dioptra999 Μάρτιος 31, 2006 #21 Μάρτιος 31, 2006 δεν ξερω τι θέλουν των αλλων οι γυναίκες αλλα η δικιά μου ξερω τι θέλει!!!!!Οτι θέλουν και οι φίλες τις...
kreach Μάρτιος 31, 2006 #22 Μάρτιος 31, 2006 Αρχική απάντηση από planetmanTί είναι αυτό που θέλουν οι γυναίκες? Δε λέω, έχει ενδιαφέρον μα... βρήκες το TheLab για να ποστάρεις κάτι τέτοιο ??? Για αυτό και υπάρχουν φόρουμ όπως bourdela.com κ.α.
Chosen Μάρτιος 31, 2006 #23 Μάρτιος 31, 2006 Αρχική απάντηση από kreach Δε λέω, έχει ενδιαφέρον μα... βρήκες το TheLab για να ποστάρεις κάτι τέτοιο ??? Για αυτό και υπάρχουν φόρουμ όπως bourdela.com κ.α. LOL εκεί όλα τα μέλη θα σου απαντήσουν: "Λεφτά!"
ea6gka Μάρτιος 31, 2006 #24 Μάρτιος 31, 2006 Αρχική απάντηση από Chosen LOL εκεί όλα τα μέλη θα σου απαντήσουν: "Λεφτά!" wrong answer sir , θα σου πουνε . "ΚΡΕΑΣ".
planetman Απρίλιος 1, 2006 Author #25 Απρίλιος 1, 2006 Εγώ πάντως έχω απογοητευτεί, η επιστήμη σηκώνει τα χέρια ψηλά, δεν μπορώ να βγάλω άκρη. Τί να πω...
YDinopoulos Απρίλιος 1, 2006 #26 Απρίλιος 1, 2006 Αρχική απάντηση από ea6gka wrong answer sir , θα σου πουνε . "ΚΡΕΑΣ". Kαι οι 2 λαθος. Η απαντηση ειναι "Δεν εχεις ψιλα μιστερ?"
Grilos Απρίλιος 1, 2006 #27 Απρίλιος 1, 2006 Σε μια σχετική έρευνα που έγινε στο New York University Stem School of Business σε πάνω από 1,000 γυναίκες , στο ερώτημα « Ποια είναι τα χαρακτηριστικά που κάνουν έναν άντρα ελκυστικό;» δόθηκαν οι ακόλουθες απαντήσεις : Να έχει αίσθηση του χιούμορ! Να ταιριάζει σε πολλές παρέες! Να σκέφτεται γρήγορα ! Να είναι έξυπνος! Να έχει θετική προσέγγιση για την ζωή.Οι γυναίκες επίσης θεώρησαν σημαντικά και τα ακόλουθα χαρακτηριστικά : 45% να γνωρίζουν από μόδα 44% να ασχολούνται με κάποιο σπορ 44% να γνωρίζουν την ποπ κουλτούρα 18% να έχουν περιουσίαTα συμπεράσματα δικά σας!Απο εδω:http://forum.dotteam.gr/inv/index.php?showtopic=17361
ΝTG Απρίλιος 2, 2006 #28 Απρίλιος 2, 2006 δεν πας να πεταξεις κανενα μπαλακι να δεις αν τρεχει το ποταμι ρε????? Που το βρηκες αυτο???
amartolos Απρίλιος 2, 2006 #29 Απρίλιος 2, 2006 απλο .......καποιον που θα τις κανει να νιωσουνε μοναδικες..
planetman Απρίλιος 2, 2006 Author #30 Απρίλιος 2, 2006 Παιδιά, για πείτε εσείς τί γουστάρετε πάνω σε μια γυναίκα;
greekfragma Απρίλιος 2, 2006 #31 Απρίλιος 2, 2006 Αρχική απάντηση από planetman [Σήμερα, στις 02:04] Παιδιά, για πείτε εσείς τί γουστάρετε πάνω σε μια γυναίκα; να σου πουμε καλυτερα τι ΔΕΝ γουσταρουμε?πιο ευκολο ειναι......... (συγγνωμη απο τις αγαπες μου στο φορουμ.........λαβερ μποηδες ειμαστε αλλα το σωστο να λεγεται) Υ.Γ. 1 αυτο που θελω πανω σε μια γυναικα ειναι πολυ απλο.να μου ανεβαζει μυαλο και σωμα........ Υ.Γ. 2 εαν παμε σε περισσοτερες λεπτομερειες ειναι α) βλεμμα που να σε καθηλωνει (γατισιο/παιχνιδιαρικο με ματακια που υποσχονται πολλα) β)καθαρο προσωπο/σωμα για να βαζει κανα βραδυνο φορεματακι (ξωπλατο-ή με βαθυ μπουστο) ωστε να απολαμβανεις αγκαλιτσες και τριψιματα γ)ζεστη και απαλη φωνη (ετσι και δω δηλαδη καμια νουναρα με φωνη νταλικερη φευγω στις στροφες με τις μπαντες) δ)να ξερει να κουνιεται.....και δεν εννοω μονο στο κρεββατι.......εννοω να λυγιζει το κορμακι και να χορευει και τσιφτετελι και λατιν και γενικα χορευταρου.να το λεει η καρδια της.........(ειχα βρει μια τετοια αλλα ηταν καπαρωμενη γμτ......και μονο που χορευε πανω σου ελιωνες στα (_)(_)μερια της. ε)να ΞΕΡΕΙ τι θελει ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΟ ΛΕΕΙ στα ΙΣΙΑ..........απεχθανομαι γυναικακια που ειναι μια κρυο μια ζεστη και καθεσαι σαν το αγγουρι και περιμενεις ποτε θα ειναι στις καλες της για να δωσει κατι ενω οποτε ειναι στις κακες της να δειχνει οτι δεν σε υπολογιζει. Υ.Γ 3 πειτε μου που βρισκεται μια γυναικα του Υ.Γ. 2 να την παντρευτω αυριο κιολας
GoriLLakoS Απρίλιος 2, 2006 #32 Απρίλιος 2, 2006 Oλες οι γυναικες θελουν τον Φραγμα....to λοβερμπου του λαμπ... Εδω εχουμε θεμα..
