Jump to content

[hwbot] SuperPi 1M Ranking

Recommended Posts

• Replies 2,7k
  • Created
  • Last Reply

Δυστυχως δε μπορεσα να κανω τιποτε παραπανω . Στα 6400 επαιρνα τσουβαλια απο μπλε οθονες.

Cold bug στα -125C μονο :( ... οποτε δυσκολα τα πραγματα . Ετσι και μπορουσα να παιξω στους -150C , λογικα θα ειχα το 6.xx .

Δυστυχως δε μπορεσα να κανω τιποτε παραπανω . Στα 6400 επαιρνα τσουβαλια απο μπλε οθονες.

Cold bug στα -125C μονο :( ... οποτε δυσκολα τα πραγματα . Ετσι και μπορουσα να παιξω στους -150C , λογικα θα ειχα το 6.xx .

Πάρε και συ deneb.

Για να είναι η μόνη σου έννοια το, αν το κάνιστρο είναι γεμάτο :p

τελικα ο I7 μπορει να σπασει κανενα ρεκορ στο super pi? 'H τα bench θα συνεχισουν να παιζουν με 8600!

τελικα ο I7 μπορει να σπασει κανενα ρεκορ στο super pi? 'H τα bench θα συνεχισουν να παιζουν με 8600!

Οι Ε8600 βγάζουν στο 1Μ τα περίπου 8s στα 5.8+Ghz, ενώ οι i7 στα 5,2Ghz, όταν λοιπόν φτάσουν να παίζουν σε τέτοια επίπεδα και οι i7 τότε είμαι σίγουρος πως θα γίνει και αυτό που λες.Πάντως στα 3D μετράνε πολύ οι i7.....

Πάρε και συ deneb.

Για να είναι η μόνη σου έννοια το, αν το κάνιστρο είναι γεμάτο :p

πες τα αγορινα

εγω τοπιασα το κανιστρο εξαρχης και ψαξαμε το cold bug με τον Ακη

Οχι τπτ αλλο αλλα μερικοι λεγανε οτι τους φερνω γρουσουζια

τερματισε το αζωτο ρε κ ακομα επαιζε ο deneb

χρυσοχερης ειμαι ρεεεεεεεε:dance3::dance3:

Ρε tsan

Κάθε φορά που βλέπω ποστ σου κοιμάμαι και βλέπω μπρίκια!!!!!

Σε λίγο θα βγει και φράση που θα λέει

Ο overclocker μπρίκια του tsan Ονειρεύεται!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.