esdee Απρίλιος 5, 2006 #41 Απρίλιος 5, 2006 Αρχική απάντηση από ΓιαγκΤ Όταν με αυτόν τον ανέντιμο, ρατσιστικό, υποτιμητικό τρόπο, αντιμετωπίζεις το αντίθετο φίλο, φαντάζομε δεν αναμμένης να συμβιώσεις επιτυχώς μαζί του!! αυτο ηταν quote σε καποιο post, η στο ιδιο το thread?
Malkav Απρίλιος 5, 2006 #42 Απρίλιος 5, 2006 Αρχική απάντηση από esdee αυτο ηταν quote σε καποιο post, η στο ιδιο το thread? ΩΩΩ!!!!! τάπα...
Makis Hourdakis Απρίλιος 5, 2006 #43 Απρίλιος 5, 2006 Δεν νομίζω οτι μπορεί κανείς να βάλει όλες τις γυναίκες στο ίδιο τσουβάλι, ούτε υπάρχει κάποια πλειοψηφία κατά τη γνώμη μου. Ο κάθε άνθρωπος είναι ξεχωριστός. Πχ στον Α άνδρα αρέσει η γυναίκα να τον δέρνει, να είναι γυμνασμένη κτλ. Στον Β άνδρα αρέσει να έχει ισχυρή σεξουαλικότητα. Εμένα μου αρέσει να είναι ευαίσθητη, τρυφερή και καλός χαρακτήρας. Το μόνο πρόβλημα είναι τα διάφορα "πρότυπα" που προωθούνται σήμερα σύμφωνα με τον τέλειο άνδρα και την τέλεια γυναίκα. Φυσικά, όποια γυναίκα επηρεάζεται εύκολα απο αυτό, φυσικό είναι να "πιστεύει" πως θέλει απο τον άνδρα να τηρεί κάποιες Α προδιαγραφές. Δεν θα μιλήσω συγκεκριμένα για το τι θέλει μια γυναίκα απο έναν άνδρα. Το μόνο σίγουρο είναι πως τα θέλει όλα, στη σωστή αναλογία. Και αν το σκεφτούμε καλύτερα, κι εμείς δεν τα θέλουμε κατά βάθος όλα απλώς στη σωστή αναλογία; Για να δώσω τελικώς τη γνώμη μου, για εμένα η γυναίκα πρέπει να είναι ευχάριστος χαρακτήρας, όχι απαραίτητα καλονή, να είναι στοργική, ρομαντική και να μην περιορίζεται στο ρόλο της "γατούλας". Ίσως κάτι που προβάλουν τα πρότυπα σήμερα είναι πως η γυναίκα πρέπει να παίζει τη "γατούλα" και ο άντρας να της προσφέρει τα πάντα. Δυστυχώς όμως, όπως και η γυναίκα, έτσι και ο άντρας είναι άνθρωπος και έχει ανάγκη μερικές φορές απο λίγη στοργή και κατανόηση. Μια αγκαλιά ρε παιδί μου, πως το λένε; Ίσως σε μερικούς αυτά να ακούγονται "παιδικά" και "γελοία". Εμένα πάντως αυτή είναι η άποψή μου.
Skinny13 Απρίλιος 5, 2006 #44 Απρίλιος 5, 2006 Αρχική απάντηση από Κοπρίτηςμε λιγα λογια οτι και να δωσεις ποτε δεν θα ειναι αρκετο...αλλα επειδη αυτο ισχυει και αντιστροφα(και εμεις δεν θα θελαμε αλλη για το σπιτι, αλλη για τη δουλεια, αλλη για διασκεδαση και αλλη μια να παιζει γενικως?)ας μην το πολεμαμε τσαμπα και βερεσε...ειναι εναντια στη φυση μας...οι γυναικες ΔΕΝ ειναι μονογαμικα οντα...αλλα ουτε κι εμεις... Φιλε εγραψες !!!!
