Jump to content

Τί είναι αυτό που θέλουν οι γυναίκες;

planetman

Recommended Posts

Αρχική απάντηση από HellasVagabond [Σήμερα, στις 04:40]

Η γυναικες θελουν και την αγριαδα τους παιδες, δεν θελουν συνεχεια να ειναι ολα καλα, ενας τσακωμος και ενα χαστουκι συνοδευομενο απο ενα ελαφρυ βρισιδι σε πολλες περιπτωσεις σωζει μια σχεση...

ελεγα και εγω δεν θα απαντισει και εδω ο spammer:dots:

ελεος:worship: πολυ καλη η αποψη σου.... αλλα δεν πιανει παντα

εισαι καλος εσυ τελικα:T:

• Replies 213
  • Created
  • Last Reply
Αρχική απάντηση από HellasVagabond

Γιατι spammer ?

Δεν ξαναπανταω λοιπον στο thread αφου δεν ειμαι καλοδεχουμενος.

:(

Nωρίς το σκέφτηκες,δε γινότανε 1 εβδομάδα πριν?:p:P:P:P

Όταν ποστάρεις να σκέφτεσαι λίγο παραπάνω,δε γίνεται ρε συ πάρα πολλά παιδιά να τα έχουνε μαζί σου ξαφνικά!!

Ή όλοι μας δε πάμε καλά που σου την λέμε ή εσύ δε κάνεις κάτι καλά!

Αλήθεια,γιατί σε άλλο φόρουμ έφαγες ban?

Επί του θέματος,δεν αξίζει να βαράς γυναίκα πιστεύω είναι πολύ άνανδρο,πιστεύω αν σου κάνει νερά μια γυναίκα η εκδίκηση πρέπει να σερβίρεται πάντα κρύα αλλά όχι και απάνθρωπη....

Φιλε μου δεν μπορει κανεις ανθρωπος να ειναι αρεστος απο ολους ειδικα οταν μιλαμε για τον λαο μας που ολοι ξερουν τα παντα και θελουν να πιστευουν πως δεν υπαρχει αλλος καλυτερος.

Οπως και να εχει δεν ειπα να βαρεσεις μια γυναικα αν σου κανει νερα, ειπα να την βαρεσεις οταν θα καταλαβεις πως το ζηταει ο οργανισμος της. Πιστεψε με πως αρεσει σε ΟΛΕΣ τις γυναικες να σηκωνει αναστημα και χερι ο αντρας. Προς θεου δεν λεω να την κανεις μαυρη στο ξυλο.

Φιλε μου δεν μπορει κανεις ανθρωπος να ειναι αρεστος απο ολους ειδικα οταν μιλαμε για τον λαο μας που ολοι ξερουν τα παντα και θελουν να πιστευουν πως δεν υπαρχει αλλος καλυτερος.

Οπως και να εχει δεν ειπα να βαρεσεις μια γυναικα αν σου κανει νερα, ειπα να την βαρεσεις οταν θα καταλαβεις πως το ζηταει ο οργανισμος της. Πιστεψε με πως αρεσει σε ΟΛΕΣ τις γυναικες να σηκωνει αναστημα και χερι ο αντρας. Προς θεου δεν λεω να την κανεις μαυρη στο ξυλο.

Αυτό είναι λάθος...σχεδόν καμιά δε δέχεται να σηκώσεις χέρι πάνω της...εκτός και αν μιλάς για τις εξαίρετες ώρες..που εκεί ίσως να το γουστάρει..αλλά όχι να την χτυπήσεις...

Το να σηκώνει το ανάστημά του ο άνδρας είναι διαφορετικό...το ανάστημά του μπορεί να το σηκώσει άμα πειράξουν την κοπέλα..και χωθεί να πάιξει ξύλο για χάρη της..

Αρχική απάντηση από ergotelis

Αλήθεια,γιατί σε άλλο φόρουμ έφαγες ban?

Αυτή την απορία την έχω και εγώ..αν μιλάμε για το ίδιο forum που ασχολείται με την τηλεφωνία..

Οποιος σηκωνει αναστημα μονο οταν την πεφτει καποιος στην κοπελα του εχει χασει το παιχνιδι πριν καν αρχισει.

