Jump to content

κολαει με μνημες στα 2 πρωτα modules

ea6gka

Recommended Posts

πειτε καμμια γνωμη ρε παιδια , σε μητρικη albatron 915G/P οταν βαλω μνημες στα 2 πρωτα σλοτς δεν αναβει καν η οθονη. Αν βαλω μνημες στα 3-4 τοτε παιζει κανονικα .

ακομα και στα 1 ή 2 ξεχωριστα να βαλω παλι δεν αναβει. Στη μητρικη δεν εχω κανει τπτ , δλδ οβερκλοκ και τα λοιπα δεν εχει υποστει και ειναι και 3 εβδομαδων την πηρα καινουρια προς αντικαταστασης μια διαλυμενης ασους.

τι μπορω να κανω αν μπορω για αυτο το προβλημα?

Ελπίζω να μην έβαλες όμως παραπάνω μνήμη απ'ότι παίρνει το ΜΒ!

Τέσπα, αν δεν λέει κάτι το manual, πολύ φοβάμαι ότι θα την φέρεις στη Λαδόκολλα για δίσκο :hehe:

δοκιμασα τις μνημες σε ζευγαρια και μια μια μονες τους , τπτ. Να υποθεσω οτι χαλασανε τα 2 πρωτα σλοτς , ετσι στο ξαφνικο?

ειναι σημαντικο γιατι δε μπορω να τα τρεξω σε dual channel και ο Ρ4 το πινει γερα χωρις αυτο.

ΟΕΟ

το εφτιαξα:jump:

ως γνωστον εχω ενα σετακι απο τον 11 , ε λοιπον φαινεται ειχα παρασφιξει το μπλοκ του επεξεργαστη στη μητρικη και δεν εβλεπε τα 2 πρωτα σλοτ. Το εβγαλα , το λασκαρα εκανα μια δοκιμη και επαιξε !!!:clap:

μου κινησε την υποψια αυτο διοτι παλαιοτερα ειχα παθει κατι παρομοιο με Ρ4C800 που ειχε βιδωτο πλαισιο ψυκτρας και την ειχα σφιξει και εκει παραπανω απο οσο επρεπε.

το πολυ σφιξιμο κανει κακο:p

Αρχική απάντηση από ea6gka

στραβωνε μαλλον η μητρικη και δεν εκανα καλη επαφη τα στικακια? κατι τετοιο επαιξε , γιατι τα σλοτ που δε παιζανε ητανε αυτα που ειναι κοντα στο σοκετ

Αφου εβγαλες ακρη,τελος καλο ολα καλα...Αλλα αυτο δεν το εχω ξανακουσει....

Αρχική απάντηση από ea6gka [Σήμερα, στις 09:37]

στραβωνε μαλλον η μητρικη και δεν εκανα καλη επαφη τα στικακια? κατι τετοιο επαιξε , γιατι τα σλοτ που δε παιζανε ητανε αυτα που ειναι κοντα στο σοκετ

και καρτες γραφικων δεν παιζουν αν τις σφιξεις πολυ, και μητρικες κι απ' ολα. οι ανθρωποι τα σχεδιασαν να ειναι επιπεδα κι οχι κουρμπαριστα.

νταξει μη τρελενεστε δεν εκανα και ενα σφιξιμο τρελο , απλα η αλμπατρον δεν ειναι για πολλα πολλα , οσο ειχα σφιξει στη ΔΦΙ τοσο εκανα και εκει αλλα με τη διαφορα οτι η αλμπα εχει πιο λεπτο PCB απο τη ΔΦΙ.

παντως θα σας ακουσω και δε θα ξαναπαω σε βουλκανιζατερ να μου βιδωσουν το μπλοκ!!!!!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.