Chosen Μάϊος 9, 2006 #121 Μάϊος 9, 2006 Αρχική απάντηση από HellasVagabond Ειπα εγω πως βαραω αν πει πως ηταν στην φιλη της ? ΑΝ με βρισει η φερθει ασχημα τοτε θα φαει το χαστουκι της και θα γουσταρει κιολας Το χαστούκι όμως είναι μόνο για να γουστάρει. Αν θες να σε ερωτευτεί τρελά και να μη μπορεί χωρίς την ύπαρξή σου, το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να χώσεις γονατιά στα τζαούλια (πηγούνι) και μετά κλωτσιές με μπότες καμπόυκες στο στομάχι. Κι αν πάει να σηκωθεί, αγκωνιά στο σβερκάδι... (Τι άλλη *****ιά θα ακούσουμε κι απόψε...)
HellasVagabond Μάϊος 9, 2006 #122 Μάϊος 9, 2006 Chosen μαλλον δεν εχεις εμπειρια απο γυναικες γιαυτο λες οτι λες.Ρωτηστε λιγο γυναικες φιλες που εχετε ολοι αν γουσταρουν που και που αγριαδες ( χαστουκια , υψωμα της φωνης. ) και μετα μπορουμε να συζητησουμε για το τι θελουν οι γυναικες.Εχουμε γεμισει βουτυροπαιδα εκει εξω και οι γυναικες μας δουλευουν η μηπως δεν το βλεπουμε καθε μερα που λενε "Χαθηκανε οι αντρες". Τι νομιζετε πως οταν λενε αντρες εννοουν αντρες που κανουν τα παντα για εκεινες και τους φερονται παντα γλυκα ??Οι γυναικες ειναι ΠΕΡΙΕΡΓΕΣ , θελουν την φροντιδα τους, θελουν τις γλυκες τους αλλα θελουν και την αγριαδα τους για να θυμουνται πως ΑΝΤΡΑΣ ειναι αυτος που βλεπουν απεναντι τους και οχι εκεινες.Οσοι μπορεσαν καταλαβαν.
Chosen Μάϊος 9, 2006 #123 Μάϊος 9, 2006 Αρχική απάντηση από HellasVagabond Chosen μαλλον δεν εχεις εμπειρια απο γυναικες γιαυτο λες οτι λες. Αυτό να λέγεται. Φταίει λίγο και το ότι περιμένω τον γάμο για να κάνω σεξ...Πέραν της πλάκας όμως, εγώ πιστεύω ότι έχεις αυτή την άποψη ίσως λόγω διαφορετικού δειγματοληπτικού ελέγχου. Δεν αποκλείεται δηλαδή να κυκλοφορείς με την "Τζέλα τη λάσπη", τη "Νέλλη το κουνέλι" και την "Λίλα τη σαπίλα" που γουστάρουνε σφαλιάρες και κλωτσίδια. Δεν θα είμαι απόλυτος όμως, μια και μπορεί αυτό που είπα να είναι εντελώς άσχετο και οι συγκεκριμένη άποψή σου περί γυναικών να προέρχεται από το άμεσο οικογενειακό σου περιβάλλον (no offence, αλλά άλλη κλάση ο Φρόυντ) οπότε και δεν το αγγίζω ως θέμα, λόγω λεπτότητος...
astrolabos Μάϊος 9, 2006 #124 Μάϊος 9, 2006 Αρχική απάντηση από HellasVagabond Chosen μαλλον δεν εχεις εμπειρια απο γυναικες γιαυτο λες οτι λες.Ρωτηστε λιγο γυναικες φιλες που εχετε ολοι αν γουσταρουν που και που αγριαδες ( χαστουκια , υψωμα της φωνης. ) και μετα μπορουμε να συζητησουμε για το τι θελουν οι γυναικες.Εχουμε γεμισει βουτυροπαιδα εκει εξω και οι γυναικες μας δουλευουν η μηπως δεν το βλεπουμε καθε μερα που λενε "Χαθηκανε οι αντρες". Τι νομιζετε πως οταν λενε αντρες εννοουν αντρες που κανουν τα παντα για εκεινες και τους φερονται παντα γλυκα ??Οι γυναικες ειναι ΠΕΡΙΕΡΓΕΣ , θελουν την φροντιδα τους, θελουν τις γλυκες τους αλλα θελουν και την αγριαδα τους για να θυμουνται πως ΑΝΤΡΑΣ ειναι αυτος που βλεπουν απεναντι τους και οχι εκεινες.Οσοι μπορεσαν καταλαβαν. Νόμος απλός. Φέρεσαι όπως θές να σου φέρονται. Κρίνεις και απορρίπτεις. Απλά πράγματα. Όλα τα άλλα είναι για τα πιτσιρίκια που διαβάζουν max και κλικ.
