Jump to content

[hwbot] SuperPi 1M Ranking

Recommended Posts

• Replies 2,7k
  • Created
  • Last Reply
Stelara, έγραψες φίλε! :beer:

Ευχαριστω φιλε !!! :happy:

Αυτο το 7.99sec ... Eιναι πολυ μακρια και το βλεπω με τα κυαλια ακομη ... :look:

Θελει 5750Mhz για να ερθει και ο CPU μου πρεπει να εχει τοιχο λιγο πριν τα 600Mhz .

Μια newb ερώτηση, είπα να κάνω submit κανένα αποτέλεσμα για την ομάδα, αλλά βλέπω ότι έχω 0 πόντους.

Κάνω κάτι λάθος?

Κανενα λαθος , απλα ο ανταγωνισμος ειναι μεγαλος και πρεπει να ανεβασεις αρκετα τα ρολογια ωστε να παρεις ποντους .

Για τα καλα κατω απο τα 8.5sec ! :computer:

attachment.php?attachmentid=30738&stc=1&d=1209938880

άψογος Στέλιο.

Αλλά κάτι δεν πάει καλά με το run σου.

εδώ εγώ με τον morti κάναμε 8,28 με 5άρια στις μνήμες και άψαχτο γενικά,ούτε memset ούτε win tweaks.

Πιο χαλαρό το Rampage απ το IX38?

Φαντάσου να είχαμε τα μνημόνια με 4άρια εκει :(

άψογος Στέλιο.

Αλλά κάτι δεν πάει καλά με το run σου.

εδώ εγώ με τον morti κάναμε 8,28 με 5άρια στις μνήμες και άψαχτο γενικά,ούτε memset ούτε win tweaks.

Πιο χαλαρό το Rampage απ το IX38?

Φαντάσου να είχαμε τα μνημόνια με 4άρια εκει :(

Το 8.28 που κανατε ειναι στα 5607 (30mhz επανω) . Δικαιολογειται η διαφορα , μιας και στο 1m δεν παιζουν μεγαλο ρολο οι μνημες . Στο 32m φαινεται η διαφορα . Ετρεξα με PL8 εκει.

Ποσο vcore ειχατε βαλει για το run σας θυμασαι ???

...ωραιος ο Στέλιος....τελικά πηγε:)....ποσο fsb 3d stable εχει η Rampage που πήρες??

Ετρεξα στα 590 . Εχω υποψιες οτι κοβει ο CPU ... γιατι με νερο ηταν 6-7fsb κατω . Τετοια συμπεριφορα εχει το fsb wall του επεξεργαστη.

Επισης ... μπαινω windows κανονικοτατα στα 570χ9.5 . Ουτε προβληματα στα restart , ουτε τιποπα . Ολα αυτα μεχρι που μουλαρωσε και το εληξα χθες . :D

ξέρω γώ... 1,86-1,88 κάπου εκεί

Αρα εχω περιθωριο απο το 1.80v που επαιξα .

αντε θα παω κι εγω να τσιμπησω μια P45 να συγκρινουμε..

Εχεις βρει review ? Fsb ? ταχυτητες ? Κατι περα απο φωτογραφιες δηλαδη ... ???

Το fsb το παίζει στα δάχτυλα...ο Στελάρας :p ακόμα το πρώτο cpu είναι και αντέχει;

Εχει αρχισει να φτυνει αιμα ο κακομοιρος . Δεν πειραζει ... οσο βγαλει και οσα βγαλει !

Ετρεξα στα 590 . Εχω υποψιες οτι κοβει ο CPU ... γιατι με νερο ηταν 6-7fsb κατω . Τετοια συμπεριφορα εχει το fsb wall του επεξεργαστη.

Ξεχνάς το ενδεχόμενο πιο κρύου n/b πάνω στο cascade :p

Αρα εχω περιθωριο απο το 1.80v που επαιξα .

Μετά από 1 σημείο και μετά όση τάση και να ανεβάζαμε δεν κερδίζαμε και τπτ ουσιαστικό....αντε καμια 10αρια mhz για 0,2-0,4

Εκτός και αν δεν θυμάμαι καλα,ας μας πεί και ο mortis που ήταν σε πιο ουσιαστικό ρόλο :p

Εξαρτατε το cpu ο 8500 μου ακουη μεχρι και 2 volt που του εχω ρειξη τωρα ψαχνωμε για μητρικη(ξεθαψα μεχρι και μια

asus commando για δοκιμες) οταν βρω μητρικη θα φαη παραπανω ρευμα:hi:

Ξεχνάς το ενδεχόμενο πιο κρύου n/b πάνω στο cascade :p

Μετά από 1 σημείο και μετά όση τάση και να ανεβάζαμε δεν κερδίζαμε και τπτ ουσιαστικό....αντε καμια 10αρια mhz για 0,2-0,4

Εκτός και αν δεν θυμάμαι καλα,ας μας πεί και ο mortis που ήταν σε πιο ουσιαστικό ρόλο :p

Τουλαχιστον στις θερμοκρασιες του north δεν υπηρχε ουτε ενας βαθμος διαφορα με την αλλαγη ψυξης.

...Λοιπόν έχω την υποψία ότι το δικό σου mobo πάει καλύτερα εγώ 590 δεν μπορώ να βγάλω 3d και εννοώ οχι να τρέξω 1-2 τυχαια run στην αρχή με το που ξεκινήσει, αλλά να παίξω για κάνα 5ωρο και να τα βγάλω όλα, εμένα κάπου στα 575-580 παίζει ανάλογα το bench και τις ορέξεις του!

..μαν δώσε ρεύμα ρε μην τον φοβάσαι, τώρα που έχει πάρει φόρα :devil:

..πάντως για μένα το sweet spot και των 2 που είχα είναι 1.85-1.90 (και του Ακη που είχα δοκιμάσει)

..στο north με νερό τι temp σου δείχνει στο bios?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.