deninho Απρίλιος 18, 2006 #61 Απρίλιος 18, 2006 Αρχική απάντηση από greekfragmaΥ.Γ 3 πειτε μου που βρισκεται μια γυναικα του Υ.Γ. 2 να την παντρευτω αυριο κιολας ’ν είναι να την παντρευτείς αύριο κιόλας, να σου πω: η αδερφή μου...:whistling :whistling :whistling :whistling :whistling :whistling
ea6gka Απρίλιος 18, 2006 #62 Απρίλιος 18, 2006 τελικα δε ξερω τι τελος παντων θελουν οι γυναικες ξερω ομως τι λειπει απο τη ντουλαπα του SLN και το ζητα εναγωνιωςhttp://www.manties.net/
unknown Απρίλιος 18, 2006 #63 Απρίλιος 18, 2006 τελικα δε ξερω τι τελος παντων θελουν οι γυναικες ξερω ομως τι λειπει απο τη ντουλαπα του SLN και το ζητα εναγωνιως http://www.manties.net/
SLN Απρίλιος 18, 2006 #64 Απρίλιος 18, 2006 :happy2: :happy2: p.s.Τελικα δεν είναι να γυρισεις το κεφαλι σου! Δεν ξερεις από ποιο thread θα σου ερθει!
Makis Hourdakis Απρίλιος 18, 2006 #65 Απρίλιος 18, 2006 http://www.thelab.gr/showthread.php?postid=376385#post376385
dpresv Απρίλιος 18, 2006 #66 Απρίλιος 18, 2006 Αρχική απάντηση από SLN [Σήμερα, στις 21:22] Τελικα δεν είναι να γυρισεις το κεφαλι σου! Δεν ξερεις από ποιο thread θα σου ερθει! έχουνε βρει αυτό το τίμιο κρητικό αγόρι και το βαράνε κατά ριπάς όλοι...και να πεις οτι το ζητάει ο οργανισμός του... εγώ όσες φορές τον έχω συναντήσει στόμα έχει και μιλιά δεν έχει!!! ένα συνεσταλμένο, ήσυχο παιδάκι είναι!
..::LaLa::.. Μάϊος 1, 2006 #68 Μάϊος 1, 2006 ’ραγε δεν κυκλοφορούν γυναίκες εδώ μέσα??? ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΟΕΟ?????? Τι είναι αυτα ρε παιδιά??Δηλαδή εγώ πρέπει να μας υπερασπιστώ και πάλι??? Τς τς τς....Μόνο να μας θάβετε ξέρετε και από τη δική σας μεριά δεν ξέρετε τι θέλετε... Οι γυναίκες είναι όλο παράπονα,οι γυναίκες είναι μόνο για ..... , οι γυναίκες θέλουν π....ο να ισιώσουν..., οι γυναίκες θέλουν λεφτα....Τι απογοήτευση είναι αυτή??? Δηλαδή εσείς τι θέλετε εκτός από sex 23 ώρες το 24ωρο(1 ώρα διάλειμμα για τσιγάρο και κ@τούρημ@),να σας λένε ναι σε όλα,να σας υπερασπίζονται, να είναι πιστές Πινελόπες και μούγκα όλη μέρα μην σας χαλάσουν την ησυχία???? Αν θέλετε να τα έχετε όλα αυτά πρέπει να κάνετε κι εσείς το ίδιο για κείνες..όλα τη σήμερον ημέρα είναι επί ίσους όρους!! Με τη διαφορά ότι οι γυναικες θέλουν να μιλάτε και να τις ακούτε και να τις συμβουλεύετε...Και φυσικά να τους δείχνετε πόσο πολύ τις αγαπάτε και να μην το παίζετε οι άντρες οι πολλά βαρείς που δεν λένε τέτοια............
