Jump to content

Τι παιχνιδο-αναβάθμιση να κάνω?

Mainframe

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Παίδες θα ήθελα την γνώμη σας για το τι αναβάθμιση να κάνω στο σύστημα τις υπογραφής μου. Ο λόγος είναι καθαρά για να έχω περισσότερα frames στα παιχνίδια και γρηγορότερη ανταπόκριση. Να πάω σε SLI?, Να αλλάξω CPU? Να βγάλω τα παιχνίδια από το sata 2 και να τα βάλω στο RAID 0? Είμαι φανατικός του nfs most wanted και το παραμικρό καρέ μου τι δίνει στα νεύρα..Εννοείται πως όλες οι επιλογές των γραφικών στο συγκεκριμένο παιχνίδι είναι τερματισμένες. Αναφορικά με το 3DM 2005 το score που έχω με αυτό το σύστημα είναι κάπου στο 7500.

• Replies 41
  • Created
  • Last Reply

Σε τι αναλυση παιζεις?Το συστημα σου μια χαρα ειναι.Αν μπορεις βαλε sli αλλα μετα απο λιγο καιρο θα ειναι ψιλοπαρωχυμενο και θα εχεις δωσει ενα σωρο χρηματα...

Αρχική απάντηση από Vadergr [Σήμερα, στις 12:17]

Σε τι αναλυση παιζεις?Το συστημα σου μια χαρα ειναι.Αν μπορεις βαλε sli αλλα μετα απο λιγο καιρο θα ειναι ψιλοπαρωχυμενο και θα εχεις δωσει ενα σωρο χρηματα...

Αναλυση 1280*1024. Και δεν θέλω να κατέβω...

Μια χαρα ειναι το μηχανηματακι σου.Αν ομως θελεις οπωσδηποτε να σκασεις φραγκα,πουλα την 7800GT και παρε την 7900GT (7900GT~2x7800 sli).

Εγω παντως αν ημουν στη θεση σου θα εμενα ετσι;)

Αρχική απάντηση από Mainframe

Βρε παιδία δεν ΘΕΛΩ καρέ.......Μου τι βιδώνει τρελά...

Γιατι που βλεπεις καρε?

Βρε παιδία δεν ΘΕΛΩ καρέ.......Μου τι βιδώνει τρελά...

Τι θέλει να πει ο ποιητής????? Τι εννοείς ρε συ?

Με αντίστοιχο σύστημα με το δικό σου, χωρίς o/c, με 1GB ram και 7800gtX έπαιζα NFSMW σε 1280χ1024, με όλα στο τέρμα μέσα από το παιχνίδι...

Αν σου χάνει frames, κάτι άλλο φταίει. Μήπως έχεις ενεργοποιήσει το V-Synch ?

Αρχική απάντηση από knight_77 [Σήμερα, στις 12:28]

Γιατι που βλεπεις καρε?

Στις στροφές, πρώτου ανοίξει ο ορίζοντας που και που μου κάνει κάτι ψιλοκαρέ.

Μπορεί να ακούγομαι λίγο υπερβολικός αλλά τι να γίνει τώρα που με χαλάει. Θυμάμαι όταν ήμουν πιτσιρικάς στο πανεπιστήμιο και παίζαμε με την παρέα κανένα ραλάκι (το 1994 περίπου) στα γνωστά κερματατζίδικα όλα ήταν μια χαρά. Τώρα, έχουμε βάλει του Χριστού τα μάτια πάνω στα pc και πάλι αν τερματίσεις τα γραφικά βλέπεις που και που καρεδάκια. Ελεος πιά.....Τι στο @#$* να βάλω πάνω ώστε να θυμίζει τις παλιές αγαπημένες παιχνιδομηχανές? Να ξηλώσω τα πάντα από το PC και να βάλω μέσα στο κουτί ένα ΧΒΟΧ?

Αρχική απάντηση από Wizard! [Σήμερα, στις 12:38]

Με αντίστοιχο σύστημα με το δικό σου, χωρίς o/c, με 1GB ram και 7800gtX έπαιζα NFSMW σε 1280χ1024, με όλα στο τέρμα μέσα από το παιχνίδι...

Αν σου χάνει frames, κάτι άλλο φταίει. Μήπως έχεις ενεργοποιήσει το V-Synch ?

Μπορεί το V-Synch να είναι ΟΝ...Πραγματικά δεν θυμάμαι...Παραυτα λες να κάνει αυτό τη διαφορά?

Αρχική απάντηση από morfeas-dsl-

να δοσεις τις μνημες σου και να παρεις αλλες 2χ1 giga ωστε να εχεις dual channel

Και τωρα εχει.Απλα τις τρεχει στα 333ΜHz αν δεν εχει κανει o/c.

Το v-synch συντονίζει το refresh rate της οθόνης σου με τα καρέ που αναπαράγει η κάρτα γραφικών. Αν η οθόνη σου παίζει στα 100ΗΖ η κάρτα θα πρέπει να μπορεί να αναπαράγει minimum 100 συνέχεια στο παιχνίδι, αλλιώς βλέπεις καρέ.

Αρχική απάντηση από Wizard! [Σήμερα, στις 12:56]

Το v-synch συντονίζει το refresh rate της οθόνης σου με τα καρέ που αναπαράγει η κάρτα γραφικών. Αν η οθόνη σου παίζει στα 100ΗΖ η κάρτα θα πρέπει να μπορεί να αναπαράγει minimum 100 συνέχεια στο παιχνίδι, αλλιώς βλέπεις καρέ.

H οθoνη μου έχει max 75Hz 1280*1024 καθώτι TFT. Λες να υπάρχει εκεί κάποιο πρόβλημα....?

Αρχική απάντηση από knight_77

Και τωρα εχει.Απλα τις τρεχει στα 333ΜHz .....

Νομίζω ότι αυτό ίσχυε στους Newcastle 3500(τέτοιον έχω και το ξέρω) και στους πρώτους

Winchester.

Είχα διαβάσει ότι από ένα σημείο και μετά και οι Winnie μπορούσαν να έχουν 4x χωρίς πτώση στο fsb.

H οθoνη μου έχει max 75Hz 1280*1024 καθώτι TFT. Λες να υπάρχει εκεί κάποιο πρόβλημα....?

Ότι και να ισχύει. Θα πρέπει η κάρτα σου αν έχεις το v-synch ανοικτό να δίνει κατ'ελάχιστο 75 fps, αλλιώς θα βλέπεις σπασμένα frames.

Αρχική απάντηση από pontifikas [Σήμερα, στις 13:09]

Νομίζω ότι αυτό ίσχυε στους Newcastle 3500(τέτοιον έχω και το ξέρω) και στους πρώτους

Winchester.

Είχα διαβάσει ότι από ένα σημείο και μετά και οι Winnie μπορούσαν να έχουν 4x χωρίς πτώση στο fsb.

το cpu μου είναι AMD ATHLON 64 3500+ 2.20GHz VENICE και οι μνήμες Kingston DDR 512MB 400MHz (KVR400X64C3A/512) οπότε δεν νομίζω να υπάρχει θέμα....Το fsb είναι δηλωμένο στο Βios 1000.....Τι άλλο να πω.....

Αρχική απάντηση από Wizard! [Σήμερα, στις 13:13]

Ότι και να ισχύει. Θα πρέπει η κάρτα σου αν έχεις το v-synch ανοικτό να δίνει κατ'ελάχιστο 75 fps, αλλιώς θα βλέπεις σπασμένα frames.

Φίλε μου μπορεί να έχεις δίκιο...Θα το ελέγξω

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.