Jump to content

[hwbot] SuperPi 1M Ranking

Recommended Posts

• Replies 2,7k
  • Created
  • Last Reply
Αρχική απάντηση από mortisboy

...δοκιμάζοντας τον νέο Ε6750 :devil:

[hwbot] mortisboy - 11.203s - Core 2 Duo - E6750 @ 4524Mhz - Asus Commando - OCZ FlexXLC - Vapo LS hwbot]

OMG καλα παει το 333 εεε???:p

χεχε...καλά πάει...αλλά θέλω cascade ραα ( το vapo έχει κλάσει)...άσε που έχω τρύπα στο vcore, απο 1.704v το επόμενο μεγαλύτερο που μπορώ να δώσω ειναι 1.808v :o

...μπήκε και ο Ε6850 πάνω :) ..αλλά έχει prob ρε γμτ :( εδω ειμαι με 1.55v και μου δειχνει -7 και μολις τρεξω κατι αμεσως θετικες μεχρι +15....που κανονικα εδω επρεπε να ειχε -20 με -24 :o

[hwbot] mortisboy - 11.547s - Core 2 Duo - E6850 @ 4418Mhz - Asus Commando - OCZ FlexXLC - Vapo LS [/hwbot]

post-73-1416073042,9635_thumb.jpg

...δεν θα τον ζορίσω άλλο άπλα είπα να δώ με παραπάνω vcore πως θα αντιδράσει σε idle κατάσταση... :blink: :blink:...fak..fak..fak

(να πω πως έχω βάλει-βγάλει το evap άπειρες φορές και πατάει άψογα πάντα...και επίσης το heatspreader είναι ίσιο και λαπαρισμένο)

post-73-1416073042,9841_thumb.jpg

χεχε...καλά πάει...αλλά θέλω cascade ραα το vapo έχει κλάσει)...άσε που έχω τρύπα στο vcore, απο 1.704v το επόμενο μεγαλύτερο που μπορώ να δώσω ειναι 1.808v :o

Σε 7 μερες θα εχεις δικο σου...:p

...δεν θα τον ζορίσω άλλο άπλα είπα να δώ με παραπάνω vcore πως θα αντιδράσει σε idle κατάσταση... :blink: :blink:...fak..fak..fak

(να πω επίσης πως έχω βάλει-βγάλει το evap άπειρες φορές και πατάει άψογα πάντα...και επίσης το heatspreader είναι ίσιο και λαγαρισμένο)

:blink:

Εμεις να ειμαστε καλα...:p

..το περιμένω με ανοιχτές αγκάλες...:D :D

.....ναι ραα καλά να μαστε και cpu έχουμε :p :p...ασε που μπορεί να στρώσει στους -100 :devil:

Πήρες και συ από αυτά των -100?...

’ντε...με το καλό...και απο βδομαδούλα να το δουμε ε..

..το περιμένω με ανοιχτές αγκάλες...:D :D

.....ναι ραα καλά να μαστε και cpu έχουμε :p :p...ασε που μπορεί να στρώσει στους -100 :devil:

ολα τα CPU ειναι χαρουμενα με -100*C και 1.9vcore :devil:

Οτι καλυτερο εχω καταφερει με τον

INTEL Ε6400

OCZ platinum editon 800MHz

ASUS P5B DLX

Thermaltake BigWater Se

Η μεγαλυτερη συχνοτητα στην οποι καταφερα να τρεξω SuperPI 1M

bestsuperpivl0.th.jpg

Kαι αυτη ειναι η μεγαλυτερη συχνοτητα που πετυχα γενικα χωρις ομως να καταφερω να τρεξω SuperPI γιατι εβγαζε διαφορα ERRORS

CPU-Z Validate

Ένα λίγο καλύτερο με τις καινούριες μνήμες...

[hwbot] Thodoris21 - 27.61s - Opteron 148 @ 3080MΗz - Abit AN8 FATAL1TY SLi - Zalman 9500 AM2 [/hwbot]

post-5756-1416073043,3704_thumb.jpg

εεε παλλικαρια παιξτε και μενα...:hehe:

(νομιζω ειναι καλος χρονος για τα mhz)

edit

Μνημες με bh ειμαι ..καπου στα 255Μηζ..(382x8 με δαιρετη 133 αν δεν απατωμαι)

post-699-1416073043,5345_thumb.jpg

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.