GruntGR Μάϊος 2, 2006 #69 Μάϊος 2, 2006 Αρχική απάντηση από ..::LaLa::.. [Χθες, στις 21:15] ’ραγε δεν κυκλοφορούν γυναίκες εδώ μέσα??? ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΟΕΟ?????? Τι είναι αυτα ρε παιδιά??Δηλαδή εγώ πρέπει να μας υπερασπιστώ και πάλι??? Τς τς τς....Μόνο να μας θάβετε ξέρετε και από τη δική σας μεριά δεν ξέρετε τι θέλετε... Οι γυναίκες είναι όλο παράπονα,οι γυναίκες είναι μόνο για ..... , οι γυναίκες θέλουν π....ο να ισιώσουν..., οι γυναίκες θέλουν λεφτα....Τι απογοήτευση είναι αυτή??? Δηλαδή εσείς τι θέλετε εκτός από sex 23 ώρες το 24ωρο(1 ώρα διάλειμμα για τσιγάρο και κ@τούρημ@),να σας λένε ναι σε όλα,να σας υπερασπίζονται, να είναι πιστές Πινελόπες και μούγκα όλη μέρα μην σας χαλάσουν την ησυχία???? Αν θέλετε να τα έχετε όλα αυτά πρέπει να κάνετε κι εσείς το ίδιο για κείνες..όλα τη σήμερον ημέρα είναι επί ίσους όρους!! Με τη διαφορά ότι οι γυναικες θέλουν να μιλάτε και να τις ακούτε και να τις συμβουλεύετε...Και φυσικά να τους δείχνετε πόσο πολύ τις αγαπάτε και να μην το παίζετε οι άντρες οι πολλά βαρείς που δεν λένε τέτοια............ Εμ εαν σας "δειξουμε" ποσο σας αγαπαμε μετα θα λετε οτι σας εκμεταλευομαστε, αμα συγκρατησουμε τις ορμες μας θα μας πειτε πως σας κραταμε σε αποσταση, δεν ειναι θεμα εγωισμου, αυτες τις μερες παρατηρω ολο και περισσοτερα θυληκα να προσπαθουν να βγαινουν "απο πανω" να το παιζουν αναισθητες ντιβες και αλλα τετοια, οσο για το σεξ, μην μιλησω για το ποσο τακτικα αυτοικανοποιηουνται μερικες γυναικες, ή για το ποση ωρα διαρκει αυτη η "διαδικασια" Χαρακτηριστικο παραδειγμα αυτο το αποσπασμα απο ενα log με μια γνωστη μου ( εννοειται πως την γνωριζω και RL ) [17:53] <GruntGR> den ehw sikosi pote heri se 8iliko [17:53] <GruntGR> pros to paron .... [17:53] <GruntGR> :PPPP [17:53] <gamer_2> kala..panw sto sex pote dn 3ereis [17:53] <gamer_2> :PppppppP [17:53] <gamer_2> o-e-o? [17:53] <GruntGR> apla 8a ekana pws den iparxi kai ama mou milage 8a sigkratiomouna me to zori na min tin vrisw [17:53] <GruntGR> [17:53] <gamer_2> kala..panw sto sex pote dn 3ereis [17:53] <GruntGR> [17:53] <gamer_2> :PppppppP [17:53] <GruntGR> [17:53] <gamer_2> o-e-o? [17:53] <GruntGR> oles ayto skefteste [17:54] <gamer_2> yiati eseis ti skefteste? [17:54] <gamer_2> apla yia sas yparxun oi poutanes k ta playboy [17:54] <gamer_2> yia mas.. [17:54] <gamer_2> [17:54] <GruntGR> iparxi to mrskin.com [17:54] <GruntGR> xlaxlxalaxlax [17:54] <gamer_2> LOL ιν κονκλουζιον, δεν ειναι ολες οι γυναικες μυξοπαρθενες και ολοι οι αντρες σεξομανεις, ουτε οι ειναι ολοι οι αντρες αναισθητοι και ολες οι γυναικες συναισθηματικες, ο καθε ανθρωπος ειναι ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΣ ανεξαρτητως φυλου, οποιος πιστευει σε στερεοτυπα ειναι στενομυαλος και προκατηλειμενος, επισης δεν ειδα κανεναν να postaρει replies του τυπου " θελουν εναν π*υτσο