Jump to content

[hwbot] SuperPi 1M Ranking

Recommended Posts

[hwbot] Spyrus - 30.187s - Athlon 64 3200+ (Venice)@ 2750MHz - DFI nF4 Ultra D - Stock Air[/hwbot]

Αυτό δε θα μπει αλλά για Venice μια χαρά το βλέπω.

post-149-1416072532,3817_thumb.jpg

• Replies 2,7k
  • Created
  • Last Reply

Για να ανέβουμε στη δεύτερη θέση θέλουμε 2 χρόνους γύρω στα 24.5s.

Έχει κανείς βρε;

Αρχική απάντηση από Spyrus [Σήμερα, στις 17:50]

Ζήλεψα από τον Thorlite και βάζω και εγώ τα επιτεύγματά μου με τις προηγούμενες CPU αν και δεν είναι ιδιαίτερα max απλά μου αρέσει να είμαι σε πολλές λίστες... :tomato:

Στο xtreme παντως στη κεντρικη καταταξη σε βαζει πχι μονο βαση του καλυτερου χρονου αλλα και αν εχεις χρονους με διαφορετικες CPU.

Και εδώ μπορούμε να το κάνουμε, αλλά δεν ξέρω αν έχει νόημα. Να υπάρχουν πολλαπλά entries δλδ ενός χρήστη έστω και με ένα δέκατο διαφορά ενός σκορ με άλλο.

Δεν έχει...μόνο ανά CPU λέει για να ξέρει ο καθένας τι να περιμένει από το μοντέλο του...

Αρχική απάντηση από dimcar

.................................

Ξεχασες να αλλαξεις το ονομα μετα το copy paste μητσο....:D

Αρχική απάντηση από Spyrus

Για να ανέβουμε στη δεύτερη θέση θέλουμε 2 χρόνους γύρω στα 24.5s.

Έχει κανείς βρε;

17s την αλλη βδομαδα ερχονται...:D

Τσάμπα τα λέτε σε μένα, πέρα από το να ενημερώνω τον τύπο για τα προβλήματα, δεν μπορώ να κάνω κάτι άλλο.

Αρχική απάντηση από RootX [Σήμερα, στις 14:06]

Τσάμπα τα λέτε σε μένα, πέρα από το να ενημερώνω τον τύπο για τα προβλήματα, δεν μπορώ να κάνω κάτι άλλο.

Ναι βρε,γιαυτο στο λεω.Για να ενημερωσεις τον τυπο:D

[hwbot] ThorLite - 23.344 - Pentium M 740 @ 3274 MHz - Asus P4GD1 2x256ΜΒ ΒΗ6- Prometeia Mach I [/hwbot]

dothan3274nr3jl.th.jpg

Mια βελτιωση και απο μενα με τα Intelικα.Εχω idle -21 και load στο 1Μ -5 ειναι καλες οι temp ή να εξετασω παλι πως παταει το Prometeia.

Αρχική απάντηση από ThorLite [Σήμερα, στις 21:20]

ThorLite - 23.344 - Pentium M 740 @ 3274 MHz - Asus P4GD1 2x256ΜΒ ΒΗ6- Prometeia Mach I

Mια βελτιωση και απο μενα με τα Intelικα.Εχω idle -21 και load στο 1Μ -5 ειναι καλες οι temp ή να εξετασω παλι πως παταει το Prometeia.

Μπα...δε βλέπω να πατάει καλά...... ;)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.