.Για μενα ο τροπος μου αποδιδει οποτε γιατι ειμαι λαθος ?
HellasVagabond Μάϊος 9, 2006 #155 Μάϊος 9, 2006 V δεν πιανω τα 2 ακρα.Η μασας η δεν μασας δεν νομιζω πως υπαρχει κατι στην μεση.Οταν θα ξεπερασει τα ορια η θα το παιξεις κινεζος και θα φυγεις η θα της δειξεις πως δεν εισαι ο σωφερ της. Ξεκαθαρα πραγματα.
deninho Μάϊος 9, 2006 #156 Μάϊος 9, 2006 Την περίπτωση να μην την αφήσεις να ξεπεράσει τα όρια (με τον τρόπο που θα της συμπεριφέρεσαι) την έχεις σκεφτεί;
HellasVagabond Μάϊος 9, 2006 #157 Μάϊος 9, 2006 Αρχική απάντηση από HellasVagabond Ακου , εσυ αφου γουσταρεις μπορεις να εχεις απο κοντα ενα κοριτσακι να του κανεις ολα τα χατηρια και οτι και να γινει εσυ να εισαι γλυκος, σωστος και συνεχεια σουζα. Το αποτελεσμα βεβαια θα ειναι η να σε αφησει η να πρεπει να σκυβεις κατω απο τις πορτες για να μην βρεις. Αυτο τον τροπο εννοεις ? Αν ναι δικαιωμα σου ειναι να το εφαρμοσεις.
deninho Μάϊος 10, 2006 #158 Μάϊος 10, 2006 περίπου... και το αποτέλεσμα δεν είναι αναγκαστικά ή να σε αφήσει ή να σε κερατώσει
HellasVagabond Μάϊος 10, 2006 #159 Μάϊος 10, 2006 Αν ειχαμε 1960 μπορει και να συμφωνουσα μαζι σου.Εν ετη 2006 ομως θα διαφωνησω ριζικα.Βεβαια αν ετσι φερεσαι λογικο και ευλογο ειναι να μην θελησεις να πιστεψεις οσα λεω.Απο την αλλη μια βολτα εξω και ολοι μας βλεπουμε ποσο κερατο πεφτει ειδικα στους "καλους".
darkCount Μάϊος 10, 2006 #160 Μάϊος 10, 2006 "Επιστημονικές έρευνες έχουν αποδείξει ότι η θερμότητα που προκαλείται από την παρατεταμένη πρόκληση αρμονικής (...)ταλάντωσης, προκαλεί εκτός από τύφλωση, αυτοτραυματισμό, αποκόλληση εγκεφαλικού φλυού και τέλος υπερδιέγερση της γλώσσας και του δημιουργικού κομματιού του εγκεφάλου καθιστώντας το θύμα ένα χείμμαρο ανοησίας"www.stopmasturbating.com
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.