να ισιωσουν " οποιος εγραψε για λεφτα δεν εχει καθολου αδικο! Δεν ειναι και οτι καλυτερο να εισαι με εναν ανθρωπο, να αγαπιοσαστε, να κανετε το κεφι σας, και ξαφνικα να σε παραταει επειδη μολις συνηδητοποιησε πως δεν εισαι "ωνασης" ,οποτε αυτοματα δεν εχεις την δυνατοτητα να της προσφερεις τα παντα με αποτελεσμα να παντρευεται το πουρο/τον καμπουρη για τα λεφτα του και μηνες αργοτερα να λεει πως εχει μετανιωσει κ να τρεχει πισω σου λες και εισαι κανενα μαγαζακι που θα ειναι ανοιχτο 24/7 για παρτη της
oktech Μάϊος 2, 2006 #70 Μάϊος 2, 2006 Μετά από προσεκτική μελέτη όσον γράφτηκαν και ειδικότερα, μετά από πρόσφατη εμπειρία με μια ..... "φίλη" ...... εντός και εκτός εισαγωγικών.........ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΘΕΛΟΥΝ ΔΟΥΛΕΜΑ.....Τέλος.....Και για να μήν παρεξηγηθώ.... εξηγήστε μου εντελώς αντικειμενικά... γιατί μια κοπέλα 25 χρονών, σαν τα κρύα τα νερά, με προοπτική και κατά τα άλλα πανέξυπνη, προτιμά έναν 35άρι, κακάσχημο, άφραγκο, αποδεδειγμένα μπεκρή, χωρισμένο ή μάλλον παρατημένο από την προηγούμενη γυναίκα του λόγο βιαιοπραγίας εν ώρα μέθης, και όχι έναν φυσιολογικό άνθρωπο........ και δεν μιλάω για μένα... και μήν μου πείτε για το sex γιατί όσες τον έχουνε δεί τον τύπο... μόνο που δεν ξεράσανε!!!! Μιλάω για το κλασικκό παράδειγμα άντρα -τρομάρα του- που για να βάλει το κουλουράκι στο γαλατάκι ακόμη και οι επαγγελματίες διπλασιάζουν την ταρίφα!
GruntGR Μάϊος 2, 2006 #71 Μάϊος 2, 2006 Σε αυτα τα θεματα φιλτατε η επιστημη σηκωνει τα χερια ψηλα, ειναι αληθεια πως εχω δει 2-3 τετοιες περιπτωσεις αλλα με τα φυλα αντεστραμενα ΠΟΤΕ, χμμμμ τωρα που το ξανασκεφτομαι θυμηθηκα το ανδρογυνο καλλιωρας - παπουτση και εκεινον τον νεαρο που επαιζε στο ακρος οικογενειακον που τωρα αν δεν κανω λαθος εχει μαλλουρα ( οχι ο φλωρος ο μπεγνης, ο αλλος ) μενει σχετικα κοντα μου και εχω μαθει πως η γυναικα του ειναι ΑΙΣΧΟΣ. Οπως και να'χει αφου δεν καιγεσαι ΕΣΥ για την 25αρα μην χαλιεσαι αστην να βγαλει τα ματια της, μερικοι ανθρωποι δεν παιρνουν απο λογια, μονο αμα τους αφησεις να κανουν λαθη μαθαινουν
oktech Μάϊος 2, 2006 #72 Μάϊος 2, 2006 Αρχική απάντηση από GruntGR Σε αυτα τα θεματα φιλτατε η επιστημη σηκωνει τα χερια ψηλα, ειναι αληθεια πως εχω δει 2-3 τετοιες περιπτωσεις αλλα με τα φυλα αντεστραμενα ΠΟΤΕ, χμμμμ τωρα που το ξανασκεφτομαι θυμηθηκα το ανδρογυνο καλλιωρας - παπουτση και εκεινον τον νεαρο που επαιζε στο ακρος οικογενειακον που τωρα αν δεν κανω λαθος εχει μαλλουρα ( οχι ο φλωρος ο μπεγνης, ο αλλος ) μενει σχετικα κοντα μου και εχω μαθει πως η γυναικα του ειναι ΑΙΣΧΟΣ. Οπως και να'χει αφου δεν καιγεσαι ΕΣΥ για την 25αρα μην χαλιεσαι αστην να βγαλει τα ματια της, μερικοι ανθρωποι δεν παιρνουν απο λογια, μονο αμα τους αφησεις να κανουν λαθη μαθαινουν Δεν "καίγομαι" ....... αλλά έχω επενδύσει πάνω της και εξ'αιτίας ενός μήν πώ έχω χάσει το κεφάλαιό μου!
