Jump to content

Τί είναι αυτό που θέλουν οι γυναίκες;

planetman

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Νομίζω ότι αυτό το θέμα έχει πολύ ενδιαφέρον, είναι κάτι που μας έχει νομίζω προβληματίσει πολύ και τα 2 φύλα.

Μπορούν λοιπόν οι γυναίκες να μας πουν τί τους αρέσει σε έναν άνδρα για να τις τραβήξει, τί τις γοητεύει ή τις τρομοκρατεί; Το ίδιο μπορούν να γράψουν οι άνδρες για τις γυναίκες.

Θα γράψω κι εγώ την άποψή μου αργότερα που θα βρω χρόνο...

’ιντε, καθήστε κάτω και αποτυπώστε τις σκέψεις σας. :clap:

• Replies 213
  • Created
  • Last Reply

Ούτε τι παιχνίδια παίζει...Εκτός και αν παίζει συνέχεια WOW οπότε θα καταντήσει να παίζει σόλο μετά...Τ'ακούτε εσείς οι πορωμένοι???

Ελα μωρε βολικες ειναι....

3 πραγματα θελουν μονο....

1)κινητο (τηλεφωνο,αυτοκινητο,αεροπλανο,ελικοπτερο) ολα τους αρεσουν...

2)ακινητο (μονιμο,εξοχικο,παραθαλασσιο)

και 3) π....ο ευκινητο...!!

Της γυναικας η ψυχη ειναι μια αβυσσος...Οπως λεει(περιπου) κ το τραγουδι. Δεν ξερεις ποτέ τι θελουν, πως το θελουν και αν το θελουν. ;)

Βρε πλανητάρχη, τι θέμα είναι αυτό πρωί πρωί; Ακόμα κι αν απαντήσει όλος ο Λάμπης, ο καθένας από 4-5 ποστς, θα περάσουμε το "Πείτε ό,τι θέλετε" και άκρη δε θα βγει.

Από την ταπεινή μου εμπειρία, έχω να πω δυο πράγματα:

1) Στην ερώτηση "Μήπως να κάνω δίαιτα; Πήρα βάρος, μωρό μου;" ΔΕΝ μπορείς να χρησιμοποιήσεις απαντήσεις του στυλ "Ίσως", "Δεν πρόσεξα", "Δεν βλέπω διαφορά", "Δεν ξέρω". Οι επιπτώσεις μπορεί να είναι μοιραίες. Βρήκα ότι με την απάντηση "Μη λες χαζομάρες μωρό μου, είσαι αστέρι" έχεις λιγότερες πιθανότητες να περάσεις την κόλαση του Τζον Μπόμπιτ.

2) Εκείνη έχει πάντα δίκιο. Όσο πιο σύντομα το συνειδητοποιήσεις, τόσο περισσότερες πιθανότητες έχεις για στοματικό σεξ και λοιπά εδέσματα...

Κι εγώ με την ταπεινή επίσης εμπειρία μου να προσθέσω στο Νο. 1 του Chosen, ότι η απάντηση θα πρέπει να είναι αυτόματη, χωρίς το παραμικρό ίχνος σκέψης.

Χαίρομαι πάντως που εξαίρετα μέλη δεν θα μπουν στον κόπο να απαντήσουν μιας και δεν τους απασχολεί το θέμα..

Έτσι δεν είναι s.. ?(στις τελίτσες συμπληρώστε τον αγαπημένο σας gαy) :p

Εγώ πάντως έχω ακούσει πολλές γυναίκες να λένε ότι δεν τους πολυενδιαφέρει η εμφάνιση και ότι αρκεί ο άνδρας να έχει καλό χιούμορ αλλά τελικά όλα αυτά είναι μπούρδες. Εννοείται ότι η εμφάνιση παίζει πρωταρχικό ρόλο, ειδικά για στην πρώτη επαφή.

Πάντως έτσι για να γράψω κι εγώ κάποια πράγματα που έχω ακούσει. Εννοείται ότι δεν αναφερόμαστε στην κατηγορία γυναικών που θέλουν ο γκόμενός τους να έχει 2-3 εξοχικά, Ferrari κτλ κτλ.

α) Γενικά ξέρω ότι οι γυναίκες θέλουν να τις ακούνε. Όταν έχουν κάποιο προβληματισμό ΔΕΝ θέλουν να τους δίνεις λύσεις, απλά να τις ακούς, σε αντίθεση με τους άνδρες που όταν έχουν κάποιο πρόβλημα, θέλουν να τους δίνεις μια έτοιμη λύση.

