mortisboy Μάϊος 7, 2008 #2241 Κοινοποίηση Μάϊος 7, 2008 αντε και το 590 με το μοτερακι....τα`χει τα 600 ο cpu.... ...ολεεεεε μου φαινεται οτι πετυχες πολυ καλο κομματι...ετσι οπως λες συμπεριφεροταν η πρωτη ES Rampage που ειχα...μεσα σε 20 λεπτα ειχε παει 585 3d με αερα ολα Link to comment Share on other sites More sharing options...
pratter Μάϊος 7, 2008 #2242 Κοινοποίηση Μάϊος 7, 2008 φίλος μου είπε να τρέξω αυτό το τεστ το σκορ που βγάζω είναι παρακάτω, αρκετά καλό μου είπε. δεν ξέρω τι ακριβώς σημαίνει αυτό, αν μπορείτε να με κατατοπήσετε λίγο θα το εκτιμούσα Link to comment Share on other sites More sharing options...
giorgos th. Μάϊος 7, 2008 #2243 Κοινοποίηση Μάϊος 7, 2008 μολις γυρισα απο την δουλεια...αυριο θα δοκιμασω μεγαλυτερο Vmch - Vfsb - PL μπας και περασει τα 590... αλλιως οπως λεει και ο Στελιος εχω cpu fsb wall.. Bρηκα και τι να κανω την maximus....:laughing: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stelaras Μάϊος 7, 2008 #2244 Κοινοποίηση Μάϊος 7, 2008 μολις γυρισα απο την δουλεια...αυριο θα δοκιμασω μεγαλυτερο Vmch - Vfsb - PL μπας και περασει τα 590...αλλιως οπως λεει και ο Στελιος εχω cpu fsb wall.. Bρηκα και τι να κανω την maximus....:laughing: Που εχεις κρυμμενη τη βενζινα ? Πυρπολησε τη ρημαδα να παει να συναντησει το δημιουργο της ! Παντα μπορεις και να την τουφεκισεις . Στησιμο στα 5 μετρα ... σημαδι ... και . :bye: Link to comment Share on other sites More sharing options...
junior-21- Μάϊος 7, 2008 #2245 Κοινοποίηση Μάϊος 7, 2008 μολις γυρισα απο την δουλεια...αυριο θα δοκιμασω μεγαλυτερο Vmch - Vfsb - PL μπας και περασει τα 590...αλλιως οπως λεει και ο Στελιος εχω cpu fsb wall.. Bρηκα και τι να κανω την maximus....:laughing: :rofl::rofl: Link to comment Share on other sites More sharing options...
giorgos th. Μάϊος 7, 2008 #2246 Κοινοποίηση Μάϊος 7, 2008 Ανεστη η διαφορα των 2 μητρικων ειναι τοσο μεγαλη που η πρωτη ανετα κανει για τον καλαθο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Athens2004 Μάϊος 7, 2008 #2247 Κοινοποίηση Μάϊος 7, 2008 Aν παίξει τουφέκι , 9ρι διασποράς ε . Ωστε να μην υπάρχει πιθανότητα αστοχίας . ( welldone.) Link to comment Share on other sites More sharing options...
giorgos th. Μάϊος 8, 2008 #2248 Κοινοποίηση Μάϊος 8, 2008 αντε και λιγο παραπανω... Link to comment Share on other sites More sharing options...
giorgos th. Μάϊος 8, 2008 #2249 Κοινοποίηση Μάϊος 8, 2008 εδω η ταση αρχιζει να γινεται too much για το μικρο μονοβαθμιο οποτε δεν εχει παραπανω... εβγαλε και ενα με το ζορι στα 5183mhz...5200mhz max ρολοι εκει με 1.68V. πιθανοτατα να τα εχει και με μικροτερη ταση αλλα μια που η μητρικη ανεβαζει μετα τα 1.6V ανα 0.05V μια που ζοριζοταν το μονοβαθμιο εφτασαν εδω....σιγουρα επαιζε κατω απο τους -19C ε Στελιο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
AN7 OverClocker Μάϊος 8, 2008 #2250 Κοινοποίηση Μάϊος 8, 2008 Ανεστη η διαφορα των 2 μητρικων ειναι τοσο μεγαλη που η πρωτη ανετα κανει για τον καλαθο...Ε, γιώργο μην το μαμαμε τελείως.Η μόνη διαφορά στις 2 αυτές μητρικές είναι το fsb και μόνο.Και η Αbit IΧ38 ανέβαζε αλλά δεν συγκρίνεται με την asus στα καθημερινά.Να δω και γω πότε θα κάνω την μετάβαση Link to comment Share on other sites More sharing options...