ΓιαγκΤ Απρίλιος 5, 2006 #45 Απρίλιος 5, 2006 Αρχική απάντηση από esdee [Σήμερα, στις 16:51] αυτο ηταν quote σε καποιο post, η στο ιδιο το thread? Αυτό δεν ήταν quote, και ως εκ τούτου δεν απευθυνόταν σε σένα, αν αυτό είναι που ρωτάς.Είναι γενική εκτίμηση που πηγάζει από την πλειοψηφία των απαντήσεων.
esdee Απρίλιος 5, 2006 #46 Απρίλιος 5, 2006 Αρχική απάντηση από ΓιαγκΤ Αυτό δεν ήταν quote, και ως εκ τούτου δεν απευθυνόταν σε σένα, αν αυτό είναι που ρωτάς. Είναι γενική εκτίμηση που πηγάζει από την πλειοψηφία των απαντήσεων. α οκ... απλα με μπερδεψε λιγο για το αν ηταν quote η οχι
Grilos Απρίλιος 6, 2006 #47 Απρίλιος 6, 2006 Αρχική απάντηση από ΝTG δεν πας να πεταξεις κανενα μπαλακι να δεις αν τρεχει το ποταμι ρε????? Που το βρηκες αυτο??? Ρε, κατεβα απο το κλαδι σου!Ειναι γνωστο πωσ τα φαγαμε στη μαπα αυτα....
GruntGR Απρίλιος 6, 2006 #48 Απρίλιος 6, 2006 Αρχική απάντηση από Κοπρίτης [31-03-2006 20:12] και φυσικα μετα απ'ολα αυτα θα θελησει σιγουρα και το τον τυπο τον νορμαλ, aka "το καλο παιδι" επειδη ολες οι παραπανω ιδιαζουσες περιπτωσεις την κουρασαν και απλα θελει κατι ηρεμο και σιγουρο για να αραξει... (εαν ξεχασα καμια major κατηγορια σχωρατε με, δεν υπηρχε προθεση) με λιγα λογια οτι και να δωσεις ποτε δεν θα ειναι αρκετο... Sad but true Οποιαδηποτε <25 απαιτει κατι τετοιο της βγαζω το καπελο :turn:
GO(O)D BOY Απρίλιος 7, 2006 #49 Απρίλιος 7, 2006 ΛΟΥΤΣΟ (όποιος δεν ξέρει τι είναι να ρωτήσει τη Μενεγάκη) sorry admin....Λίγη σεμνότητα δεν έβλαψε ποτέ κανέναν φίλε μου
kreach Απρίλιος 8, 2006 #50 Απρίλιος 8, 2006 Αρχική απάντηση από GO(O)D BOY ΛΟΥΤΣΟ (όποιος δεν ξέρει τι είναι να ρωτήσει τη Μενεγάκη) :rofl: :giveup:
ea6gka Απρίλιος 8, 2006 #51 Απρίλιος 8, 2006 Αρχική απάντηση από GO(O)D BOYΛίγη σεμνότητα δεν έβλαψε ποτέ κανέναν φίλε μου δεν φταιει αυτος , καθε μερα και χειροτερα ακουει στην ΤΙΒΙ οποτε ξεθαρευουμε λολ
mauros Απρίλιος 9, 2006 #52 Απρίλιος 9, 2006 Οι γυναίκες θέλουν αυτό που έλεγε και σε ένα hitακι ο Τσαλίκης.Κάτι σε διπλή πίτα απ'ολα ας πούμε...
