Jump to content

[hwbot] SuperPi 1M Ranking

Recommended Posts

επειδη δεν ειμαι και τοσο εμπειρος για εξηγησε τι ειναι το gtl ετσι ωστε να βγαλω ακρη :red:

μαστορα ειλικρινα δεν μπορω καν να στο εξηγησω

εγω παιζει να διαβαζα και 3-4 ωρες μεχρι να καταλαβω τι και πως

πρεπει να το googlαρεις και να το ψαξεις στο xtreme

παντως να ξερεις οτι ΔΕΝ ειναι οσο ωηλοτερα τοσο καλυτερα

αν διαβασεις θα το δεις κ μονος σου

αν θελω να στο πω με 2 λεξεις μονο ουσιαστικα ειναι ενας διαιρετης volt που οριζει το οριο μεσα στο οποιο ενα Vtt θεωρειται αποδεκτο απο την μητρικη .αν το Vtt ξεπερασει το οριο λογω ripple ή πεσει κατω απο αυτο το οριο τοτε χανεις τη μπαλα

οπως καταλαβαινεις η αυξηση δεν επιφερει παντα καλα αποτελεσματα γιατι ετσι πλησιαζεις ευκολοτερα και το ανωτερο επιτρεπτο οριο

βασικα οπως σουπα δεν εχει νοημα να στο αναλυσω εδω και δεν υπαρχει και λογος να το θυμαμαι και απεξω

θα βρεις πολυ υλικο να διαβασεις

ΜΗΝ παρεις τιμες απο αλλους ειναι 50-50 να κανουν ακριβως οι ιδιες και στην δικη σου μητρικη

ο γενικος κανονας ειναι οτι αν δεν ξερεις τι να βαλεις αστο στο auto ή βαλτο στην πιο "κοινη" ρυθμιση που τοχουν οι περισσοτεροι

βαση στατιστικης ισως ξεπερασεις το προβλημα που εχεις

αν δεις οτι "no go" γυρνα στα auto ή αλλαξε μητρικη

ελπιζω να βοηθησα κορμι:)

• Replies 2,7k
  • Created
  • Last Reply

ναι οντως...ισουται περιπου με εναν Wolfdale @ 5-5.2ghz....

θα δοκιμασω με κανα 2 πυρηνες μονο μπας και παει κανα 4.5-4.6 με την ιδια ταση..

το 200 φαινεται λογικο γιωργο ή μακρινο?

γιωργο μαντευω οτι δεν εχεις backplate για το ss?

το 200 φαινεται κοντινο ναι...ηδη επαιζα στα 170-180 ευκολα...

και που λες,δεν εχω ουτε backplate ουτε holdown για το 1366....

πικρα..

@beetlejuice δλδ ουσιαστικα ειναι το ανωτατο και κατωτερο οριο σε volt(για το fsb=vtt) που μπορει να παιξει μια μητρικη

Δεν πιστευω οτι στην p5k premium(black pearl) να μπορω να παιξω ανετα με τετοια settings(γι αυτο και προσδοκω σε αγορα μιας dfi)

anyway thx for the headsup το ψαχνω στο xtreme.(βρηκα αναγνωσμα για σημερα)

Μια χαρά είναι η P5K Premium, θα 500αρίσει τον Q6600 (αν ο ίδιος δεν έχει wall πιο χαμηλά)

Μνήμες στα 5/7/7/21?Γιατί 7/7/21?

Αν και αργά η απάντηση μου, στο auto είναι τα timmings, βαριέμαι να ψάχνω.

Edit: ωπα, λάθος έχω κάνει στην υπογραφή. 6/6/21 είναι.

@beetlejuice δλδ ουσιαστικα ειναι το ανωτατο και κατωτερο οριο σε volt(για το fsb=vtt) που μπορει να παιξει μια μητρικη

Δεν πιστευω οτι στην p5k premium(black pearl) να μπορω να παιξω ανετα με τετοια settings(γι αυτο και προσδοκω σε αγορα μιας dfi)

anyway thx for the headsup το ψαχνω στο xtreme.(βρηκα αναγνωσμα για σημερα)

οχι οχι οχι δεν ειναι ΚΑΘΟΛΟΥ ΑΥΤΟ

ειπα ειναι διαιρετης στο Vtt που οριζει το ασφαλες οριο ΤΟΥ Vtt οταν κανει διακυμανση κατα την τροφοδοσια

και το ανεβασμα και το κατεβασμα εχει κακα αποτελεσματα αν δεν ειναι ρυθμισμενο "χειρουργικα" ακριβως εκει που το θελει

προφανως καταλαβαινει οτι ειναι ΑΛΛΗ ΡΥΘΜΙΣΗ αναλογα και το Vtt οπως και το φορτιο

aha.. οκ κατι επιασα τωρα και μετο τιδαβασμα που θα κανω κατι μπορει να καταλαβω

τελιακ με το προηγουμενο θεμα μου Ο q6600 καταφερε να παει εως και 490*6 τωρα θα δοκιμασω κανα bios update μπας και καταφερω να παω πανω απο τα 3,~7

τελιακ με το προηγουμενο θεμα μου Ο q6600 καταφερε να παει εως και 490*6 τωρα θα δοκιμασω κανα bios update μπας και καταφερω να παω πανω απο τα 3,~7

χαμηλα εισαι παει κιαλλο

μην εγκαταλειπεις

• 3 weeks later...

11.34 sec στα 4100 με 1.35 voltage σε 8500. Λογικά θα ανέβει κι' άλλο. Για αέρα μιλάμε.

<a  href=%7Boption%7Dhttp://img244.imageshack.us/img244/4576/pium3.jpg' alt='pium3.jpg'>

δοκιμαζοντας την καινουργεια rampage extreme που αγορασα απο τον levelone να ειναι καλα, το cpu ειναι με αερα:bad::tomato:

post-6030-1416073773,0923_thumb.jpg

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.