β) Οι γυναίκες γενικά γουστάρουν οι άνδρες να παίρνουν τις πρωτοβουλίες και να νιώθουν ασφάλεια κοντά τους. (αρκετά λογικό)

γ) δεν θέλουν να τους λες ψέμματα (αρκετά λογικό, ούτε εμένα)

δ) Να έχουν ωραίους τρόπους και να τους φέρονται με σεβασμό.

Αυτά σκέφτομαι προς το παρόν. Πάντως, πολύ ενδιαφέρον είναι να πούμε κι εμείς οι άνδρες τί γουστάρουμε πολύ πάνω σε μια γυναίκα, πέρα της εμφάνισης. Θα σας πω για μένα, και μην με παρεξηγήσετε.

Εμένα μου αρέσει πολύ να είναι γυμνασμένη, να είναι γενικά πολύ δυναμική και να μπορεί να βάζει τα πράγματα στη θέση τους. (θυμάστε τη Σίσσυ τη μακιγιέρ στις Σαββατογεννημένες;) Να είναι ακέραιος χαρακτήρας, και το τελευταίο θα σας ξαφνιάσει. Θα μ΄άρεσε π.χ. μια γυναίκα που θα μπορούσε να με δείρει. Τρελαίνομαι!

Θα μ΄άρεσε π.χ. μια γυναίκα που θα μπορούσε να με δείρει. Τρελαίνομαι!

Χμμμ...μηπως σου αρεσει να φοραει και δερματινα...:laughing:

ρε planetman.... αυτά δεν τα λένε σε φόρουμ.... στο ημερολόγιο τα γράφουν :rofl:

Αρχική απάντηση από planetman [Σήμερα, στις 17:52]

Εγώ πάντως έχω ακούσει πολλές γυναίκες να λένε ότι δεν τους πολυενδιαφέρει η εμφάνιση και ότι αρκεί ο άνδρας να έχει καλό χιούμορ αλλά τελικά όλα αυτά είναι μπούρδες. Εννοείται ότι η εμφάνιση παίζει πρωταρχικό ρόλο, ειδικά για στην πρώτη επαφή.

α) Γενικά ξέρω ότι οι γυναίκες θέλουν να τις ακούνε. Όταν έχουν κάποιο προβληματισμό ΔΕΝ θέλουν να τους δίνεις λύσεις, απλά να τις ακούς,

>>>>>>>(δηλαδη να ανεχεσαι υπομονετικα καθε γκρινια ακομα και για το πιο απλο πραγμα)

β) Οι γυναίκες γενικά γουστάρουν οι άνδρες να παίρνουν τις πρωτοβουλίες και να νιώθουν ασφάλεια κοντά τους.

>>>>>.(ασφαλεια=αμαξι για να κανεις τον ταριφα/δικο σου σπιτι/ε και κανα δωρακι το μηνα για Νοτος γκαλερις&ζαρρα&χοντος )

γ) δεν θέλουν να τους λες ψέμματα

>>>>>>>> (ενω εκεινες δεν λενε ποτε...........)

>>>>>>(αλλα στην τελικη να ειναι και λιγο μλκες ωστε να μπορουν να μας κανουν οτι θελουν)

Εμένα μου αρέσει πολύ να είναι γυμνασμένη, να είναι γενικά πολύ δυναμική και να μπορεί να βάζει τα πράγματα στη θέση τους. (θυμάστε τη Σίσσυ τη μακιγιέρ στις Σαββατογεννημένες;) Να είναι ακέραιος χαρακτήρας, και το τελευταίο θα σας ξαφνιάσει. Θα μ΄άρεσε π.χ. μια γυναίκα που θα μπορούσε να με δείρει. Τρελαίνομαι!

SPANK ME BABY:whip:SPANK ME BABY:whip:SPANK ME BABY:whip:

και θα τελειωσω το ποστ μου με ενα συμπερασμα που εχω βγαλει εγω.

ΠΑΝΕ οι εποχες που τις διαλεγαμε.οι ρολοι αντιστραφηκαν.......και ισως να γυρισαμε προς την πραγματικη φυση μας οπως και σε αλλα ειδη του ζωικου βασιλειου......

το θηλυκο βγαινει περατζαδα εντυπωσιαζοντας και προκαλωντας τα βλεμματα........και μετα τις αψιμαχιες των αρσενικων για το ποιο θα ειναι πιο κοντα της εκεινη διαλεγει ψυχρα το μοναδικο εκεινο για να *μπιιιιιιπ********μπιιιιιιιιιιιιιιπ*

η μονη σωτηρια ειναι να μην βλεπετε τη καθε γυναικα ως την τελευταια στον πλανητη.......ΕΥΤΥΧΩΣ καποιος προνοησε και τις εκανε περισσοτερες σε αριθμο.........πρεπει ομως να βρουμε καμια 1000αρα λαμογια που #@#$#$ απο 10 ο καθενας:hehe:

GREEK KAMAKI IS ALIVE ραααααααααααααααααΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

και φετος το καλοκαιρι προμηνυεται καυτο............:shifty: ΠΟΛΥ ΚΑΥΤΟ:shifty:

Αρχική απάντηση από planetman

α) Γενικά ξέρω ότι οι γυναίκες θέλουν να τις ακούνε. Όταν έχουν κάποιο προβληματισμό ΔΕΝ θέλουν να τους δίνεις λύσεις, απλά να τις ακούς, σε αντίθεση με τους άνδρες που όταν έχουν κάποιο πρόβλημα, θέλουν να τους δίνεις μια έτοιμη λύση.