Φιλε μου μετα απο αρκετες ως πολλες γυναικες εχω μαθει πως οταν μια γυναικα κανει πιτσικουλια ( η νερα οπως λεει ο φιλος ) συνεχεια εμεσως πλυν σαφως ζηταει να την μαλωσει το εταιρον ημισυ. Ενα χαστουκι μαζι με ενα σηκωμα της φωνης κανουν θαυματα. Μην ξεχνατε ολοι πως εχουν γυρισει ολες και εχουν πει πως χαθηκαν οι αντρες, κατι θελουν να πουν με αυτο.

Μια φορα σε μενα το χαστουκι και η αγριαδα εχει κανει θαυματα.

Στο Forum που αφορα την τηλεφωνια εφαγα Ban γιατι ειπα την λεξη "στηθια" και ο admin το θεωρησε φοβερο και τρομερο. Και μετα μιλαμε για πολιτισμενο λαο...

Στο αλλο που σαν θεμα εχει τις αυπνιες εφαγα Ban επειδη οταν ειχα πρωτογραφτει ειχα τσακωθει με μια κοπελα που ηταν κολητη ενος αρχι-mod. Με εβρισε καλα καλα και μετα κλαφτηκε ,μου εχωσε ενα Ban ο φιλος της, παρουσιασα τα βρισιδια και τις απειλες που μου ειχε κανει εκεινη η κοπελα σε prv με εκανε restore ο admin αλλα με το παραμικρο ο φιλος της κοπελας βρισκοταν εκει να μου χωσει ban για το πιο μικρο παραπατημα.

Το τελικο Ban το εφαγα μετα απο την δικαιολογια του οτι "Και δικιο να εχεις εφοσον στην λενε πολλα ατομα δεν εχω ορεξη να κυνηγαω τα reports τους".

Ωραια δικαιολογια...

Τεσπα μεγαλη ιστορια αλλα και στα 2 δεν εκανα κατι για να φαω ban.

Αρχική απάντηση από ΑΝ7 OverClocker

Αυτή την απορία την έχω και εγώ..αν μιλάμε για το ίδιο forum που ασχολείται με την τηλεφωνία..

’λλο νομίζω εγώ ,αυτό δε το ήξερα!

Οποιος σηκωνει αναστημα μονο οταν την πεφτει καποιος στην κοπελα του εχει χασει το παιχνιδι πριν καν αρχισει.

Φιλε μου μετα απο αρκετες ως πολλες γυναικες εχω μαθει πως οταν μια γυναικα κανει πιτσικουλια ( η νερα οπως λεει ο φιλος ) συνεχεια εμεσως πλυν σαφως ζηταει να την μαλωσει το εταιρον ημισυ. Ενα χαστουκι μαζι με ενα σηκωμα της φωνης κανουν θαυματα. Μην ξεχνατε ολοι πως εχουν γυρισει ολες και εχουν πει πως χαθηκαν οι αντρες, κατι θελουν να πουν με αυτο.

Στο Forum που αφορα την τηλεφωνια εφαγα Ban γιατι ειπα την λεξη "στηθια" και ο admin το θεωρησε φοβερο και τρομερο. Και μετα μιλαμε για πολιτισμενο λαο...

Εξαρτάται τι ενοείς εσύ "να σηκώσει ανάστημα"..

Εγώ το ενοούσα αλλιώς...

Ενα χαστουκι μαζι με ενα σηκωμα της φωνης κανουν θαυματα. Μην ξεχνατε ολοι πως εχουν γυρισει ολες και εχουν πει πως χαθηκαν οι αντρες, κατι θελουν να πουν με αυτο.

Επιμένω και πάλι,ακόμα και ένα χαστούκι για μένα είναι άνανδρο,δεν επιβάλεσαι στις γυναίκες που είναι πιο αδύναμες παρατάσοντας μυική δύναμη!Αν δε καταλαβαίνει από λόγια το έτερον ήμισι,ούτε με το χαστούκι θα καταλάβει,απλά θα αποδεχτεί χωρίς να καταλάβει.

Μα φιλε μου το ΘΕΛΟΥΝ το χαστουκι τους. Δεν ειπα να τις χωσεις μια και να παει 10 μετρα μακρια , ζητανε ομως αγριαδα για να μπουν στην θεση τους. Τουλαχιστον οι μεγαλες ειναι ετσι , τα πιπινια τα 18χρονια ειναι νωρις ακομα για τετοια. Απο 22 και ανω παντως κανουν αμαν να βρουν καποιον που θα τις βαλει στην θεση τους.