HellasVagabond Μάϊος 9, 2006 #125 Μάϊος 9, 2006 V και Chosen δεν εχετε παρα να ρωτησετε φιλες και να σας πουνε την γνωμη τους για αυτα που ειπα ( Προς θεου μην ρωτησετε τιποτα κοπελες που ολη μερα διαβαζουν.... ) Chosen μετα απο εναν αρκετα μεγαλο αριθμο ( Οχι Οχι δεν εχω φτασει τον 16βαλβιδο... ) μπορω να πω πως το 80% των γυναικων τα γουσταρουν αυτα. Και απο το 80% το 90% ηταν ανω των 25 ετων.
AN7 OverClocker Μάϊος 9, 2006 #126 Μάϊος 9, 2006 Αρχική απάντηση από HellasVagabond V και Chosen δεν εχετε παρα να ρωτησετε φιλες και να σας πουνε την γνωμη τους για αυτα που ειπα ( Προς θεου μην ρωτησετε τιποτα κοπελες που ολη μερα διαβαζουν.... ) Chosen μετα απο εναν αρκετα μεγαλο αριθμο ( Οχι Οχι δεν εχω φτασει τον 16βαλβιδο... ) μπορω να πω πως το 80% των γυναικων τα γουσταρουν αυτα. Και απο το 80% το 90% ηταν ανω των 25 ετων. Ρε φίλε...τώρα θα έρθεις να μας πείς ότι θα είσαι ο πρώτος άνθρωπος στον κόσμο που έμαθε τις γυναίκες? edit: behave, last call.
astrolabos Μάϊος 9, 2006 #127 Μάϊος 9, 2006 Αρχική απάντηση από HellasVagabond V και Chosen δεν εχετε παρα να ρωτησετε φιλες και να σας πουνε την γνωμη τους για αυτα που ειπα ( Προς θεου μην ρωτησετε τιποτα κοπελες που ολη μερα διαβαζουν.... ) Chosen μετα απο εναν αρκετα μεγαλο αριθμο ( Οχι Οχι δεν εχω φτασει τον 16βαλβιδο... ) μπορω να πω πως το 80% των γυναικων τα γουσταρουν αυτα. Και απο το 80% το 90% ηταν ανω των 25 ετων. Δεν θα πώ ότι ο καθένας πέρνει ό,τι του αξίζει γιατι μπορεί να θεωρηθώ εριστικός. Θα πώ ότι ο καθένας βρίσκει αυτό που ψάχνει. Απλά.
HellasVagabond Μάϊος 9, 2006 #128 Μάϊος 9, 2006 AN7 δεν θα πεσω στο επιπεδο σου...V δλδ εσυ πιστευεις οτι αυτα που λεω ειναι εξωπραγματικα η μηπως ΟΛΕΣ οι γυναικες που εχω γνωρισει ηταν "μαζοχες" ?
AN7 OverClocker Μάϊος 9, 2006 #129 Μάϊος 9, 2006 Αρχική απάντηση από HellasVagabond AN7 δεν θα πεσω στο επιπεδο σου... V δλδ εσυ πιστευεις οτι αυτα που λεω ειναι εξωπραγματικα η μηπως ΟΛΕΣ οι γυναικες που εχω γνωρισει ηταν "μαζοχες" ? Φιλε μου...με αυτά που λές έχεις πέσει πολύ πιο χαμηλά..και όχι μονο στων αντρών...αλλα και στων γυναικών... Ήταν...Ήταν
astrolabos Μάϊος 9, 2006 #131 Μάϊος 9, 2006 Αρχική απάντηση από HellasVagabondV δλδ εσυ πιστευεις οτι αυτα που λεω ειναι εξωπραγματικα η μηπως ΟΛΕΣ οι γυναικες που εχω γνωρισει ηταν "μαζοχες" ? Όχι, απλά έχεις γνωρίσει λάθος κοπέλλες.