panos17 Απρίλιος 9, 2006 #53 Απρίλιος 9, 2006 Γυναίκες, γυναίκες, γυναίκες Η γυναίκα που κλείνει τα μάτια της όταν φιλάει έναν άντρα, συνήθως προσπαθεί να θυμηθεί το όνομα του. Evan Esar Οι γυναίκες όταν είναι καλές είναι πολύ καλές, αλλά όταν είναι κακές είναι πολύ δημοφιλείς. Max Miller Οι γυναίκες μπορούν να συγχωρήσουν έναν άντρα που εκμεταλλεύτηκε την ευκαιρία, ποτέ όμως κάποιον που την έχασε. Charles Maurice de Talleyrand Το μεγαλύτερο πλεονέκτημα του να είσαι γυναίκα, είναι ότι μπορείς να δείχνεις περισσότερο ηλίθια από ότι πραγματικά είσαι και κανείς να μην εκπλήσσεται. Freya Stark Προτιμώ ένα σκύλο από μια γυναίκα. Δεν μιλάει και έχει ήδη γούνα. Ανώνυμος Το κρεβάτι είναι το πιο επικίνδυνο μέρος του κόσμου. Ενενήντα τοις εκατό των ανθρώπων πεθαίνουν εκεί. Mark Twain Ποτέ μην εμπιστεύεσαι τις γυναίκες που λένε την πραγματική τους ηλικία. Αφού μπορούν να πουν αυτό, μπορούν να πουν τα πάντα. Oscar Wilde Είχαμε μία υπέροχη στοματική επαφή. Εγώ της ζήτησα να κάνουμε έρωτα κι αυτή μου απάντησε όχι. Woody Allen Τα ωραιότερα πράγματα στη ζωή είναι ή ανήθικα ή παράνομα ή παχαίνουν. Alexander Woollcott Πιστεύω ότι το σεξ μεταξύ δύο ανθρώπων είναι πολύ ωραίο πράγμα. Μεταξύ πέντε είναι φανταστικό. Woody Allen Πιστεύω πολύ στο γάμο. Έχω παντρευτεί ήδη τρεις φορές. Joan Collins Δεν υπάρχει τίποτα στον κόσμο όπως η αφοσίωση μιας παντρεμένης γυναίκας. Κρίμα που κανένας σύζυγος δεν την έχει γνωρίσει. Oscar Wilde Ξέρεις τι σημαίνει να γυρίζεις σπίτι το βράδυ σε μία γυναίκα που σου προσφέρει αγάπη, ζεστασιά και τρυφερότητα; Σημαίνει ότι είσαι σε λάθος σπίτι. Henny Youngman Το μυστικό της επιτυχίας του γάμου μας είναι ότι βγαίνουμε και γλεντάμε δυο φορές την εβδομάδα. Η γυναίκα μου κάθε Τρίτη κι εγώ κάθε Παρασκευή. Henny Youngman Οι τρεις ηλικίες του γάμου: Στα είκοσι βλέπεις τηλεόραση μετά. Στα σαράντα βλέπεις τηλεόραση κατά την διάρκεια. Στα εξήντα βλέπεις μόνο τηλεόραση. Betram Toy Ο γάμος είναι το κόστος που πληρώνουν οι άνδρες για το σεξ και το σεξ είναι το κόστος που πληρώνουν οι γυναίκες για το γάμο. Ανώνυμος Οι καλύτεροι εραστές είναι οι σύζυγοι που απατούν τις γυναίκες τους. Marilyn Monroe :whip: :whip: :whip:
GoriLLakoS Απρίλιος 9, 2006 #55 Απρίλιος 9, 2006 Αρχική απάντηση από def τι ειναι αυτο? Copy+paste...
def Απρίλιος 9, 2006 #56 Απρίλιος 9, 2006 Αρχική απάντηση από GoriLLakoS Copy+paste... βλεπω οτι το γνωριζεις και συ το αντικειμενο
planetman Απρίλιος 12, 2006 Author #58 Απρίλιος 12, 2006 Λύθηκε το μυστήριο!!! (κάντε δεξί κλικ-> save as)
Chosen Απρίλιος 12, 2006 #60 Απρίλιος 12, 2006 Αρχική απάντηση από planetman Λύθηκε το μυστήριο!!! (κάντε δεξί κλικ-> save as) Χαχα, ωραίο ανάγνωσμα και υποψιάζομαι ότι το έγραψε γυναίκα
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.