Jump to content

[hwbot] SuperPi 1M Ranking

Recommended Posts

• Replies 2,7k
  • Created
  • Last Reply
μεχρι και ο φιλος μου ο σκυλος θα ετρεχε χαρουμενος μεσα στο σπιτι ε??

Χαχαχαα !!!

Ειχα κλειδωθει με το κλιματιστικο στην αφυγρανση στους 20C . :tongue:

Kαθε φορα που ανεβαζα fsb σηκωνομουν και εκανα 2 σβουρες γυρω απο την καρεκλα ...:hehe:

Πολυ αγχος λεμε ... :smoke:

attachment.php?attachmentid=30908&stc=1&d=1210884373

Στον φιλο μου τον Ανεστη(junior-21-) που ειναι και πολυ γουρλης !!!! :banging:

:worship::worship::worship::worship::worship::worship::worship::worship::worship:

Στελάρα, στο χρώσταγε ρε φίλε! Τόσες βόλτες τον πήγαμε σήμερα τον αλητήριο, αυτό έλειπε! Σου εύχομαι ολόψυχα να δούμε 6g! :hug:

:worship::worship::worship::worship::worship::worship::worship::worship::worship:

Στελάρα, στο χρώσταγε ρε φίλε! Τόσες βόλτες τον πήγαμε σήμερα τον αλητήριο, αυτό έλειπε! Σου εύχομαι ολόψυχα να δούμε 6g! :hug:

Ετσι λεω και εγω . Μετα απο τοσο ψαξιμο τους τελευταιους μηνες ... καπου επρεπε να το δωσει ! :computer:

Ευχαριστω για ολα !!!!

Με 1500 Ευρω για συστημα ψυξης , ολα γινονται ! :D

Ευχαριστω φιλε !!! :)

αυτο δεν σημαινει οτι οποιος εχει λευτα γινεται και τοπ φυσικα ? θελει ψαξιμο, γνωσεις στο συγκεκριμενο τομεα του o/c αλλα και overall knolwedge. σου αξιζει με το παραπανω :clap: ευχομαι τα καλυτερα ψηλε :flex:

αυτο δεν σημαινει οτι οποιος εχει λευτα γινεται και τοπ φυσικα ? θελει ψαξιμο, γνωσεις στο συγκεκριμενο τομεα του o/c αλλα και overall knolwedge. σου αξιζει με το παραπανω :clap: ευχομαι τα καλυτερα ψηλε :flex:

:o:o:o:o

Κατα ενα 80% ισχυει αυτο που λες . Ειναι ο κανονας , αλλα εξαιρεσεις υπαρχουν πολλες ... :devil:

ευχαρστω ολους

λιγες περιπετειες με την υγεια ...

η προσπαθεια μου ηταν να παρω οσο πιο πολυ fsb στην μαμασσα

με p35 και οχι τα σκορς στο pi

για τους περιεργους η διαφορα εβγηκε με αυτα

- all precharge to act 5

- performance level 8

- trrd 4

- trtp 4

- gtl ref, 72/72/70

ΟΤ

Γιωργο εαν ελθεις παλι στην Ιταλια και δεν με παρεις τηλεφωνο θα την ... ψωνισω :hehe:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.