oktech Μάϊος 2, 2006 #73 Μάϊος 2, 2006 Αρχική απάντηση από GruntGR Σε αυτα τα θεματα φιλτατε η επιστημη σηκωνει τα χερια ψηλα, ειναι αληθεια πως εχω δει 2-3 τετοιες περιπτωσεις αλλα με τα φυλα αντεστραμενα ΠΟΤΕ, χμμμμ τωρα που το ξανασκεφτομαι θυμηθηκα το ανδρογυνο καλλιωρας - παπουτση και εκεινον τον νεαρο που επαιζε στο ακρος οικογενειακον που τωρα αν δεν κανω λαθος εχει μαλλουρα ( οχι ο φλωρος ο μπεγνης, ο αλλος ) μενει σχετικα κοντα μου και εχω μαθει πως η γυναικα του ειναι ΑΙΣΧΟΣ. Οπως και να'χει αφου δεν καιγεσαι ΕΣΥ για την 25αρα μην χαλιεσαι αστην να βγαλει τα ματια της, μερικοι ανθρωποι δεν παιρνουν απο λογια, μονο αμα τους αφησεις να κανουν λαθη μαθαινουν Και κάτι ακόμα.. δεν μιλάω μόνο για εμφάνιση.. αλλά για το ποιόν του τύπου... άν δεν την ήξερα, θα μου ήταν πολύ εύκολο να πώ ότι είναι χαζή ή μ@λ@κισμένη.... αλλά κάτι τέτοιο δεν ισχύει.... τόσο τυφλός έρωτας?? συμφέρον από πίσω γιόκ οπότε?? ΠΑΡΑΜΥΘΙ - ΔΟΥΛΕΜΑ - ΚΟΡΟΙΔΙΑ..... Τελικά για μένα .... αυτό θέλουνε οι γυναίκες...... και πάνω από όλα ...... ΨΕΜΑ!
ea6gka Μάϊος 2, 2006 #74 Μάϊος 2, 2006 βασικα ΟΚ μαν , εκανες λαθος σοβαρο. Επενδυσες σε ΜΙΑ γυναικα μονο , καβατζες δεν εχεις? neeeext
..::LaLa::.. Μάϊος 2, 2006 #75 Μάϊος 2, 2006 λοιπόν,είναι το τελευταίο μου post σε αυτό το thread γιατί όσο διαβάζω τόσο εκνευρίζομαι...@oktech ποφανώς αγαπητέ (και δε λέω αγαπημένε γιατί έχει διαφορά),αν είναι έτσι όπως τα λες τότε μάλλον έπεσες σε λάθος άνθρωπο...αυτό δε σημαίνει ότι όλες οι γυναίκες μπαίνουν στο ίδιο καλάθι...όσο για τις απόψεις σου...αν συνεχίσεις να είσαι πιστός ακόλουθός τους....τότε είσαι και έρμαιο της μοίρας σου....@ea6gka σκέψου μονάχα αν θα ήθελες να σου το έκανε αυτό μια γυναίκα...:flower: (Δεν κάνουμε ποτέ ότι δε θέλουμε να μας κάνουν....)No further comments...
planetman Μάϊος 2, 2006 Author #76 Μάϊος 2, 2006 Πάντως κι εγώ συμφωνώ με τον oktech στο γεγονός ότι οι γυναίκες έχουν την τάση να μπλέκουν με μαλάκες, με ψευτόμαγκες.Εσύ Lala, με αυτό που είπες "Δηλαδή εσείς τι θέλετε εκτός από sex 23 ώρες το 24ωρο(1 ώρα διάλειμμα για τσιγάρο και κ@τούρημ@),να σας λένε ναι σε όλα,να σας υπερασπίζονται, να είναι πιστές Πινελόπες και μούγκα όλη μέρα μην σας χαλάσουν την ησυχία????" δεν φαίνεται ότι βάζεις όλους τους άνδρες στο ίδιο καλάθι; Για να τα λες αυτά, προφανώς με κάποιον μαλάκα θα έμπλεξες ή θα έχεις πάρει παράδειγμα. Και προφανώς όλοι οι άνδρες δεν είναι έτσι. Εσείς όμως αυτούς κυνηγάτε.
