Jump to content

[hwbot] SuperPi 32M Ranking

Recommended Posts

πρεπει να παω μια βολτα με τις cellshock και την P5b απο το κολλητο το φιλιπακο για...καφε

ετσι καιρο εχω να τον δω...τον πεθυμησα

να δω και κεινο το μασινι το πως το λενε μωρε ...phase? καπως ετσι...

LOL :innocent: :innocent:

• Replies 982
  • Created
  • Last Reply
Αρχική απάντηση από obijuan1983 [Χθες, στις 13:02]

@ Phil Είδες τελικά όταν έλεγα οτι το 680i είναι λίγο πιο αργό το 32Μ τουλάχιστον είχα δίκιο;

Πάρε ένα καλό 965(Commando)!

Μα εγω δεν ειπα ποτε οτι η το 680 ειναι πιο γρηγορο απο το 965.Απλα ηθελα να δω ποσο κοντα μπορει να φτασει;)

Αρχική απάντηση από eleven [Σήμερα, στις 14:58]

Δεν μασαει λεμε ο Doom ειναι commando ο ιδιος..........:hehe:

:hehe:

Αρχική απάντηση από BeetleJuice [Σήμερα, στις 15:25]

πρεπει να παω μια βολτα με τις cellshock και την P5b απο το κολλητο το φιλιπακο για...καφε

ετσι καιρο εχω να τον δω...τον πεθυμησα

να δω και κεινο το μασινι το πως το λενε μωρε ...phase? καπως ετσι...

LOL :innocent: :innocent:

Ελα οποτε θες αλλα δεν χρειαζεται να φερεις την P5B.Εχω ηδη μια στα χερια μου ετοιμη για μονταρισμα;)

Για τις cellshock το συζηταμε:D

Αρχική απάντηση από xrist22 [Σήμερα, στις 11:46]

Κώστα (kfrei) ζήλεψα και γω :p

xrist22 - 12m 22s 953ms - Core 2 Duo Conroe -

E6600 @ 4104Mhz -Asus P5B-dlx - Supertalent T800UX2GC5 - Water cooling by 11

Ωραίος Χρήστο. :T: Και θα πάει και πιο κατω.

Ειδες που στα λέγαμε για τα "σφιχτα" subtimmings ???

kfrei - 12m 03s 266ms - Core 2 Duo E6600 2.4 @ 4182MHz - P5B Deluxe - Cellshock -Watercooled by 11

και μετά από αυτο πήρα το ένα stick της cellshock στο χέρι..... Έπεσε στο βωμό του bench. Ας ελπισουμε για γρήγορο RMA.

supeipi32me600041829x46wq6.jpg

Αρχική απάντηση από BeetleJuice [Σήμερα, στις 14:54]

ωραιος καρνταση

ομως πρεπει να μας πεις πως το εκαψες να εχουμε και μεις το νου μας μην παθουμε τα ιδια...

επιβεβλημενη οβερκλοκαδικη αλληλεγγυη

Δυστυχώς δεν καταλαβα ακομα τι έφταιγε. Η ταση ήταν 2.35 απο BIOS (όσο εδινα σε καθε αλλο bench). Default @500Mhz παιζουν με 2.25. Και όταν την έβγαλα να δω τι εφταιγε, το ένα stick ειχε "χασει" την επαφή από ένα ποδαρακι. :confused:

Αν δε τα καταφερνα θα εσκαγα.1ος E6700 στο hwbot.Η κακομοιρα η P5B τα ειδε ολα οταν της κατεβασα το multi απο 10 στο 9:D

[hwbot] phil - 10m 57s 812ms - Core 2 Duo E6700 @ 4644Mhz - P5B DLX full modded - Supertalent PC6400C5 2X1G - cpu on custom ss made by eSDee [/hwbot]

post-407-1416073031,963_thumb.jpg

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.