giorgos th. Μάϊος 9, 2008 #2251 Κοινοποίηση Μάϊος 9, 2008 οχι μονο στο fsb αλλα και στην συμπεριφορα του επεξεργαστη..πηρε τα πανω του στην RF...ε οπως και να το κανεις γι`αυτα τα 2 παλευουμε τοσο καιρο ρε συ.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stelaras Μάϊος 9, 2008 #2252 Κοινοποίηση Μάϊος 9, 2008 οχι μονο στο fsb αλλα και στην συμπεριφορα του επεξεργαστη..πηρε τα πανω του στην RF... ε οπως και να το κανεις γι`αυτα τα 2 παλευουμε τοσο καιρο ρε συ.. Ετσι ειναι . Και εμενα πηρε καμμια 60αρα Mhz ο επεξεργαστης με την αλλαγη μητρικης. Επισης ... απροβληματιστη λειτουργια στα 570fsb καθημερινα . Η Maximus σκετη απογοητευση ηταν .:giveup: Link to comment Share on other sites More sharing options...
junior-21- Μάϊος 9, 2008 #2253 Κοινοποίηση Μάϊος 9, 2008 Η Maximus σκετη απογοητευση ηταν .:giveup:Αυτό το λες επειδή έχεις τώρα δεί την rampage ή πάντοτε το έλεγες? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stelaras Μάϊος 9, 2008 #2254 Κοινοποίηση Μάϊος 9, 2008 Αυτό το λες επειδή έχεις τώρα δεί την rampage ή πάντοτε το έλεγες?Μετα απο 3 maximus extreme (δικες μου) και 2 maximus formula (φιλων) ... μπορω να πω οτι απλα ηταν απογοητευση.Οταν ειχα πρωτοπαρει τη maximus extreme (Την 1η μερα κυκλοφοριας των Ε8500) , εφτασα 550fsb . Σε γενικες γραμμες πολλοι λιγοι εφταναν αυτο το fsb στη συγκεκριμενη μητρικη . Οποτε και εγω υπεθεσα οτι εφταιγε/βοηθουσε ο επεξεργαστης μου . Αρα επρεπε να βρω εναν που να μην εχει fsb wall στα 550 (οπως νομιζα).Δοκιμες επι δοκιμων ... 4 μεχρι που καποια στιγμη δοκιμασα μια P5E3 WS και εφτασα 570 3d benchable με λιγο ψαξιμο . Και εκει αρχιζει η ταλαιπωρια με δοκιμες γυρω στις 15 μητρικες DDR3 . Ολες πατατα στο FSB ... Και η λυση ηρθε με τη rampage . Στα 570 fsb καθημερινα ... bench στα 590 .... Kανεις shut down , restart κλπ χωρις να κολλαει στα det dram και λοιπες μπουρδες .:banging: Link to comment Share on other sites More sharing options...
AN7 OverClocker Μάϊος 9, 2008 #2255 Κοινοποίηση Μάϊος 9, 2008 Δεν πιάσατε το point μου.Το δέχομαι ότι αυτό που ζητάμε,και ειδικά σε αυτό το thread είναι ένα απ τα πιο σημαντικά πράγματα.Αλλά δεν καθορίζεις εξ ολοκλήρου 1 m/b απ το fsb.Τουλάχιστο έτσι το βλέπω εγώ, γιατι δεν έχω την δυνατότητα να έχω 2 pc,το ένα για bench και το άλλο για Main.Οπότε δεν το βλέπω μόνο απ την πλευρά του o/c.Για μένα και το maximus είναι ενα καταπληκτικό m/b για κάθε μέρα με όλα το κομφορ, για bench ήταν κάπως.Καλύτερο από ip35-pro χειρότερο από Abit-IX38. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tsan Μάϊος 9, 2008 #2256 Κοινοποίηση Μάϊος 9, 2008 hello:P δοκιμες αυριο:whistle2: Link to comment Share on other sites More sharing options...
junior-21- Μάϊος 9, 2008 #2257 Κοινοποίηση Μάϊος 9, 2008 :drool::drool::drool: θα μας τρελάνεις Τσανέ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
giorgos th. Μάϊος 9, 2008 #2258 Κοινοποίηση Μάϊος 9, 2008 ε τωρα μπαινει μπρος το βαρυ πυροβολικο.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
MOS Μάϊος 9, 2008 #2259 Κοινοποίηση Μάϊος 9, 2008 [hwbot] MOS - 15.912 - Intel Core 2 Duo E8400 @ 3000MHz - EVGA nforce 680i - Stock Cooling - Stock Settings [/hwbot] Link to comment Share on other sites More sharing options...
giorgos th. Μάϊος 9, 2008 #2260 Κοινοποίηση Μάϊος 9, 2008 λιγο pll παραπανω (1.56V bios) και ανεβηκε κατακορυφα παλι πανω απο τους -20..... δεν πηγαινα για χρονο οποτε......max ρολοι με 1.63vcore.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.