..::LaLa::.. Μάϊος 2, 2006 #77 Μάϊος 2, 2006 να βλέπεις τι μου κάνεις τώρα...με προκαλείς να απαντήσω...και φυσικά έχω καεί κι εγώ!! διαφορετικά θα είχα μόνο τον άντρα που έχω τώρα..και δεν θα είχα γνωρίσει κανέναν άλλον..(Btw λίγα για τον άντρα μου,μην αρχίσω κι εγώ τους χαρακτηρισμούς...)Πες μου τι λιγότερο από τα παραπάνω που είπα θέλετε???Ας βρεθεί ένας να πει,"ξερεις κάτι εγώ δε θέλω αυτά,αλλά θέλω την καλή της την καρδια..." λοοοολλλ αλλά οκ δε λέω είμαστε και από τις 2 πλυρές μαζί δεν κάνουμε και χώρια δεν μπορούμε...
Chosen Μάϊος 3, 2006 #78 Μάϊος 3, 2006 Η γυναίκα είναι σαν μια πεταλούδα που κρατάς στο χέρι σου: - αν την κρατήσεις πολύ σφιχτά, θα την σκωτώσεις. - αν την κρατήσεις πολύ χαλαρά, θα σου φύγει. Πρέπει να βρεις την χρυσή τομή και εκεί είναι που έρχεται η μεγαλύτερη όλων των προκλήσεων, το ότι αυτή η τομή διαφέρει από άνθρωπο σε άνθρωπο. Αλλά σε γενικές γραμμές, υπάρχει ένας κανόνας: αν δεν "δώσεις" σε μια σχέση, δεν θα κερδίσεις τίποτα. Ούτε από το έτερον ήμισυ, ούτε από την ίδια την σχέση. Οι ισορροπίες φτιάχνουν υγιείς σχέσεις. ’τομα του στυλ "όλες είναι πτάνες" & "όλοι είναι μλκες", όχι μόνο έχουνε χάσει το παιχνίδι... δεν ξέρουν καν σε τι "σκακιέρα" βρίσκονται. Αυτοί οι άνθρωποι καταλήγουν σε κάποια φάση ευτυχισμένοι, με το να πηδήξουνε ή να βγάλουν γκόμενο/α με λεφτά. Και αυτόματα αποκτούν όλο και λιγότερες πιθανότητες να δημιουργήσουν και να χτίσουν κάποτε μια ασύλληπτη σχέση, με ένα άτομο που σε καταλαβαίνει, σου δίνει αυτό που χρειάζεσαι, είναι η καλύτερη ερωμένη και ταυτόχρονα ο καλύτερος φίλος κλπ Κι αν αποτύχεις σε όλα αυτά, καταλήγεις ένας computer-geek, με ψηφιακές γκόμενες και χλωμή επιδερμίδα (w00t?)
jpavly Μάϊος 3, 2006 #80 Μάϊος 3, 2006 Οι γυναίκες είναι άνθρωποι, οι άνδρες είναι άνθρωποι. Δεν χωράνε όλοι σε τσουβάλια, ούτε υπάρχει χώρος για ετικέτες. Όλοι είμαστε ίδιοι και διαφορετικοί ταυτόχρονα, αλλά όλοι είμαστε ίσοι.Το έχω ξαναπεί άλλη μια φορά στην αρχή του thread: είναι χωρίς τέλος.Δεν έχει νόημα να ψάχνεις τι θέλει ο άνθρωπος σου, σημασία έχει να ξέρεις/μάθεις τι θέλεις εσύ. Όταν το μάθεις θα έχεις ήδη διαλέξει τον άνθρωπο που σου "πάει" και όλα θα είναι μια χαρα.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.