Jump to content

[hwbot] SuperPi 1M Ranking

Recommended Posts

• Replies 2,7k
  • Created
  • Last Reply

@esdee κλαπ κλαπ κλαπ κλαππππ! :D:D Και ο δικός μου εισαι πρασινοβαμμένε :D:p τι εγίνε? ακόμα 3η είμαστΕ :/

Αρχική απάντηση από ThorLite

@esdee Πρεπει να γνωριστουμε απο κοντα μαλλον να με γνωρισεις στον FX-57 σου....... :D :D :D :flower: :inlove:

;)

για να δουμε ... τα εχουμε τα 3930 με cascade?? :whistling.

παιδια μην ξεχναμε οτι υπαρχει και το LN2

Αρχική απάντηση από esdee [Χθες, στις 23:47]

;)

για να δουμε ... τα εχουμε τα 3930 με cascade?? :whistling.

παιδια μην ξεχναμε οτι υπαρχει και το LN2

Θα παιξει θα παιξει εχεις και του OPB το κινεζικο βαλει στο avatar ποιος τον κραταει τον FX-57........

Βαγγελακη μου συγνωμη αλλα απο το πρωι μου την ελεγες.....εστελνες μνμ συνεχεια...με κοροιδευες.....παρε μια στοκ ψυκτρα με 20C δωματου....και εχουμε μετα και νερο και SS και DI και LN2...:hehe:

[hwbot] GoriLLakoS - 20.563 - Core Duo T2600 ES @ 2.979 MHz - Stock Cooler[/hwbot]

post-634-1416072551,9479_thumb.jpg

Αρχική απάντηση από GoriLLakoS [Σήμερα, στις 02:10]

Βαγγελακη μου συγνωμη αλλα απο το πρωι μου την ελεγες.....εστελνες μνμ συνεχεια...με κοροιδευες.....παρε μια στοκ ψυκτρα με 20C δωματου....και εχουμε μετα και νερο και SS και DI και LN2...:hehe:

[hwbot] GoriLLakoS - 20.563 - Core Duo T2600 ES @ 2.979 MHz - Stock Cooler[/hwbot]

Ωραίος :). Το fsb limit που αναφέρουν έξω τελικά οφείλεται στα cpu ή στο mobo;

Αρχική απάντηση από phil [Σήμερα, στις 08:20]

Αρχισανε τα οργανα.....:whistling

΄Οπως το πες . πάει το πράσινο στρατόπεδο :(

κατι ξεχασα να γραψω .....(αν και οι πολυ υποψιασμενοι ισως το καταλαβαν-φανταστηκαν)

εννουσα σαν ομαδα γενικα ....οχι ατομικα ο βασιλης...

οι μνημες στα 667 πανε πολυ καλυτερα αλλα τερματιζουν με αυτην την ψυξη/ρευμα στα 246...

Επανερχομαι συντομα με κατι πολυ καλυτερο...:D

Μνημες 3:5

Καιρος να δουμε το maximizer και σε DDR2....ακουυυυς????:D

post-634-1416072556,2997_thumb.jpg

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.