greekfragma Απρίλιος 2, 2006 #33 Απρίλιος 2, 2006 Αρχική απάντηση από Βασιλης [Σήμερα, στις 02:46] Oλες οι γυναικες θελουν τον Φραγμα....to λοβερμπου του λαμπ... Εδω εχουμε θεμα.. καλα ρε αχρηστε μικρε....απο ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΔΙΑΤΡΙΒΗ που εκανα ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ ΚΡΑΤΗΣΕΣ? ελα αυριο με τον κηδεμονα σου.(ή με καμια φιλη σαν το πιπινακι που μου δειξες στο κινητο)
Chosen Απρίλιος 3, 2006 #34 Απρίλιος 3, 2006 Αρχική απάντηση από Βασιλης Oλες οι γυναικες θελουν τον Φραγμα....to λοβερμπου του λαμπ... Εδω εχουμε θεμα.. lol ownt?
Santa Cruz Απρίλιος 4, 2006 #35 Απρίλιος 4, 2006 θα σας ελεγα αλλα ζουμε σε εποχες που το να λογοκριθω ειναι το μονο ευκολο
esdee Απρίλιος 4, 2006 #36 Απρίλιος 4, 2006 Τι θελουν οι γυναικες... αυτες ξερουν?εδω λενε οτι θελουν το ταδε το ταδε και το ταδε και ο δικος τους οι αυτοι με τους οποιους τραβιουνται ειναι το ακρως αντιθετο.αυτα τουλαχιστον για τις γυναικες της ηλικιας μου και εκει γυρω (22-26)παντα υπαρχουν οι εξαιρεσεις αλλα το 80% ετσι ειναι.οποιος βρει τι θελουν ακριβως οι γυναικες να μου κανει αναπαντητη...
Chosen Απρίλιος 4, 2006 #37 Απρίλιος 4, 2006 Ώπα, το βρήκα!Οι γυναίκες θέλουνε dwarves αναίσθητους, φτιαγμένους από πέτρα:Click meh! (mp3, 1.44Mb)
esdee Απρίλιος 4, 2006 #38 Απρίλιος 4, 2006 Αρχική απάντηση από Grilos Σε μια σχετική έρευνα που έγινε στο New York University Stem School of Business σε πάνω από 1,000 γυναίκες , στο ερώτημα « Ποια είναι τα χαρακτηριστικά που κάνουν έναν άντρα ελκυστικό;» δόθηκαν οι ακόλουθες απαντήσεις : Να έχει αίσθηση του χιούμορ! Να ταιριάζει σε πολλές παρέες! Να σκέφτεται γρήγορα ! Να είναι έξυπνος! Να έχει θετική προσέγγιση για την ζωή.Οι γυναίκες επίσης θεώρησαν σημαντικά και τα ακόλουθα χαρακτηριστικά : 45% να γνωρίζουν από μόδα 44% να ασχολούνται με κάποιο σπορ 44% να γνωρίζουν την ποπ κουλτούρα 18% να έχουν περιουσίαTα συμπεράσματα δικά σας!Απο εδω:http://forum.dotteam.gr/inv/index.php?showtopic=17361 amature poll... που ειναι το sex?
ΓιαγκΤ Απρίλιος 5, 2006 #39 Απρίλιος 5, 2006 Όταν με αυτόν τον ανέντιμο, ρατσιστικό, υποτιμητικό τρόπο, αντιμετωπίζεις το αντίθετο φίλο, φαντάζομε δεν αναμμένης να συμβιώσεις επιτυχώς μαζί του!!
cherryman Απρίλιος 5, 2006 #40 Απρίλιος 5, 2006 Αρχική απάντηση από ΓιαγκΤ Όταν με αυτόν τον ανέντιμο, ρατσιστικό, υποτιμητικό τρόπο, αντιμετωπίζεις το αντίθετο φίλο, φαντάζομε δεν αναμμένης να συμβιώσεις επιτυχώς μαζί του!!
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.