Jump to content

[hwbot] SuperPi 1M Ranking

Recommended Posts

• Replies 2,7k
  • Created
  • Last Reply
Αρχική απάντηση από xrist22 [Σήμερα, στις 10:28]

Πολυ ωραια phil:T: μνημες?

Thanks;)

Supertallent 2X1G PC6400 C5 1:1@4-4-4-12

Ακομα δεν εχω προλαβει να δοκιμασω τιποτα.Δεν ξερω ακομα που τερματιζει τι.Αυτα ειναι με μια ωρα ψαξιμο:)

Αρχική απάντηση από hipro5

hipro5 - 10.390 - Intel Core 2 Duo X6800 Conroe @ 4918MHz - under cascade - DDR Maximizer

Retail CPU...... :)

Super-Pi_1M_4918_ram_410_1_1_10.390_png.png

Μεγάλη εικόνα: HIT ME HARD....

.

ειναι ο 1 και μοναδικος.... οσο και να προσπαθουμε παντα θα βγαζει ενα backup και θα τα ξετιναζει ολα...:upside: :upside: :upside: :banging: :banging: man πολλα congrats.... :upside::upside::upside::upside::upside:

Αρχική απάντηση από jpcupra [Σήμερα, στις 19:34]

ειναι ο 1 και μοναδικος.... οσο και να προσπαθουμε παντα θα βγαζει ενα backup και θα τα ξετιναζει ολα...:upside: :upside: :upside: :banging: :banging: man πολλα congrats.... :upside::upside::upside::upside::upside:

Μπαααα.......Απλές δοκιμές κάνω ακόμα.....Αργότερα τα κανονικά benchies..... ;):D

Δεν ξερω, δεν δοκιμασα... :o Ολο το o/c ειναι με easytune5, και δεν εχω ψαξει τα ορια στις μνημες επομενως δεν ξερω αν με σταματανε αυτες... Παντως εβγαλε και στα 3800 super pi 1M με 1,45v αλλα εκανε χρονο 16,55.......

Αρχική απάντηση από astrolabos [Σήμερα, στις 20:57]

Αυτό μάλλον πρέπει να είναι throttling λόγω θερμοκρασίας. Το έχω πάθει και εγώ.

Mπα.. Τι θερμοκρασια να εχει ενας 6400 με στοκ ψυκτρα στα 3720 με 1,45v και 52 βαθμους στο κουτι; :hehe:

Μαλλον bug ειναι! :hehe:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.