Jump to content

[hwbot] SuperPi 32M Ranking

Recommended Posts

• Replies 982
  • Created
  • Last Reply
Αρχική απάντηση από xrist22

Μπραβο Γιωργο....ο πιο δυνατος 6300 στη λιστα

thanks man , ειναι η αλλαγη του κλιματος που ανεβασε το cpu , αλλη φαση να μπεντσαρεις στα χωραφια :hehe:

βασικα προσπαθω να δω γιατι δε μπαινει με 3.72 στα windows το μαμιδι που το λενε D9 , ειμαι πολυ κοντα ομως :D

Αρχική απάντηση από ea6gka

thanks man , ειναι η αλλαγη του κλιματος που ανεβασε το cpu , αλλη φαση να μπεντσαρεις στα χωραφια :hehe:

βασικα προσπαθω να δω γιατι δε μπαινει με 3.72 στα windows το μαμιδι που το λενε D9 , ειμαι πολυ κοντα ομως :D

Yπομονη... ο κρυος καιρος πλησιαζει:D

ωραίος ea6gka. (άλλη φάση η asus έτσι? ευτυχώς έστρωσε η δικιά μου ds4, ελπίζω να μη τα τινάξει)

ο δικός μου ο 6400 δεν... μνήμες οκ, μητρική οκ αλλά πολύ vcore ο cpu, καμμία σχέση με τον δικό σου τον μικρό.... :(

Αρχική απάντηση από ea6gka

ναχαμε και ενα 6600:hehe:

:devil: έχω ήδη ψηθεί

Μονο στο μπαλκονι δεν το εβγαλα για να την παλεψει εκει το phase:D

Διστυχως τα 680 chipsets δεν ειναι για spi και ιδιως 32Μ:(

[hwbot] phil - 11m 50s 797ms - Core 2 Duo E6700@4589Mhz - ASUS STRIKER EXTREME - Supertalent@835 3-3-3-9/1T - custom single stage [/hwbot]

post-407-1416072928,8877_thumb.jpg

μπράβο ρε παιδιά... αλλά πλέον το κάνετε δύσκολο να ξανασχοληθούμε...

Αρχική απάντηση από Sol

Μπράβο κι απο δώθε

διάχυση γνώσης... τώρα το έπιασα Γορίλλα ;)

p-SOL-a τον παρέλαβες τον 6600 χτες ή τον ξέχασες εδώ? λέω να πάιξω γιατί έχω καιρό να μπεντσάρω... δε σε χάλασε...

Αρχική απάντηση από Sol

μπα ψιλοαργήσαμε και ούτε καν το θυμήθηκα, με το ζόρι ξύπνησα

be my guest, Σαβ/κο θα τον βάλω πάνω.

μη με μπριζώνεις γιατί έχω εδώ 2χ6600, μια aw9d-max και 2gb supertalent 800 cl4 και με τρώνε...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.