Jump to content

[hwbot] SuperPi 1M Ranking

Recommended Posts

• Replies 2,7k
  • Created
  • Last Reply
Αρχική απάντηση από ΑΝ7 OverClocker [Σήμερα, στις 04:17]

και με μονοβάθμιο...τι να το κανς το 600? :p

άμα δουλεύει με 1,825 ρεύμα με αέρα, κάτι θα κάνει και με το μονοβάθμιο... :rolleyes:

Αρχική απάντηση από dark22

άμα δουλεύει με 1,825 ρεύμα με αέρα, κάτι θα κάνει και με το μονοβάθμιο... :rolleyes:

είσαι χαμηλά σε mhz...κοντά στο τάλιρο θα παίξει?

τι μονοβάθμιο έχεις αλήθεια?

Αρχική απάντηση από ΑΝ7 OverClocker [Σήμερα, στις 01:08]

κοίτα πόσο έχει ο 8400 στα 4050 :p

χαχα ,αμα συνεχισουμε αυτην την κουβεντα κατι δεν θα παει καλα μεσα στα επομενα...χμμμ 5-6 ποστ

οχι τπτ αλλο αλλα το 11,3 τοχω με 6600 πολυυυυυυυυυυυυυυ καιρο

Αρχική απάντηση από BeetleJuice

χαχα ,αμα συνεχισουμε αυτην την κουβεντα κατι δεν θα παει καλα μεσα στα επομενα...χμμμ 5-6 ποστ

οχι τπτ αλλο αλλα το 11,3 τοχω με 6600 πολυυυυυυυυυυυυυυ καιρο

γιατί ρε κορμί?

Αφου ξες ότι σε πειράζω.

το 11,3 το χεις αλλα στο πόσα mhz? :p:P:P

τοχω στα Mhz που τοτε καποιοι ετριβαν τα ματια τους και που δεν θα το εβλεπαν αν δεν ειχαν cpu Που πηγαινει

και αυτο το σκορ ειναι με μπανανα , ειναι με φουλ μοντ μητρικης , με ψυξη με απολλα

οσο για το 535 μερικοι ας το κοιτανε απο μακρια σαν απιαστο ονειρο

χαχαχαχαχαχα

ελα να βλεπωποστ πανω απο 535 παιδια , ελα για ζοριστειτε λιγακι...

τοχω στα Mhz που τοτε καποιοι ετριβαν τα ματια τους και που δεν θα το εβλεπαν αν δεν ειχαν cpu Που πηγαινει

και αυτο το σκορ ειναι με μπανανα , ειναι με φουλ μοντ μητρικης , με ψυξη με απολλα

οσο για το 535 μερικοι ας το κοιτανε απο μακρια σαν απιαστο ονειρο

χαχαχαχαχαχα

ελα να βλεπωποστ πανω απο 535 παιδια , ελα για ζοριστειτε λιγακι...

στα 4400?

Έλα ρε κορμί...535 είναι fsb? :p:P:P:P

φαφουλη αφου ειπαμε θα σου κανω το μοντ ρε συ γκρινιαρη

λοιπον εγω σταματαω εδω την κουβεντα

οσοι γινανε μαγκες απο τα 2 κας ας πανηγυριζουν και συγχαρητηρια για τα αποτελεσματα τους

φαφουλη αφου ειπαμε θα σου κανω το μοντ ρε συ γκρινιαρη

λοιπον εγω σταματαω εδω την κουβεντα

οσοι γινανε μαγκες απο τα 2 κας ας πανηγυριζουν και συγχαρητηρια για τα αποτελεσματα τους

τι λες ρε κορμί,

Μόνος σου άρχισες την σύγκριση με τα 2κας. Κανένας άλλος..Όλοι ξέραμε τις διαφορές απ τους 9650,η κάνω λάθος?

Το πόσο γίνανε κάποιοι μάγκες με 2 κας θα φανεί σε 2 μηνες που θα έχει πήξει ο κόσμος με wolfdale.

Μην τα πέρνεις όλα προσωπικά και κατάλαβε πότε οι άλλοι κάνουν πλάκα ;):flower: :flower:

Πάντως κούτσα κούτσα όλοι θα καταφέρουν παρόμοια αποτελέσματα αυτή είναι

η δικιά μου εκτίμηση καθώς ΑΝ υπάρξει καλύτερο κομμάτι τότε δε θα υπάρχει

η μητρική που θα αντέξει το fsb να τον ανεβάσει.