Σωστό. Αλλά και λάθος: στα πλαίσια αναζήτησης του δυναμικού άντρα, θα επιζητήσουν και την συμβουλή/λύση/βοήθεια, και θα πρέπει να ανακαλύψεις μόνος σου πότε το θέλουν.

β) Οι γυναίκες γενικά γουστάρουν οι άνδρες να παίρνουν τις πρωτοβουλίες και να νιώθουν ασφάλεια κοντά τους. (αρκετά λογικό)

Σωστό. Αλλά και λάθος: γιατί αν το κάνει αυτό ο άντρας συνεχώς, θα αισθανθούν καταπιεσμένες.

γ) δεν θέλουν να τους λες ψέμματα (αρκετά λογικό, ούτε εμένα)

Σωστό. Αλλά και λάθος: γιατί αν το ψέμα έχει να κάνει με τα παραπάνω κιλά που πήρε κατά τις διακοπές του Πάσχα, το ολέθριο παντελόνι που πήρε και εσύ σιχαίνεσαι αλλά αυτή λατρεύει ή τη μητέρα της που αντιπαθείς αλλά δεν θέλει ούτε να ξέρει την άποψή σου, τότε ακόμα κι αν ξέρει την αλήθεια, προτιμά και περιμένει να ακούσει το ψέμα.

Σωστό. Αλλά και λάθος: γιατί συχνά/πυκνά επιζητούν τον τσαμπουκά & την βαρβατίλα κι είτε είσαι στη μια όχθη, είτε στην άλλη, αν δεν περνάς απέναντι κάπου-κάπου, θα βαρεθούν.

Όπως καταλαβαίνεις, ο γενικός κανόνας είναι ότι τα θέλουν όλα, στη σωστή δοσολογία. Επιτυχημένος άντρας είναι αυτός που ξέρει ποια είναι αυτή η δοσολογία ακριβώς, αλλά καλώς ή κακώς, ο τελευταίος άντρας που είχε αυτά τα χαρακτηριστικά, κρατούσε ρόπαλο και ζούσε σε σπηλιές...

Θα μ΄άρεσε π.χ. μια γυναίκα που θα μπορούσε να με δείρει. Τρελαίνομαι!

Μη δώσεις κι άλλες λεπτομέριες γιατί τον βλέπω τον Λάμπη να γίνεται κι αυτός websensed στη δουλειά :(

Τί είναι αυτό που θέλουν οι γυναίκες;.

Τι είναι αυτό που θέλουν οι άντρες;.

Αυτά είναι παραμύθια για εξυπνακίστικες απαντήσεις

Οι γυναίκες θέλουν ότι και οι άνδρες:

1. Αυτά που τους προβάλει οι κοινωνία σαν πρότυπα / αυτά που χρειάζονται με βάση αυτό που πρέπει να είναι όπως επιβάλλει η κοινωνία (και αυτά δυστυχώς είναι πολύ λίγα και πολύ φθηνά).

2. Αυτό που τους ταιριάζει βάσει του χαρακτήρα του καθενός / καθεμίας (όσο αυτό πλέον δεν συνθλίβεται από το 1).

Αυτός λοιπόν που έχει συνειδητοποιήσει την κατάσταση που επικρατεί γύρω του και μπορεί στοιχειωδώς να ψυχολογήσει τον απέναντί του, μπορεί να καταλάβει τι θέλει αυτός.

Τα παραπάνω (ειδικά το 1) όσο γενικά και αν ακούγονται, στην πράξη είναι, δυστυχώς, τόσο απλά (και τόσο λίγα).

Αρχική απάντηση από spc [Σήμερα, στις 21:33]

Τί είναι αυτό που θέλουν οι γυναίκες;.

Τι είναι αυτό που θέλουν οι άντρες;.

Αυτά είναι παραμύθια για εξυπνακίστικες απαντήσεις

Οι γυναίκες θέλουν ότι και οι άνδρες:

1. Αυτά που τους προβάλει οι κοινωνία σαν πρότυπα / αυτά που χρειάζονται με βάση αυτό που πρέπει να είναι όπως επιβάλλει η κοινωνία (και αυτά δυστυχώς είναι πολύ λίγα και πολύ φθηνά).

