Jump to content

[hwbot] SuperPi 32M Ranking

Recommended Posts

• Replies 982
  • Created
  • Last Reply
Αρχική απάντηση από unseen

Eισαι τυχερος γιατι μου τον πηραν τον επεξεργαστη... Αναμονη μερικες μερες μεχρι να ζητησει κανενας αλλος πελατης 6600.

Αρχική απάντηση από elefsinaras

ιδου η ροδος ιδου και το πηδημα......

και με -50 βαθμους ποιο λιγους εγω ;) ;) ;)

Αρχική απάντηση από Chosen

Καλά, με 1000 και οι ανάπηροι πηδάνε ;)

Γιατι τετοια κοντρα ρε παιδια ενω ειμαστε ολοι στην ιδια ομαδα???:(

@Chosen + Unseen γιατι του την πεφτετε ετσι ασχημα του elesfinara?

Καλά, με 1000 και οι ανάπηροι πηδάνε

εχω την εντυπωση οτι μολις με ειπες αναπηρο ?

εαν εχω καταλαβει σωστα παρακαλω θα ηθελα να

το παρεις πισω και να εισαι ποιο κοσμιος προς εμενα

την επομενη φορα στο σχολιο σου.........

το οτι εισαι moderator δεν πιστευω οτι σου δινει κανενα δικαιωμα να προσβαλης κανεναν

εαν εχω καταλαβει σωστα παρακαλω θα ηθελα να

το παρεις πισω και να εισαι ποιο κοσμιος προς εμενα

την επομενη φορα στο σχολιο σου.........

το οτι εισαι moderator δεν πιστευω οτι σου δινει κανενα δικαιωμα να προσβαλης κανεναν

Εχεις δικιο ρε γιωργο........

Εγω πιστευω οτι δεν ειναι σωστο ενας moderator που μια απο τις δουλειες του ειναι να κρατα τις ισσοροπιες να τα "χωνει" σε οποιον θελει.............

ιδου η ροδος ιδου και το πηδημα......

και με -50 βαθμους ποιο λιγους εγω ;) ;) ;)

Ok. No problem. Kρατα το αυτο που λες. Απλα να σου θυμισω οτι εγω ειχα 6600 retail και οχι διαλεγμενο απο coolaler 6700es. Επισης τον ειχα για 3-4 μερες μονο.

Μολις παραγγειλα 6700 ομως. Δεν θα βγω για κανα διμηνο βεβαια αλλα τωρα θα παιξουμε λιγο πιο δικαια. Αν και νομιζω οτι μολις ανεβασω σκορ θα ποσταρετε με 6800 για σπασιμο.

Βill σε ποια ομαδα ειμαστε ολοι?

Αρχική απάντηση από Yz250 [Σήμερα, στις 18:13]

Εχεις δικιο ρε γιωργο........

Εγω πιστευω οτι δεν ειναι σωστο ενας moderator που μια απο τις δουλειες του ειναι να κρατα τις ισσοροπιες να τα "χωνει" σε οποιον θελει.............

Α έτσι είναι εδώ οι mods.

Με προσωπική άποψη ... και υπερχρονιστές.

Όχι απλοί mods.

Θα συνηθίσετε ...

Wellcome to the club.

Με το TheLab παίζουμε όλοι.

Και οι κόντρες όμορφες είναι ...

Αν δεν υπήρχαν θα ανεβαίνατε τόσο?

Αρχική απάντηση από unseen

Βill σε ποια ομαδα ειμαστε ολοι?

HELLAS OVERCLOCKING TEAM hosted by thelab που ποσταρουμε ολοι σκορ και απο το thelab.gr και απο το pctechnology.gr και απο οποιο αλλο ελληνικο ή ξενο site θελουνε...

κανω λαθος?

βρε...μην αρπαζεστε αμεσως ωρε ελεος... :...: ο καθενας οτι μπορει κανει.

@unseen και γω για 6700 λεω, θελω το x10 ρε γμτ για αυτο ακομα δεν εχω κανει κινηση αλλα ~200 για 266mhz τσουζει :toomuchne

Όχι, μην αρπάζεσαι, μια έκφραση είναι, αλίμονο.

Θα αισθανόσουν καλύτερα αν σου πω ότι "με 1000 και γω πηδάω"; :) :flower:

Αρχική απάντηση από unseen [Σήμερα, στις 18:24]

Αν και νομιζω οτι μολις ανεβασω σκορ θα ποσταρετε με 6800 για σπασιμο.

duh?

elefsinaras - 11m 56s 484ms - Core 2 Duo Conroe - X6800 @ 4395Mhz -Asus P5W DH and hipro5 DDR- MAXIMIZER - testing....on prometeia

αα δεν το ειδα... νομιζα με τον 6700 benchαρε. Οκ. Το ριξαμε στα σκληρα. Αnyway εγω τον παραγγειλα τον 6700 και με αυτον θα τον πιασω.

