jpavly Μάϊος 3, 2006 #82 Μάϊος 3, 2006 Η φωτό του ea6gka από πάνου Edit1:P : Η φωτό αρνείται πεισματικά Γιώργη
oktech Μάϊος 3, 2006 #83 Μάϊος 3, 2006 Αρχική απάντηση από ..::LaLa::.. λοιπόν,είναι το τελευταίο μου post σε αυτό το thread γιατί όσο διαβάζω τόσο εκνευρίζομαι...@oktech ποφανώς αγαπητέ (και δε λέω αγαπημένε γιατί έχει διαφορά),αν είναι έτσι όπως τα λες τότε μάλλον έπεσες σε λάθος άνθρωπο...αυτό δε σημαίνει ότι όλες οι γυναίκες μπαίνουν στο ίδιο καλάθι...όσο για τις απόψεις σου...αν συνεχίσεις να είσαι πιστός ακόλουθός τους....τότε είσαι και έρμαιο της μοίρας σου....@ea6gka σκέψου μονάχα αν θα ήθελες να σου το έκανε αυτό μια γυναίκα...:flower: (Δεν κάνουμε ποτέ ότι δε θέλουμε να μας κάνουν....)No further comments... Αν εκνευρίζεσαι από το thread, άς μήν συζητάμε καλύτερα....Λάθος άνθρωπο?? Μπορεί.... πόσες φορές όμως???Και.... ναι... την καλή της καρδιά ήθελα....!!!!
GruntGR Μάϊος 3, 2006 #84 Μάϊος 3, 2006 Αρχική απάντηση από Chosen [Σήμερα, στις 03:33] Η γυναίκα είναι σαν μια πεταλούδα που κρατάς στο χέρι σου: - αν την κρατήσεις πολύ σφιχτά, θα την σκωτώσεις. - αν την κρατήσεις πολύ χαλαρά, θα σου φύγει. μονος σου το εγραψες αυτο ? omfg pwn3d ! Εννοειται πως χρειαζεται μια ισορροπια αλλα ακομα και οταν της τα παρεχεις ολα στην σωστη ποσοτητα, αμα θελει κατι θα βρει για να γκρινιαξει! δεν ξερω αν ειναι ολοι/ολες ετσι αλλα σιγουρα ανηκω κι εγω σε αυτην την κατηγορια, never is enough που λενε
HellasVagabond Μάϊος 5, 2006 #86 Μάϊος 5, 2006 Φτυσιμο φτυσιμο φτυσιμο και ενα μικρο μεριδιο κακομεταχειρισης οταν το τραβαει ο οργανισμος της και το απαιτει με τον τροπο της.Αυτο πιστευω πως θελει η γυναικα για να μην βαρεθει καποιον.
deninho Μάϊος 5, 2006 #87 Μάϊος 5, 2006 Αρχική απάντηση από Chosen [03-05-2006 05:33] Η γυναίκα είναι σαν μια πεταλούδα που κρατάς στο χέρι σου: - αν την κρατήσεις πολύ σφιχτά, θα την σκωτώσεις. - αν την κρατήσεις πολύ χαλαρά, θα σου φύγει. Φίλε, δεν σε ξέρω, αλλά επίτρεψέ μου να σε προσκυνήσω:worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: Δεν το'γραφες αυτό κανά 8μηνο πιο πριν??? Αλλά και να το γραφες δεν θα το'βλεπα, μιας και δεν είχα γραφτεί τότε στο φόρουμ :P
AN7 OverClocker Μάϊος 6, 2006 #88 Μάϊος 6, 2006 Αρχική απάντηση από HellasVagabond Φτυσιμο φτυσιμο φτυσιμο και ενα μικρο μεριδιο κακομεταχειρισης οταν το τραβαει ο οργανισμος της και το απαιτει με τον τροπο της.Αυτο πιστευω πως θελει η γυναικα για να μην βαρεθει καποιον. Καλά..φτύνε φτύνε φτύνε...και άμα τη ξαναδείς...φτύσε με...Τα πάντα θέλουν μέτρο..."Παν μετρον αριστον" που έλεγαν και οι αρχαίοι
deninho Μάϊος 6, 2006 #89 Μάϊος 6, 2006 Λογικά θέλει να πει ότι δεν πρέπει να είσαι κολλημένος πάνω της συνέχεια γιατί αφενός κουράζεται, και αφετέρου βαριέται...
greekfragma Μάϊος 7, 2006 #91 Μάϊος 7, 2006 μηπως μπορω να απαντησω ξανα?μετα τα νεα δεδομενα?οι γυναικες.........ειναι απληστες........θελουν παντα αυτο που δεν μπορεις να τους προσφερεις...........ακομα και να το βρεις για να το μοιραστεις μαζι τους..............εαν δεν το μοιραστεις την ιδια στιγμη θα σου ζητησουν κατι αλλο που παλι θα χρειαστει να φτυσεις αιμα για να το βρεις.