Είναι νωρίς ακόμα για εκτιμήσεις.

3 step όλα κι όλα μέχρι στιγμής έχουμε δοκιμάσει εδώ και άλλα τόσα έξω.Μέτρο σύγκρισης δεν είναι γιατί και οι conroe στην αρχή πήγαιναν τον κώλο τους...και μετά άρχισαν να "πατώνουν" με κάποιες αναλαμπές στις βδομάδες παραγωγής.

Αρχική απάντηση από ΑΝ7 OverClocker [Σήμερα, στις 17:39]

τι λες ρε κορμί,

Μόνος σου άρχισες την σύγκριση με τα 2κας. Κανένας άλλος..Όλοι ξέραμε τις διαφορές απ τους 9650,η κάνω λάθος?

Το πόσο γίνανε κάποιοι μάγκες με 2 κας θα φανεί σε 2 μηνες που θα έχει πήξει ο κόσμος με wolfdale.

Μην τα πέρνεις όλα προσωπικά και κατάλαβε πότε οι άλλοι κάνουν πλάκα ;):flower: :flower:

Κορμαρα εγω ειπα μια και μονη κουβεντα ,οτι ξενερωσα με τη ζωη μου και οτι δεν περιμενα να πηγαινουν τοσο καλα

οποιος εχει τη μυγα ξερεις τι παθαινει , δεν εκανα σε κανεναν προσωπικη επιθεση και δη σε σενα που στο κατω κατω ειμαστε και γνωριμα καθαρματα χαχα

ειναι ευκολο να καταλαβεις οτι σπαζομαι οταν ξαφνικα τα under 10 ερχονται σαν στραγγαλια με ΛΙΓΗ προσπαθεια

και να στο πω και αλλιως ειναι σαν τον 18αρη που του παιρνει ο μπαμπας του s2000 και εσυ παλευεις κατι χρονια να φερεις το εργαλειο σου να βγαζει καλο 400αρι και ξαφνικα τρως 2 sec απο καποιον τυχαρπαστο επειδη εχει γκαζι

το παραδειγμα ειναι καρμπον

αυτο ειναι ολο

Κορμαρα εγω ειπα μια και μονη κουβεντα ,οτι ξενερωσα με τη ζωη μου και οτι δεν περιμενα να πηγαινουν τοσο καλα

οποιος εχει τη μυγα ξερεις τι παθαινει , δεν εκανα σε κανεναν προσωπικη επιθεση και δη σε σενα που στο κατω κατω ειμαστε και γνωριμα καθαρματα χαχα

ειναι ευκολο να καταλαβεις οτι σπαζομαι οταν ξαφνικα τα under 10 ερχονται σαν στραγγαλια με ΛΙΓΗ προσπαθεια

και να στο πω και αλλιως ειναι σαν τον 18αρη που του παιρνει ο μπαμπας του s2000 και εσυ παλευεις κατι χρονια να φερεις το εργαλειο σου να βγαζει καλο 400αρι και ξαφνικα τρως 2 sec απο καποιον τυχαρπαστο επειδη εχει γκαζι

το παραδειγμα ειναι καρμπον

αυτο ειναι ολο

μην αγχώνεσαι κορμί,

όπως είπα περίμενε λίγο να γεμίσει η αγορά με wolfdale και θα φανεί ποιος έγινε μάγκας απλά με 2mb cache και ποιος όχι ;)..

Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να πάρεις και σύ έναν :hehe:

Ε ότι έγινε όταν ήρθαν οι conroe και παλέυαμε με το 939 για τα 25 δευτερόλεπτα

και τσουπ άρχισανε (πριν 20 μήνες περίπου) να σκάνε τα 12 δευτερόλεπτα για πλάκα.

Αλλά κορμί μόνο για το pi...γιατί για τα άλλα δεν έχω δει διαφορά...

Αν έχει κάποιος να δείξει σε άλλο θέμα διαφορά της cache στα ίδια mhz να δούμε τι

κερδίζουμε (πέρα από τα +400-500 mhz για 24/7 που είναι πολύ καλό)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.