Ατιμη καινωνια! Μια ζωη πισω θα ειμαι...

Ps.Eνταξει billy ηρεμησε.:wassat:

Η Κορυφή, η πρώτη θέση, η καλύτερη επίδοση, έχει ένα μόνο πλεονέκτημα και άπειρα μειονεκτήματα.

Μερικά από αυτά: Δημιουργούνται έχθρες, ζήλιες, κακίες και φανατισμοί, χάνονται αισθήματα φιλίας και ευγενούς άμιλλας, δίνοντας τη θέση τους σε δόλιες φιλοφρονήσεις και ειρωνείες.

Το μοναδικό πλεονέκτημα που έχει η κορυφή είναι η πείρα που αποκομίζεται για να αντιμετωπίσεις όλα τα προηγούμενα μειονεκτήματα.

Θέλουμε να πιστεύουμε ότι η διαφορά μας βασίζεται στον σεβασμό , στην εκτίμηση και στην ενότητα.

Με εκτίμηση

gprhellas

HOSTersTeam member.

PS1. Η ανακοίνωση αυτή απευθύνεται ΚΑΙ στους MODERATORS,ADMIN..

PS2. ΟΛΟΙ ΑΝΗΚΟΥΜΕ ΣΤΟ THELAB.

Αρχική απάντηση από gprhellas

Η Κορυφή, η πρώτη θέση, η καλύτερη επίδοση, έχει ένα μόνο πλεονέκτημα και άπειρα μειονεκτήματα.

Μερικά από αυτά: Δημιουργούνται έχθρες, ζήλιες, κακίες και φανατισμοί, χάνονται αισθήματα φιλίας και ευγενούς άμιλλας, δίνοντας τη θέση τους σε δόλιες φιλοφρονήσεις και ειρωνείες.

Το μοναδικό πλεονέκτημα που έχει η κορυφή είναι η πείρα που αποκομίζεται για να αντιμετωπίσεις όλα τα προηγούμενα μειονεκτήματα.

Θέλουμε να πιστεύουμε ότι η διαφορά μας βασίζεται στον σεβασμό , στην εκτίμηση και στην ενότητα.

Με εκτίμηση

gprhellas

HOSTersTeam member.

ε τοτε να σας βγαλω απο την πρωτη θεση και να δεχτω εγω τα πυρα...

deal?I forgot, you will compromise :devil:

let the battle begin!

Αρχική απάντηση από gprhellas

Με εκτίμηση

gprhellas

HOSTersTeam member.

Ωπα κατσε ρε Γιωργο και εσυ λιγο....

Πως ο hipro ή ο unseen οταν ειναι πρωτοι δεν εχουν εχθρες,ζηλιες(φανερες τουλαχιστον)κακιες και φανατισμους....?

πια κορυφη και &^%$..?????????????θελει πολυ η κορυφη...δεν ειναι ενα αποτελεσμα και πιασαμε κορυφη....!Εδω καλα καλα οι περισσοτεροι που ηταν πρωτοι στις λιστες με AMD δεν εχουν καν ακομα bencharei με conroe.....

H εμπειρια με το benching βοηθαει να αντιμετωπισεις την ζηλια και την κακια?

Kατι θα εχεις κανει και εσυ και θα γινεται αυτο.......:...:

Kαι για να μην μου πεις τιποτα...Δεν ειμαι ουτε μαζι τους ,ουτε και μαζι σου ομως επειδη και οι δυο μεριες το παρακανετε καμια φορα....!

Προσωπικα να πω την αληθεια το ποστ σου παραπανω μου φαινεται σαν δηλωση αρχηγου ομαδας και μαζι με το HOSTersTeam member. σαν δηλωση...

- Τα ειπα αυτα γιατι δεν βγηκε κανενας αλλος mod/admin να πει στο chosen που ειναι γνωστο το οξυ υφος του να μην την πεφτει ετσι σε μελη...(κυριως επειδη ειναι moderator ουτε μενα μ'αρεσε αυτο που ειπε)

- Ο elefsinaras απαντησε με πολυ αξιοπρεπεια χωρις να ξεφυγει στην πολυ βαρια για μενα ατακα...

- Και μετα ηρθε η δηλωση σου..

Piece

:T:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.