hayabusa Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 30, 2006 #1 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 30, 2006 Παιδες τωρα τελευταια το πισι μου κανει τρελα κολληματα και δεν ξερω γιατι. Κυριως παιζωντας το Age of Empires 3 κολαει και μερικες φορες πεταει και μπλε οθονη. Το κακο ειναι οτι στην μπλε οθονη εμφανιζει κατι ακαταλαβιστικα συμβολα και δεν μπορρω ουτε και απο εκει να βρω ακρη. Επισης οταν οταν μπαιν ω για πρωτη φορα στα windows ακογεται ο ηχος που βγαινει οταν γινεται καποιο σφαλμα και πεταγεται το μηνυμα με το κοκκινο Χ αλλα σε εμενα δεν βγαινει τιποτα. Το μυαλο μου παει στην μνημη. Εσεις τι λετε;;
morgul Μάρτιος 30, 2006 #2 Μάρτιος 30, 2006 ένα format θα λύσει σίγουρα το πρόβλημα (αν δεν φταίει το hardware).Τι άλλο να πώ δεν βοηθάς καθόλου, χμ... -εγκατέστησες κάτι "κακό";-κόλλησες κανένα γιόκα;-έκανες κάποιο scan - clean registry με αμφιβολης ποιότητας πρόγραμμα;-αν είναι μόνο στα παιγνίδια άλλαξε vga driver
hayabusa Μάρτιος 30, 2006 Author #3 Μάρτιος 30, 2006 λοιπον εχουμε και λεμε:δεν εγκατεστησα τιποτα"κακο"για ιο δεν το συζηταω γιατι κανω ελεγχο καθε μερα με τρια διαφορετικα προγραμματαδεν πειραξα ποτε και για κανενα λογο την registryβαζω παντα τους τελευταιους οδηγους. επειδη στην αρχη νομιζα οτι φταει αυτο εκανα roll back αλλα δεν αλλαξε τιποταμην αναφερεις την λεξη φορματ. αν κανω θα καταστραφω
morgul Μάρτιος 30, 2006 #4 Μάρτιος 30, 2006 ξεκούμπωσε τους δίσκους σου.βάλε κανέναν παλιό επάνω και κάνε ένα δοκιμαστικο win install. βάλε drv και το παιγνίδι που κολλάει. Αν όλα αυτά παίξουν κανονικά δεν είναι ούτε η μνήμη ούτε κάποιο άλλο hardware προβλημα.μετά... για να λυθεί το πρόβλημα... μόνο μια λέξη έρχεται στο νού μου, αλλά δεν την ξαναλέω!
RootX Μάρτιος 30, 2006 #5 Μάρτιος 30, 2006 Βασικά τέσταρε μνήμες, επεξεργαστή, κοίταξε τον event viewer για τίποτα μυστήριες καταχωρήσεις, τρέξε κανένα διαγνωστικό(του κατασκευαστή) στον δίσκο.Διαδικασίες που όλοι δοκιμάζουμε όταν έχουμε προβλήματα.
hayabusa Μάρτιος 30, 2006 Author #6 Μάρτιος 30, 2006 καλα τις μνημες αλλα τον επεξεργαστη πως θα τον τεσταρω; στον event viewer μου βγαζει διαφορα σφαλματα αλλα δεν εχω δει μεχρι τωρα τιποτα περιεργο. για τον δισκο δεν εχω καποιο προγραμμα. εχει κατι να προτεινεις;
tassoss Μάρτιος 30, 2006 #7 Μάρτιος 30, 2006 Αρχική απάντηση από hayabusa [Σήμερα, στις 10:09] μην αναφερεις την λεξη φορματ. αν κανω θα καταστραφω \οποτε ξεχνας ολα τα κολληματα και τους δρακους και το πρωτο πραγμα που κανεις ειναι backup
morgul Μάρτιος 30, 2006 #8 Μάρτιος 30, 2006 όπως είπε και ο tassoss κάνε backup αν έχεις σημαντικά αρχεία, e-mails, κλπ γιατί σκέψου ότι αυτό το πρόβλημα αλλά και τα σκαλίσματα από μέρους σου μπορεί να οδηγήσουν σε μη εκκινήσιμα win και τότε θα το κάνεις το ρημάδι το... μπιιιιπ.
hayabusa Μάρτιος 30, 2006 Author #9 Μάρτιος 30, 2006 αν δεν βρεθειο αλλη λυση τοτε θα κανω φορματ σιγουρα. αλλα δεν μπορει...ολο και κατι θα γινει......δεν ειναι δυνατον.