deninho Μάϊος 7, 2006 #92 Μάϊος 7, 2006 Επειδή έχω δυο αδερφές, και μια (μικρή) εμπειρία μπορώ να (ξανα)απαντήσω... Δεν ξέρουν τι θέλουνε
Qlim4X Μάϊος 7, 2006 #94 Μάϊος 7, 2006 θελουν να εχουν παντα δικιονα κανεις οτι θελουννα μην τους λες ποτε οχικαι πανο απ ολα να εισαι μονο για αυτηελεος.....<<one night stand rulez.... f@ck the b......s!!!>>
..::LaLa::.. Μάϊος 7, 2006 #95 Μάϊος 7, 2006 loool τελικά έχετε πολύ πλάκα...εγώ απλά θα γράψω ένα sms από έναν πρώην μου...sorry για ότι σου έχω κάνει...να ξέρεις ότι θα σε αγαπάω ότι και να γίνει...ήσουνα ότι καλύτερο είχα σε σχέση και πέρασα υπέροχα... ελπίζω να μην σε χάσω έστω και σαν φίλη...(θα είμαι για μια ζωή μόνος απ'ότι φαίνεται...) καλά να περνάς και να προσέχεις....να σημειώσω απλά ότι την επόμενη μέρα με έκραζε με διάφορους τρόπους....που αν πίστευε το παραμικρό από αυτά που είπε σε μένα,δεν θα μπορούσε να κάνει τέτοιες μλκίες...Αυτό είναι το ποιόν των αντρών έχω να πω.. Τεσπα..περασμένα ξεχασμένα...
Qlim4X Μάϊος 7, 2006 #96 Μάϊος 7, 2006 Αρχική απάντηση από ..::LaLa::.. loool τελικά έχετε πολύ πλάκα...εγώ απλά θα γράψω ένα sms από έναν πρώην μου...sorry για ότι σου έχω κάνει...να ξέρεις ότι θα σε αγαπάω ότι και να γίνει...ήσουνα ότι καλύτερο είχα σε σχέση και πέρασα υπέροχα... ελπίζω να μην σε χάσω έστω και σαν φίλη...(θα είμαι για μια ζωή μόνος απ'ότι φαίνεται...) καλά να περνάς και να προσέχεις....να σημειώσω απλά ότι την επόμενη μέρα με έκραζε με διάφορους τρόπους....που αν πίστευε το παραμικρό από αυτά που είπε σε μένα,δεν θα μπορούσε να κάνει τέτοιες μλκίες...Αυτό είναι το ποιόν των αντρών έχω να πω.. Τεσπα..περασμένα ξεχασμένα... Ωραία τα είχα πει και επαναλαμβάνω ακόμα μια φορά το τι θέλετεΑρχική απάντηση από D.J.AleXXX_gr θελουν να εχουν παντα δικιονα κανεις οτι θελουννα μην τους λες ποτε οχικαι πανο απ ολα να εισαι μονο για αυτηελεος.....<<one night stand rulez.... f@ck the b......s!!!>> Απλά έλεος δεν είναι δυνατόν να φταίμε πάντα εμείς και να έχετε εσείς πάντα δίκιο αν είναι δυνατώνΌλοι οι άντρες πάντα φταίμε???Εσείς ποτέ???? Μήπως τα θέλετε όλα δικά σας???
Qlim4X Μάϊος 7, 2006 #98 Μάϊος 7, 2006 Αρχική απάντηση από ΑΝ7 OverClocker ****...μυρίζομαι διαζύγιο... lolol όπως τα λες.... αλλά τι να κάνουμε αυτά έχει η ζωή τίποτα δεν κρατάει για πάντα... έτσι είναι φίλε μου όλα τα θέλουν δικά τους.... τουλάχιστον εμείς το μονό που θέλουμε είναι το PC μας και δεν ενοχλούμε κανέναν ΟΤ ελπίζω το Σάββατο να έρθεις στον διαγωνισμό έχουμε να πούμε πολλά
AN7 OverClocker Μάϊος 7, 2006 #99 Μάϊος 7, 2006 Αρχική απάντηση από D.J.AleXXX_gr lolol όπως τα λες.... αλλά τι να κάνουμε αυτά έχει η ζωή τίποτα δεν κρατάει για πάντα... έτσι είναι φίλε μου όλα τα θέλουν δικά τους.... τουλάχιστον εμείς το μονό που θέλουμε είναι το PC μας και δεν ενοχλούμε κανέναν ΟΤ ελπίζω το Σάββατο να έρθεις στον διαγωνισμό έχουμε να πούμε πολλά Όλα τα ωραία κάποια στιγμή τελειώνουν...δυστυχώς...αλλά έτσι είναι.. Μωρέ εγώ μόνο αν σπάσω κανένα πόδ δεν θα έρθω...ή εκτός και αν μας βάλει το μαχαίρι στο λαιμό η Γυναίκα...αν και δεν νομίζω
HellasVagabond Μάϊος 8, 2006 #100 Μάϊος 8, 2006 Η γυναικες θελουν και την αγριαδα τους παιδες, δεν θελουν συνεχεια να ειναι ολα καλα, ενας τσακωμος και ενα χαστουκι συνοδευομενο απο ενα ελαφρυ βρισιδι σε πολλες περιπτωσεις σωζει μια σχεση...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.