HellasVagabond Μάϊος 9, 2006 #132 Μάϊος 9, 2006 Αν ειχα εκφραστει οπως εσυ θα ειχαν πεσει να με φανε ολοι , ωστοσο εσυ κοροιδευεις και απο πανω με το να λες "Ηταν....Ηταν" αυτο δειχνει πολλα.Οπως και να εχει η γνωμη σου για μενα δεν με νοιαζει, οσο για τις γυναικες εφοσον εξω γουσταρουν 100 μπορω να αντεξω να μην γουσταρουν 1,2 εδω μεσα.Μπορει V αλλα ποιος προσδιοριζει ποια γυναικα ειναι λαθος και ποια οχι ? Εσυ ? Εγω ? Σιγουρα οχι οποτε στις ημερες μας οι πολλοι αποτελουν τον κανονα και οι λιγοι την εξαιρεση...
sotiris Μάϊος 9, 2006 #133 Μάϊος 9, 2006 Αρχική απάντηση από astrolabos Όχι, απλά έχεις γνωρίσει λάθος κοπέλλες. Θεσσαλονικιές οι κοπέλλλλλλλες?
astrolabos Μάϊος 9, 2006 #134 Μάϊος 9, 2006 Αρχική απάντηση από HellasVagabond Αν ειχα εκφραστει οπως εσυ θα ειχαν πεσει να με φανε ολοι , ωστοσο εσυ κοροιδευεις και απο πανω με το να λες "Ηταν....Ηταν" αυτο δειχνει πολλα.Οπως και να εχει η γνωμη σου για μενα δεν με νοιαζει, οσο για τις γυναικες εφοσον εξω γουσταρουν 100 μπορω να αντεξω να μην γουσταρουν 1,2 εδω μεσα.Μπορει V αλλα ποιος προσδιοριζει ποια γυναικα ειναι λαθος και ποια οχι ? Εσυ ? Εγω ? Σιγουρα οχι οποτε στις ημερες μας οι πολλοι αποτελουν τον κανονα και οι λιγοι την εξαιρεση... Οπότε πάμε σε αυτό που είπα πρίν, ο καθένας πέρνει αυτό που του αξίζει
ea6gka Μάϊος 9, 2006 #135 Μάϊος 9, 2006 Αρχική απάντηση από astrolabos Οπότε πάμε σε αυτό που είπα πρίν, ο καθένας πέρνει αυτό που του αξίζει thats harsh , ενταξει δεν ειναι κανονας αυτο. ο ερως σε τυφλωνει καμμια φορα και δε βλεπεις καλα τι κουμασι κυκλοφορας. εδω ανθρωποι μετα απο 20 χρονια σχεσης και πεφτουν απο τα συννεφα
HellasVagabond Μάϊος 9, 2006 #137 Μάϊος 9, 2006 Υπονοεις δλδ οτι οι κοπελες που θελουν να τις βαζεις στην θεση τους ειναι κακιες, προστυχες, και οι χειροτερες.....Περιεργη αποψη αλλα δικαιωμα σου ειναι φυσικα να πιστευεις κατι τετοιο. Sotiri αναμεσα στις Αθηναιες, Χαλκιδιωτισες , Πειραιωτισσες , Κορινθιες, Τριπολιτσιωτισες , Πατρινες , Κωες , Κρητικες ναι ειχα και Σαλλονικιες που οντως ηταν χαλια σαν γυναικες αλλα ειμουν φανταρος τι να κανω
ea6gka Μάϊος 9, 2006 #138 Μάϊος 9, 2006 Αρχική απάντηση από HellasVagabondSotiri αναμεσα στις Αθηναιες, Χαλκιδιωτισες , Πειραιωτισσες , Κορινθιες, Τριπολιτσιωτισες , Πατρινες , Κωες , Κρητικες ναι ειχα και Σαλλονικιες που οντως ηταν χαλια σαν γυναικες αλλα ειμουν φανταρος τι να κανω φιλε μου απο το ολοτελα καλυτερα και η παναγιωταινα ε? σταματα πληζ
Athens2004 Μάϊος 9, 2006 #140 Μάϊος 9, 2006 Αρχική απάντηση από Athens2004 [Σήμερα, στις 00:29] Τι μαθαίνει κανεις στο Internet,. Αρχική απάντηση από HellasVagabond [Σήμερα, στις 00:29] Αθηναιες, Χαλκιδιωτισες , Πειραιωτισσες , Κορινθιες, Τριπολιτσιωτισες , Πατρινες , Κωες , Κρητικες ναι ειχα και Σαλλονικιες Γεωγραφία
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.