Jump to content

πρόβλημα με lcd

ymark

Recommended Posts

Καλησπέρα και καλώς σας βρήκα....

Μπαίνω κατ'ευθειαν στο ψητο...

Έχω τον HP Pavilion zv5374 και έχω το εξής πρόβλημα με την οθόνη του:

τον τελευταίο καιρό εχει ξεθωριάσει η οθόνη (σε σύγκριση με παλαιότερα αλλα και με την lcd του σταθερου pc που χω).Σε οποιοδήποτε σημείο και αν ορίσω την φωτεινότητα το αποτέλεσμα δεν είναι καλό.

παίζει κάτι από πλευράς soft...?

(δεν ξέρω γιατί αλλα μου φαίνεται ότι το 400 δεν το γλιτώνω για αλλαγή αν συνεχίζει το ξεθώριασμα) :cry:

μπα.... για εγγύηση ούτε συζήτηση!

Ο υπολογιστής είναι 13-14 μηνών περίπου και η εγγύηση είναι ενός έτος (αυτο θα πει γκαντεμιά :tomato: ).

Εν τω μεταξύ δεν υπάρχει επιλογή για να πειράξω τα χρώματα από τον προσαρμογέα της κάρτας γραφικών..

Η fujitsu siemens νομίζω δίνει 2 χρόνια εγγύηση, η hp έχει 1 χρόνο εργοστασιακή εγγύηση εκτός και αν αγόρασες την επιμήκυνση εγγύησης για 1 χρόνο ακόμα. Σύνδεσε την οθόνη του σταθερού στο λαπτοπ αν έχει vga έξοδο για να τεστάρεις την κάρτα γραφικών, ειδάλλως δε ξέρω αν είναι 400 αλλά ετοιμάσου:coax:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.