Jump to content

[hwbot] SuperPi 1M Ranking

Recommended Posts

• Replies 2,7k
  • Created
  • Last Reply
Αρχική απάντηση από STELIOSVIPER [Χθες, στις 16:09]

Πολύ καλός χρόνος!!! Δεν έχω κάνει κάποιο tweek. Καμία βοήθεια...:o Οι ρυθμίσεις στις μνήμες μου είναι καλές;

Αν εννοείς στα 255MHz με 2-2-2-5,καλύτερα δεν γίνεται!’ντε να τις ανεβάσεις κοντά στα 260-265 με τα ίδια timings θα έχεις τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα!

Αρχική απάντηση από gprhellas [Σήμερα, στις 11:16]

gprhellas - 10.078s - Core 2 Duo Conroe X6800 @ 5033MHz - on HOSTERS cascade - DDR Max-zer

Memory CORSAIR XMS6400-C3 (3 - 3 - 3 - 4- 15,6 - 16T - 17 - 5 - 8 - 8 - 7 - 3 - 4 - 4)

.....αφού σου 'πα ότι αποκλείεται να μην 5-αρήσει.... :D

Αρχική απάντηση από hipro5

.....αφού σου 'πα ότι αποκλείεται να μην 5-αρήσει.... :D

Είχες δίκιο, παίζει πολύ ρόλο το "πάτημα" της κεφαλής .

Την προηγούμενη φορά (στην δοκιμή με LN2) είχα βάλει ένα λεπτό στρώμα τσίχλα στα ανοιχτά αυλάκια που η CPU στη βάση της , με αποτέλεσμα όταν έκατσε το κάνιστρο να απλωθεί η τσίχλα μαζί με την πάστα (ceramic) και να δημιουργήσει ένα λεπτό φίλμ (τσιχλο-ceramic) που έκανε την ζημιά.

Σιγά σιγά μαθαίνω και εγώ.

Εχω ακόμα ψάξημο πολύ.......... :cool:

Αρχική απάντηση από tifozif1

@gprhellas :T: άντε και σε μονοψήφιο :T:

Ευχαριστώ.

Mε το cascade λίγο δύσκολο αλλα θα προσπαθήσω.(-100 idle, -92load, room temp 20C)

Μπορώ ακόμα καλύτερους χρόνους, χρόνο δεν έχω.:cool:

Αρχική απάντηση από Inlovem [24-02-2007 13:22]

[hwbot] Inlovem 29.281s Pentium 4 640@4484.67MHz - Pentium 4 640 @4484.67MHz - Asus P5WD2 Premium - watercooled [/hwbot]

Γιατί δεν έχει αλλάξει ακόμα η κατάταξη με το νέο αποτέλεσμα?.Εχω κανει λάθος?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.