hayabusa Μάρτιος 31, 2006 Author #10 Μάρτιος 31, 2006 λοιπον το προβλημα λυθηκε σχεδον εντελως χτες και μαλιστα σχεδον ως δια μαγειας. το μονο που παραμενει ακομη ειναι ο ηχος του σφαλματος οταν ανοιγει ο υπολογιστης. 1)εβγαλα το norton internet security 2006 και εβαλα το norton antivirus 2006(το internet security κοντευε να ληξει.)2)εβγαλα το age of empires 3τωρα το τι μπορει να ελυσε το προβλημα δεν ξερω αλλα σημασια εχει οτι λυθηκε
hayabusa Μάρτιος 31, 2006 Author #11 Μάρτιος 31, 2006 Α!!! και κατι ακομη. φαινεται οτι το age of empires εχει αγαπησει τοσο πολυ τον υπολογιστη μου που δεν θελει να τον αφησει τελειως. αφου το εσβησα απο την προσθαφαιρεση προγραμματων παρατηρησα οτι εμειναν μερικα αρχεια του στον φακελο program files. τα εσβησα και αυτα και τοτε ξαναεμφανιστηκε στην προσθαφαιρεση αλλα με μεγεθος μονο 15ΜΒ. πηγα να το απεγκαταστησω και αυτο αλλα λιγα δευτερολεπτα αφου αρχιζε ο wizard εκλεινε με αποτελεσμα να μην μπορω να κανω τιποτα. εσεις τι λετε να κανω;;;;
figo Μάρτιος 31, 2006 #12 Μάρτιος 31, 2006 το οτι εβγαλες το age of empires δεν σημαινει οτι λυθηκε το προβλημα σου...αν εχεις καρτα ηχου creative δες μηπως σου δημιουργει αυτη το προβλημα την εχω πατησει ετσι με το ιδιο παιχνιδι...οσο για τον ηχο, δες αν εχεις ενεργοποιημενους τους ηχους των win κ αν δεν ακουγεται ο ηχος του login μπορει να σημαινει οτι εχει χαθει το wav αυτο κ το ψαχνειαλλιως ισως να προσπαθει να φορτωσει ενα προγραμμα μαζι με την εκκινηση που ισως να εχεις σβησει
hayabusa Μάρτιος 31, 2006 Author #13 Μάρτιος 31, 2006 ωραια αλλα πως μπορω να ελεγξω αν δημιουργει η καρτα ηχου(sound blaster 2.1) το προβλημα;; οσο για τον ηχο του login ακουγεται κανονικα.
figo Μάρτιος 31, 2006 #14 Μάρτιος 31, 2006 μαζι με τα drivers της καρτας σου ισως να εγκατεστησες το Creative Diagnostics αλλιως βαλτο απο το cd κ τρεξτο αν θες κοιτα κ το directx diagnostic tool που κανει ενα γενικο check για τα driver ολων των συσκευωνγια το τελευταιο run-->γραψε msinfo32.exe κ απο εκει tools-->directx diagnostic tool κ τρεξε τα τεστ που εχει
hayabusa Μάρτιος 31, 2006 Author #15 Μάρτιος 31, 2006 OK παιδες. ευχαριστω. θα σας πω τα αποτελεσματα λιαν συντομως
HellhammeR Μάρτιος 31, 2006 #16 Μάρτιος 31, 2006 Eχεις τα WinXP σε αντιγραφή? Αν ναι, αυτός είναι ο λόγος που ακούγεται ο ήχος σφάλματος όταν μπαίνεις στα Windows.. :whistling
takismanou7 Απρίλιος 2, 2006 #17 Απρίλιος 2, 2006 Αρχική απάντηση από HellhammeR [31-03-2006 11:27] Eχεις τα WinXP σε αντιγραφή? Αν ναι, αυτός είναι ο λόγος που ακούγεται ο ήχος σφάλματος όταν μπαίνεις στα Windows.. :whistling Συμφωνώ!!
hayabusa Απρίλιος 3, 2006 Author #18 Απρίλιος 3, 2006 ρε τσακαλια κανει ποτε λάθος το γερακι; η μνημη οπως ειδα με ενα mem test εχει κατι προβληματακια και μαλλον θα φαει σουταρισμα το καλοκαιρι. επισης βρηκα γιατι ακουγεται ο ηχος του σφαλματος στην εκκινηση. Δεν μπορει να συνδεθει λεει στο WMI. Ξερει κανεις πως διορθωνεται το συγκεκριμενο προβλημα;
hayabusa Απρίλιος 3, 2006 Author #19 Απρίλιος 3, 2006 κανεις ρε παιδια; ελατε τωρα, μην με απογοητευεται.......
figo Απρίλιος 4, 2006 #20 Απρίλιος 4, 2006 hayabusa:Δεν μπορει να συνδεθει λεει στο WMI. Ξερει κανεις πως διορθωνεται το συγκεκριμενο προβλημα;τι δε μπορει να συνδεθει στο WΜΙ;
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.