Jump to content

[hwbot] SuperPi 1M Ranking

Recommended Posts

μολις τωρα χτυπησα ενα 18,03 hexus στα 537χ9,5

γιωργαρα το εκανα και αλλο ρυθμιση και πηγε 538

κατω απο 18 δυσκολα , γιατι το μομπο θελει εκει δευτερο ψαξιμο (6αρι και gtl ξανα , ωχ αμαν αμαν)

στελαρα το gtl 0,49 με ειχε μπλοκαρει ,το βρηκε ο giorgos th. ναναι καλα το παιδι και λυθηκε το συστημα αυτοματα

κατω απο 9 τοχω 100% τωρα θα το δουμε , ηρθε η σειρα του μολις τερματισει το hexus

hwbot εχει problem δεν κανει Update

οι ποντοι μου πεσανε παλι , δεν ξερω γιατι

τελειωνω με τα non-3d και παω σε μονταρισμα και 3Δ

ευχαριστω και τους 2 σας για την βοηθεια :T:

• Replies 2,7k
  • Created
  • Last Reply
στελαρα το gtl 0,49 με ειχε μπλοκαρει ,το βρηκε ο giorgos th. ναναι καλα το παιδι και λυθηκε το συστημα αυτοματα

Μα σου το ειχα πει οτι δεν ειναι στανταρ οι ρυθμισεις . Εμενα γουσταρε 0.49 . Επρεπε να το ειχες ψαξει και αυτο.

Ωραιο αποτελεσμα !! :bigsmile:

Οπου να'ναι ετοιμαζω comeback ... Το cascade ειναι 99% ετοιμο .

για να κανεις comeback πρεπει να εχεις φυγει

και εσυ ουτε εχεις φυγει ουτε απειλεισαι απο κανενα

αφου εισαι αρχηγος και το ξερεις

και με το cas8 και τις γνωσεις πανω στην μητρικη τρως και qx και οποιονδηποτε εχει ακομα και καλυτερο κοματι απο σενα

περιμενουμε στελαρα :clap::clap:

με τα πραγματα ρα τι εκανες?θα φτιαξουμε τπτ?

για να κανεις comeback πρεπει να εχεις φυγει

και εσυ ουτε εχεις φυγει ουτε απειλεισαι απο κανενα

αφου εισαι αρχηγος και το ξερεις

και με το cas8 και τις γνωσεις πανω στην μητρικη τρως και qx και οποιονδηποτε εχει ακομα και καλυτερο κοματι απο σενα

περιμενουμε στελαρα :clap::clap:

με τα πραγματα ρα τι εκανες?θα φτιαξουμε τπτ?

Εχω νεο αβαταρ ... και θα αλλαξει πολυ συντομα παλι . :inlove::inlove:

Θα σου τηλεφωνησω αυριο το μεσημερακι για να οργανωθουμε !!

ΥΓ. Δεν ειμαι και αρχηγος ... Τα παραλες . Αν δεν πιασεις 5αδα στην ομαδα για αρχη , δεν κανεις τιποτα :upside:

ωραιο το νεο σου avatar...........το λατρευω....

:D :D

ε ναι να μη δουμε -100?

Θα δειτε , αλλα σε 1-2 μερες , διοτι υπαρχουν τεχνικες δυσκολιες .

Συναντησα τον esdee βλεπετε πριν 3-4 μερες ... και απο τοτε παει στραβα η δουλεια ! :hehe::hehe:

• 3 weeks later...

OMG ! :jump: Tsan, έσκισες σε αυτό το run ... Συγχαρητήρια για την πρωτιά στο SPi 1M των QX9770 αλλά αυτό είναι το λιγότερο ... Μιλάμε για 45k pp ... :banging: Nice man, blitz extreme rulezzzz indeed ... :T:

Ωραίος beetle :T: Πολύ καλός χρόνος για μόνο 5,15GHz :)

Ένα test run που έκανα για πλάκα χτες,αν και δεν ήμουν καθόλου stable...Και δεν ήμουν διατεθιμένος να δώσω πάνω από 1.45 Vcore στον Wolfy μου...

[hwbot] i-VTec - 11.516 secs- Intel Core 2 E8200 @ 4100MHz - GA-P35-DS4 - Arctic Cooling Freezer 7 Pro[/hwbot]

http://i102.photobucket.com/albums/m106/i-VTech/Pi4GHz.jpg

Έβγαλα και 227.000 στο A3 με ζόρια αλλά δεν άνοιγε ούτε το paint,ούτε το Photoshop για να κρατήσω το screenshot...Μιλάμε για rock stable τώρα,όχι μλκιες...:p:P

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.