Jump to content

[hwbot] SuperPi 32M Ranking

Recommended Posts

Αρχική απάντηση από Expert [Σήμερα, στις 22:51]

2 sec διαφορά απ τον δεύτερο....

Ωραίος phil

Και να φανταστεις οτι εκει ειμαι με 1.65vcore.To cpu ειχε αρκετα περιθωρια ακομα αλλα η μητρικη τερματισε εκει με 1.85vmch:D

• Replies 982
  • Created
  • Last Reply
Αρχική απάντηση από phil [Χθες, στις 23:37]

Και να φανταστεις οτι εκει ειμαι με 1.65vcore.To cpu ειχε αρκετα περιθωρια ακομα αλλα η μητρικη τερματισε εκει με 1.85vmch:D

:drool: :drool:....σκοτώνει λεμε...:clap: :clap: δεν νομιζεις οτι του αξιζει και ενα pot πλεον :D

Αρχική απάντηση από mortisboy [Σήμερα, στις 00:06]

:drool: :drool:....σκοτώνει λεμε...:clap: :clap: δεν νομιζεις οτι του αξιζει και ενα pot πλεον :D

Δεν ειμαι και πολυ fan των κανιστρων.Εξαλου ο ξυρος παγος δε θα μου δωσει και πολλα και το υγρο αζωτο ειναι ταλαιπωρια με το cold bug των Conroe.Καποια στιγμη θα φτιαξω ενα δυνατο δυβαθμειο;)

...ενα και με τον μικρό που πάει πολύ καλά :)

[hwbot] mortisboy - 13m 17s 703ms - Core 2 Duo - E6300 @ 3907Mhz - Asus Commando - OCZ FlexXLC - Vapo LS [/hwbot]

post-73-1416073035,1441_thumb.jpg

Αρχική απάντηση από hadji_a [16-02-2007 22:53]

E6600@4562Mhz

Πολυ καλος χρονος:clap:

Εγω δυστυχως δεν ειχα χρονο να ψαχτω με τα timmings(δεν πειραξα τιποτα)και πολλα tweaks,μιας και με ταλαιπωρησε αρκετα το chipset λογο του multi(10/9X5xxfsb).

Αρχική απάντηση από mortisboy [Χθες, στις 20:02]

[hwbot] mortisboy - 12m 52s 297ms - Core 2 Duo - E6300 @ 4025Mhz - Asus Commando - OCZ FlexXLC - Vapo LS [/hwbot]

Φοβερος:clap:

Δεν θελω να σκεφτω τι θα κανεις με αυτο το setup και ενα καλο 6600:D

Τι τσιπακια εχουν οι μνημες σου;Προφανως GKX;

Αρχική απάντηση από phil [Σήμερα, στις 10:59]

Φοβερος:clap:

Δεν θελω να σκεφτω τι θα κανεις με αυτο το setup και ενα καλο 6600:D

Τι τσιπακια εχουν οι μνημες σου;Προφανως GKX;

...χεχε..thanks phil..:flower:...ναι ρε γμτ και ο 6600 μου εχει σκυλιάσει, πανω απο 4447 δεν ξεκολάει λέμε :( αλλα θα την βρώ την άκρη :D

..τις μνήμες δεν τις έχω ανοίξει αλλά από όσο έχω ψάξει λένε οτι φοράνε διαλεγμένα D9GMH

πάντως μέχρι 580 που τρώω τοιχο μάλλον απο cpu παίζουν με 4-4-4-8 και 2.50v ;)

τρομαξα να καταλαβω ποιος εισαι ρε συ tsan!!! και λεω ποιος ειναι αυτος που με 7 post σκαει στα 5ghz

edsee τωρα εχω και εναν δευτερο 6600 που παη καλυτερα απο αυτων που δωκιμασαμε 100mhz επανω με το ιδιο ρευμα !:p

Αρχική απάντηση από tsan

edsee τωρα εχω και εναν δευτερο 6600 που παη καλυτερα απο αυτων που δωκιμασαμε 100mhz επανω με το ιδιο ρευμα !:p

και εγω εχω ενα cascade 15*C βαθμους ποιο κατω σε load :p

Αρχική απάντηση από blindy [Χθες, στις 23:26]

blindy - 12m 15s 750ms - Core 2 Duo Conroe - E6600 @ 4143Mhz -Asus P5B-dlx - Supertalent @920 4-4-4-12 - water

Ωραιος Χρηστο:clap:

Ο καλυτερος με νερο στη H.O.T.:clap:

Αντε περιμενω και καλητερα;)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.