Jump to content

[hwbot] SuperPi 32M Ranking

Recommended Posts

Αρχική απάντηση από Chosen

Χαχα Γιώργη; Στο XSAmerica; Τύφλα να'χει το "Made in Hellas" δηλαδή, ε; :D

’ντε και μερικά quotes που θα μας λείψουνε από την "προδοσία":

Πλάκα κάνω, μη σταματάς να δοξάζεις την Ελλάδα ρε, "Για το Αμέρικα ρε γκαμώτο!" :D

:hehe:

Nα υποθεσω οτι θα εχει καποιους σοβαρους λογους...

α)οι αμερικανοι θα μας βομβαριδιζαν..(πολυ πιθανο)

β)ο τιτλος που βλεπω εδω iσως να κρυβει καποια προσκληση(μαζι με ανταλλαγμα?) παρα "πλεον εκπροσωπω την αμερικη"

Το β ειναι λιγοτερο πιθανο:p

Ασχετο...

Γιατι δεν νυσταζω γμτ μου???...πηγε 4.07 και δεν...

• Replies 982
  • Created
  • Last Reply
Αρχική απάντηση από hipro5 -> Βρε ΜΗΝ αγχώνεστε.......Λίγο βοήθεια πήγα να δώσω στα παιδιά και θα ξανάρθω..... ;)

........και όταν λέω θα ξανάρθω, θα δείτε πώς!...... ;) :devil:

[ havale mode=ON ]

Σαν HIPRO6 ή ΗIPROVista ?? :p :P :p

Παιδες και εγω την κάνω, μου προσφέρει διετές με οption +1 χρόνο ακόμα η Real Madrid (καλά γκαφρά) και παίζει και Ο/C League κάθε χρόνο:p :P :p

[ havale mode=OFF ]

@όλους: Καλά benches :D :D

Αρχική απάντηση από Leon59 -> To τινάξαμε στον αέρα το σύστημα...Το τροφοδοτικό μας τελείωσε!!!:nuke:
Mα να τινάξεις στον αέρα το τροφοδοτικό του γιού σου ? Έγω δεν θα μπορούσα να κοιμηθώ με τέτοιες τύψεις !!

Έτσι και το έκανα αυτό στην κόρη μου θα της αγόραζα την επόμενη ένα Enermax 850W Galaxy.

[ Obi καλά τα πάω ??? ] :D :D :D :D

Keep on rocking

1. ΑΝ7 OverClocker - 23sec 580ms - Athlon 64 3800+ venice@3240MHz - DFi SLi-D - Custom Phase Change

τους εβγαλες το ματι στο hwbot lol

1. 23sec 580ms - ΑΝ7 OverClocker (HellasOCTeam) - (Athlon 64 3800+ ven... @ 3240mhz) 38.6 points

2. 9min 38sec 810ms - onepagebook (Team OCX) - (Intel Core 2 X6800 ... @ 5504mhz) 33.7 points

3. 9min 40sec 170ms - oc_windforce (i4memory.com) - (Intel Core 2 X6800 ... @ 5455mhz) 29.1 points

4. 9min 59sec 560ms - hipro5 (HellasOCTeam) - (Intel Core 2 X6800 ... @ 5328mhz) 24.6 points -

:banging: :banging: :banging: :banging: :banging: :banging: :banging:

:jump: :jump: :jump: :jump: :hehe: :hehe: :hehe: :hehe: :hehe: :hehe:

’ρε hipro...είδες πόσο μικρός είσαι για μένα?

NTG αυτό το κομμάτι θα το δείς να κυκλοφορεί σε 4-5 χρόνια έτσι όπως πάμε... :hehe:

@Yz250

Πιο διαλεγμένο δεν γίνεται.....:p

@blindy

Να δείς το αυτί του phill που πήγε μόλις μ το είπε........

ΓΜΤ δεν πρόλαβα να το δώ....είχα μάθημα ρε φούστη μου...μαμώ τα αγλλικά μου

Λοιπον.Μετα απο αρκετες δοκιμες με την Striker,μπορω να πω οτι κατι καταφερα.

Ενα THANKS στον esdee που μου συμπληρωσε λιγο αεριο στο phase για να τα βγαλει περα με τον Conroe(ναι Athens ειχες δικιο)το οποιο και ειναι κατασκευη δικια του και μετα απο 1μιση χρονο δεν ειχε χασει ουτε ενα bar.

[hwbot] phil - 11m 11s 984ms - Intel Core 2 Duo E6700 @ 4620Mhz - Asus Striker Extreme - 2X1G Supertalent PC6400 C5 - custom ss made by eSDee [/hwbot]

post-407-1416072982,3544_thumb.jpg

Αρχική απάντηση από esdee [Σήμερα, στις 01:48]

wow phil! πεταει το cpu!

χαιρομαι που το 'τυφλο' γεμισμα δουλεψε για το Phase!

Μονο δουλεψε;Η θερμοκρασια του evaporator ειναι στους -44 σε idle με 1.7vcore και μεχρι το τελος του run μενει καρφομενο στους -42:worship: :worship: :worship:

πολυ ωραιος φιλιπ κλαπ κλαπ κλαπ

το διαβολεμενο το phase σκιζει , ωραιος κ ο βαγγος που το εστρωσε , καλη δουλεια guys

filip το cpuz γιατι δινει ασχετη ταση στο screenshot?

Αρχική απάντηση από BeetleJuice [Σήμερα, στις 09:03]

πολυ ωραιος φιλιπ κλαπ κλαπ κλαπ

το διαβολεμενο το phase σκιζει , ωραιος κ ο βαγγος που το εστρωσε , καλη δουλεια guys

filip το cpuz γιατι δινει ασχετη ταση στο screenshot?

Thanks Beetle:D

To cpu-z ποτε δεν διαβαζε σωστα την ταση των Conroe ;)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.