tolis861416003225 Απρίλιος 2, 2006 #41 Απρίλιος 2, 2006 Αρχική απάντηση από Athens2004 Να θίξω και εγώ ένα θέμα επειδή ακουσα πολλές φορές την λέξη vsync. Εμενα ρε παιδες σε crt 17'' 1024Χ768@85hz αν εκλεινα το vsync χαλουσε η ποιοτητα , και λεω χαλουσε εμφανιζόταν γραμμές οταν εκανες αποτομες κινησεις . Οποτε παιζω παντα με on vsync. Τώρα με 19τφτ δεν εχω δοκιμασει-παιξει με κλειστο vsync αλλα μαλλον τα ιδια θα κανει πιστευω. το vsynk το χρεισιμοποιουμε για να μη γινεται αυτο....ανανεονονται πολι γριγορα τα φραμες...τοσο που στην οθονη μενουν τα παλια σε ενα μερος της οθονης και εχουμε ενα παλιο με ενα καινουριο φραμ...αυτο πιο πολι φενεται στα παιχνιδια με αυτοκινητα που η εικονα αλαζει πολυ συχνα... το νφσ παντως ειναι πολυ σπαστικο...σπαει το βλαμενο...μια εχει 50φραμεσ και την αλλη 20.... σπαστικο αρκετα/...
Mainframe Απρίλιος 3, 2006 Author #42 Απρίλιος 3, 2006 Αρχική απάντηση από tolis86 [Σήμερα, στις 01:34] το vsynk το χρεισιμοποιουμε για να μη γινεται αυτο....ανανεονονται πολι γριγορα τα φραμες...τοσο που στην οθονη μενουν τα παλια σε ενα μερος της οθονης και εχουμε ενα παλιο με ενα καινουριο φραμ...αυτο πιο πολι φενεται στα παιχνιδια με αυτοκινητα που η εικονα αλαζει πολυ συχνα... το νφσ παντως ειναι πολυ σπαστικο...σπαει το βλαμενο...μια εχει 50φραμεσ και την αλλη 20.... σπαστικο αρκετα/... Τώρα που το λες όντως μόνο στο συγκεκριμένο παιχνίδι αντιμετωπίζω αυτό το πρόβλημα με τα καρε.. Λες να είναι χαζή η μηχανή του???..Εδώ στο FEAR και είμαι κούκλος....!!!.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.