2. Αυτό που τους ταιριάζει βάσει του χαρακτήρα του καθενός / καθεμίας (όσο αυτό πλέον δεν συνθλίβεται από το 1).

Αυτός λοιπόν που έχει συνειδητοποιήσει την κατάσταση που επικρατεί γύρω του και μπορεί στοιχειωδώς να ψυχολογήσει τον απέναντί του, μπορεί να καταλάβει τι θέλει αυτός.

Τα παραπάνω (ειδικά το 1) όσο γενικά και αν ακούγονται, στην πράξη είναι, δυστυχώς, τόσο απλά (και τόσο λίγα).

εμ βεβαια.......με τοση μαστορια στο λογο σου ακομα και οι λατρεις των καλυτερων γλυκισματων(βλεπε προφιτερολ) ΥΠΟΚΛΙΝΟΝΤΑΙ:p

αχ γμτ δεν τον προλαβα στο ορθογραφικο , διορθωνει πιο γρηγορα και απο τη σκια του!

"οι κοινωνια" :hehe:

Einai πολυ απλο....

Ολες οι γυνεκαις...θελουν τον ΓοριΛΛα τους.....:D

Τελεια και παυλα και το thread να κλειδωσει εδω παρακαλω!

η καλυτερη δυνατη απαντηση δωθηκε!

Ευχαριστω ολους για τα πμ σας...:D

η κατα κοπριτη εκδοχη παντως εχει ως εξης...

η γυναικα θελει:

τον τυπα τον εκλεπτυσμενο με τους καλους τροπους και τα σχετικα...

που θα τον εγκρινει η μαμα αλλα και ολος ο κοινωνικος περιγυρος

τον τυπο τον που δεν ξερει σε ποιο φυλο ανηκει

να τον νοιωθει σαν φιλο και να μοιραζεται τις σιχαμενες λεπτομερειες της γυναικειας

ζωης μαζι του

τον τυπο τον λεφτα που θα την κανει να νοιωθει πριγκηπεσσα

ασχετως βεβαιως εαν ο παραγων ταβλα μεταξυ τους ειναι αντιστροφως αναλογος

του μεγεθους του πορτοφολιου του

τον τυπο τον -ουργκ

που θα την πλακωνει και στα χαστουκια οταν κανει την κουτσουκελα της

και θα ριχνει και κανα γαμοσταυριδι επειδη δεν τον αφηνει να βλεπει αθλητικη

κυριακη

τον τυπο τον υποτακτικο που θα την κανει να νοιωθει αφεντικο και αυτονομη

και θα ανεβαζει το υπερεγω της στα ουρανια σε σημειο επιτευξης οργασμου εξ

αποστασεως

τον τυπο κλωνο του μπαμπα - aka "παλικαρι για οικογενεια"

λογιστης στο επαγγελμα με γνωσεις βρεφονηπιοκομιας

κουβαλητης καλος και να ξερει να αλλαζει και καμια λαμπα αμα λαχει

τον θανατηφορο λαβερμποη με το γυμνασμενο κοιλιακο μυικο συμπλεγμα

και το ηλιοκαμμενο κορμι απλα για τις σωματικες - κατα cosmopolitan- αναγκες

τον γκριζομαλλη ωριμο καθηγητη πανεπιστημιου

- μπαμπινιωτης - νικοπολιδης 2in1 -

που θα την υπνωτιζει με αμπελοφιλοσοφιες και θα της "ανοιξει τους οριζοντες"

γενικοτερα...

το delivery Boy με το φραχτη και τα σκουλαρικια

απλα για να ξανανοιωσει νεα...και ποθητη

και φυσικα μετα απ'ολα αυτα θα θελησει σιγουρα και το

τον τυπο τον νορμαλ, aka "το καλο παιδι"

επειδη ολες οι παραπανω ιδιαζουσες περιπτωσεις την κουρασαν και

απλα θελει κατι ηρεμο και σιγουρο για να αραξει...

(εαν ξεχασα καμια major κατηγορια σχωρατε με, δεν υπηρχε προθεση)

με λιγα λογια οτι και να δωσεις ποτε δεν θα ειναι αρκετο...

αλλα επειδη αυτο ισχυει και αντιστροφα

(και εμεις δεν θα θελαμε αλλη για το σπιτι,

αλλη για τη δουλεια,

αλλη για διασκεδαση

και αλλη μια να παιζει γενικως?)

ας μην το πολεμαμε τσαμπα και βερεσε...

ειναι εναντια στη φυση μας...

οι γυναικες ΔΕΝ ειναι μονογαμικα οντα...

αλλα ουτε κι εμεις...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.