Jump to content

Αγορά από pixmania

demizz26

Recommended Posts

Αποφάσισα να αγοράσω από pixmania τη Benq 20' wide tft. Έκανα εγγραφή στο site, έκανα

την παραγγελία, επέλεξα πληρωμή με τραπεζικό λογαριασμό. Τώρα ποιά είναι η διαδικασία;

Πηγαίνω στη Συγγρού (εκεί μόνο έχει ABN AMRO?) και καταθέτω τα λεφτά στον λογαριασμό που μου έδωσε το pixmania?

Πείτε plz κάποιος που έχει κάνει τη διαδικασία!!!

Σε οποιαδηποτε τραπεζα κι αν πας, μπορεις να κανεις καταθεση στο λογαριασμο της Πιχμανια. Αρκει να εχεις το ΙΒΑΝ (international bank account number) και το SWIFT code της τραπεζας στην οποια εχει η πιξμανια τον λογαριασμο.

Βεβαια, θα πληρωσεις και μερικα ευρω (αναλογα με την τραπεζα, 5 - 10 - 20 ευρω)

@Qparadox

Το IBAN το βρήκα, το swift code είναι ο αριθμός λογαριασμού, ο αριθμός αναφοράς ή το order number? ’λλους δε βλέπω.

Από τη στιγμή που στέλνω τα λεφτά (το προιόν είναι άμεσα διαθέσιμο) πόσο κάνει να έρθει?

Το Swift code ειναι ο κωδικος της τραπεζας. Π.χ. της ΑΒΝ που ανεφερες παραπανω ειναι το :

ABNANL2A (μπορεις να το βρεις και μεσω google).

Λογικα στις πληροφοριες που σου εστειλαν, καπου πρεπει να υπαρχει.

Καθε τραπεζα εχει εναν ΜΟΝΑΔΙΚΟ κωδικο. Πρεπει να το εχεις κι αυτο μαζι σου για να γινει η καταθεση , αλλιως παιρνει πολυ περισσοτερο χρονο και σε χρεωνουν και παραπανω κι ολας (κι υπαρχει και περιπτωση να μην μπορουν να κανουν και τη συναλλαγη).

Αμα δεν εισαι 100% σιγουρος, στειλε ενα μαιλ στην πιξμανια και ρωτα τους για το swift-code. Γενικα απαντανε γρηγορα. Μην παρεις ρισκο χωρις λογο.

Η διαδικασια για να περασουν τα χρηματα στον λογαριασμο της πιξμανια, θα παρει 3-4 εργασιμες μερες.. οποτε μετα υπολογισε και 1-2 μερες για να φυγει το πακετο, και 3 μερες για να ερθει Ελλαδα, αρα αν κανεις καταθεση αυριο, να υπολογιζεις κοντα 10-12 μερες για να παραλαβεις το αντικειμενο.

Να σε ρωτήσω και κάτι τελευταίο? Είχα κάνει καταλάθος χτες παραγγελια την οθόνη αλλά έσβησα τα mail. Τώρα που ξαναέκανα παραγγελία, εφόσον στείλω τα λεφτά με τα στοιχεία της καινούριας παραγγελίας, δεν πιστεύω να υπάρξει πρόβλημα, τι λες?

Μπα, κανενα προβλημα.. απλα σημειωσε στην καταθεση, τον αριθμο της τελευταιας παραγγελιας (αυτη που θες να ολοκληρωσεις). Εγω ειχα κανει 3 διαφορετικες παραγγελιες μεχρι να πετυχω τη σωστη (ολες για το ιδιο αντικειμενο, με διαφορα λιγων λεπτων.....-αυτο εγινε λογω "γλωσσας")

Επισης, για οτι ζητηματα δημιουργουνται, μπορεις να τους στειλεις μαιλ (ακομα και στα ελληνικα). Απαντουν γρηγορα και υπευθυνα (σε λιγοτερο απο 24 ωρες) ή μπορεις να τους παρεις και τηλεφωνο ή να τους ζητησεις να σε παρουν αυτοι τηλεφωνο.

Αρχική απάντηση από frap [Σήμερα, στις 11:58]

Βρε μανία να κάνετε wire transfer για e-παραγγελίες... Ειδικά στο εξωτερικό...

Να κάτσει καμία στραβή, να μείνετε με το .... καταθετήριο στο χέρι...

Σαν τι στραβή;;

H τράπεζα παίρνει προμήθεια ένα αξιοσέβαστο ποσόν. Γενικά αυτή η διαδικασία είναι από τις τελευταίες επιλογές. Μόνο εάν το σιτε δεν έχει άλλους τρόπους πληρωμής. Μια φορά πήγα να χρησιμοποιήσω τη μέθοδο αυτή και για ένα πράγμα αξίας 35 ευρώ η τράπεζα για να στείλει το έμβασμα ήθελε 40 !!!!

Αρχική απάντηση από istrios [Σήμερα, στις 16:10]

H τράπεζα παίρνει προμήθεια ένα αξιοσέβαστο ποσόν. Γενικά αυτή η διαδικασία είναι από τις τελευταίες επιλογές. Μόνο εάν το σιτε δεν έχει άλλους τρόπους πληρωμής. Μια φορά πήγα να χρησιμοποιήσω τη μέθοδο αυτή και για ένα πράγμα αξίας 35 ευρώ η τράπεζα για να στείλει το έμβασμα ήθελε 40 !!!!

Η τράπεζα πήρε προμήθεια 0 ευρώ επειδή πήγα στην ίδια την ABN στη Συγγρού!

Λοιπόν, Παρασκευή μεσημέρι έβαλα τα λεφτά, σήμερα 10 ηώρα μου λέει επιβεβαιώθηκε η λήψη των . Στις 2 το μεσημέρι ήταν στη διαδικασία πακεταρίσματος και τώρα που είδα, είναι ήδη στη DHL και ετοιμάζεται να πετάξει Αθήνα. Αν μου ρθει τετάρτη σπιτι, μιλάμε για πολύ καλή ταχύτητα. Για να δούμε.

Η οθόνη ήρθε τετάρτη απόγευμα σπίτι!! 2,5 εργάσιμες από την παραγγελία δλδ. Επειδή ακόμα δεν έχω στήσει το νέο pc Μου, τη σύνδεσα στο laptop, οπου δυστυχώς η κάρτα γραφικών του δε μπορεί να σηκώσει ανάλυση 1680χ1050 ώστε να κρίνω αντικειμενικά την εικόνα. Είμαι πάντως τυχερος. Νο dead pixels. Η φωτεινότητα με ικανοποίησαν καθώς και οι γωνίες θέασης. Η αίσθηση δίπλα από την 15αρα του laptop είναι awsome. Περισσότερα σε 10-12 μέρες που θ αστήσω το πισι.

Αρχική απάντηση από tyxeros [31-03-2006 07:06]

Εμενα ηταν την επομενη μερα :)

κι εμένα την επόμενη μέρα, συγκεκριμένα σε 22 ώρες από την παραγγελία ήταν σπίτι μου το 28κιλο κουτί των Logitech Ζ-5500!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.