καλά ε, μήπως να τριγυρνάμε και με κανένα ρόπαλο??? :hehe: :hehe: :hehe:

Ρααααα, καταλάβετέ το: Κάθε γυναίκα (όπως και κάθε άντρας) είναι ξεχωριστό άτομο και ξεχωριστή προσωπικότητα. Δεν γίνεται να τους τσουβαλιάζουμε, επειδή έτυχε να γίνει κάτι με έναν/μια (είναι όλοι πεοκρούστες/είναι όλες εκδιδόμενες κλπ κλπ)

- Τι χρειάζεται μια γυναίκα να έχει στο σπίτι της;

- Εναν βίσσωνα στην ντουλάπα της, ένα τζάγκουαρ στο γκαράζ της, έναν τίγρη στο κρεββάτι της και ένα βόδι για να τα πληρώνει όλα... :jump:

Αρχική απάντηση από HellasVagabond [Χθες, στις 16:22]

βασικά επειδή τώρα έτυχε να δω το πόστ και επειδή ως γνωστόν δεν μπορώ να μην απαντήσω :p έχω να πω το εξής:

αν εσύ λύνεις τις διαφορές σου με το ξύλο...τότε μάλλον ζεις σε λάθος εποχή......

Αρχική απάντηση από ..::LaLa::.. [Σήμερα, στις 18:52]

βασικά επειδή τώρα έτυχε να δω το πόστ και επειδή ως γνωστόν δεν μπορώ να μην απαντήσω :p έχω να πω το εξής:

αν εσύ λύνεις τις διαφορές σου με το ξύλο...τότε μάλλον ζεις σε λάθος εποχή......

αμα ειχαμε ολοι την ιδια αποψη με εσενα για τα ορια μεταξυ πονου - ηδονης τοτε ολα τα sex shop θα ειχαν φαληρισει :hehe: :hehe:

περα απ'την πλακα, ειχα διαβασει σε ενα παλιο FREE το αφιερωμα για τον "τελειο ανδρα" , στο ερωτημα "πως ειναι ο τελειος ανδρας ?" μια κοπελα συμπεριαλαβε μεσα στην απαντηση της ενα σωρο τραγικες απαιτησεις ( που οποιος τις πληρουσε μονο ανθρωπινο ον δεν θα μπορουσε να χαρακτηριστει :p ) , το highlight ητανε οταν εγραφε " πρεπει να ειναι τρυφερος μαζι μου αλλα να μου σκαει και καμια μπουφλα που και που οταν την χρειαζομαι !!! " Δεν λεω πως ειστε ολες ετσι αλλα οπως ειπωθηκε 4589035489534 φορες ο καθε ανθρωπος ειναι διαφορετικος, ε το αποτελεσμα ειναι να εχει ο καθενας τα βιτσια του :whip: :whip: :tomato:

εγώ δεν μίλησα για ηδονή και πόνο αλλά για ξύλο:p εννοείται ότι αυτά είναι must!! αλλά όχι ξύλο του στυλ " τι?ήσουνα στη φίλη σου?? " γζντουκ! λοοολ

Ειπα εγω πως βαραω αν πει πως ηταν στην φιλη της ? ΑΝ με βρισει η φερθει ασχημα τοτε θα φαει το χαστουκι της και θα γουσταρει κιολας :)

Αρχική απάντηση από HellasVagabond [Σήμερα, στις 22:05]

Ειπα εγω πως βαραω αν πει πως ηταν στην φιλη της ? ΑΝ με βρισει η φερθει ασχημα τοτε θα φαει το χαστουκι της και θα γουσταρει κιολας :)

αν την βρίσεις ή της φερθείς άσχημα εσύ θα γουστάρεις να φας ένα μπουκέτο??:)

Αρχική απάντηση από ..::LaLa::..

αν την βρίσεις ή της φερθείς άσχημα εσύ θα γουστάρεις να φας ένα μπουκέτο??:)

ΝΑΙ

Φανταζομαι δεν μιλαμε για το ερωτικο χαστουκι που το γουσταρει κι ο spc...αλλα για το κανονικο χαστουκι??

To χαστουκι τι ρολο παιζει??? Να την συμμορφωσεις?? Να κατσει καλα το... 10χρονο που δεν παιρνει απο λογια?????

Παντως να πω την αληθεια, μια γυναικα που τρωει χαστουκι και καθεται με τον ιδιο αντρα, την σεβομαι λιγοτερο απο αντρα που ριχνει χαστουκι στην γυναικα του/ανθρωπο που αγαπα/συντροφο/.../.../

Συγχαρητηρια η συζητηση μολις κατρακυλησε 10 επιπεδα!

ignore list :T:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.