Spyrus Φεβρουάριος 4, 2008 #2061 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 4, 2008 Προσπάθησα για PL=7 αλλά δεν μου έκανε τη χάρη. Όχι τόσο λόγω τάσης αλλά λόγω θερμοκρασίας. Θα το προσπαθήσω την επόμενη φορά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BeetleJuice Φεβρουάριος 4, 2008 #2062 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 4, 2008 το δανεικο hardware εχει γινει πολυ σηνηθεςθα ανοιξω καινουριο thread για ενα τετοιο ζητημαειμαι υπερ του να δοκιμαζουμε απο φιλους και γνωστους τα παντα και να κανουμε συγκρισεις , να σηκωνουμε τα αποτελεσματα εδω να βλεπουν ολοι , να κανουμε κουβεντεςδιαφωνω οταν σηκωνονται σκορ.αυτο μονοενιωσα την αναγκη να το πω Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spyrus Φεβρουάριος 4, 2008 #2063 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 4, 2008 Που αναφέρεσαι μαν; Link to comment Share on other sites More sharing options...
AN7 OverClocker Φεβρουάριος 4, 2008 #2064 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 4, 2008 Αρχική απάντηση από BeetleJuice το δανεικο hardware εχει γινει πολυ σηνηθεςθα ανοιξω καινουριο thread για ενα τετοιο ζητημαειμαι υπερ του να δοκιμαζουμε απο φιλους και γνωστους τα παντα και να κανουμε συγκρισεις , να σηκωνουμε τα αποτελεσματα εδω να βλεπουν ολοι , να κανουμε κουβεντεςδιαφωνω οταν σηκωνονται σκορ.αυτο μονοενιωσα την αναγκη να το πω Γιατί ρε σκαθάρι? Link to comment Share on other sites More sharing options...
giorgos th. Φεβρουάριος 4, 2008 #2065 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 4, 2008 Αρχική απάντηση από Georgesod Αυτό στα 5 με τι ψύξη είναι; με ενα μικρο μονοβαθμιο (-20C περιπου).5100 εφτασε με την ταση αυτη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BeetleJuice Φεβρουάριος 4, 2008 #2066 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 4, 2008 Αρχική απάντηση από ΑΝ7 OverClocker [Σήμερα, στις 22:12] Γιατί ρε σκαθάρι? ετσι πρεπει νομιζωμε οτι ειναι αγορασμενο πρεπει να σηκωνονται σκορμιλαω για το τοπ50 και το hwboxκατα ταλλα για μετρησεις δοκιμες να επιτρεπονται ΤΑ ΠΑΝΤΑ , εκει ναι ειμαι μεσα σε ολακαι ανταλαγες και απολλαγια την ψυξη παντως νομιζω εχω αλλη εικονατο σκεφτομαι μερες τωρανομιζω οτι θα επρεπε να επιτρεπεται το εξης"επιτρεπονται τα παντα απο ψυξη αρκει αυτος που bencharei να τα κανει μονος του"τυπου ας πουμε ερχετε ενας κουλατζας και του δινω το Phase μου , ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ,να του δωσω οτι θελει και να του εξηγησω οτι θελειειλικρινα να γινω 1000 κομματιαμετα ομως ειναι μονος τουδεν ξερω δεν ειχα αφορμη να ανοιξω τετοιο θεμα απλα με τρωει μερες τωρακαι με τρωνε και οι αδειες μου τσεπες απο αγορες που κανω και ανταλαγες και μεροκαματα για να στηνω το πισιδεν εω επιθετικη διαθεση και δεν αναφερομαι σε κατι συγκεκριμενοαπλα ηθελα να ακουσω γνωμεςθα ανοιξω thread νεο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
biker Φεβρουάριος 5, 2008 #2067 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 5, 2008 Αρχική απάντηση από F117 [Χθες, στις 21:35] η cpu? πάει πάει........ λολ βάλε τις μνήμες 1:1 με 4άρια Είσαι ωραίος!!!! Αλλά πάνε οι μνήμες...για 1 ωρίτσα μου τις έδωσε κι εγώ του έδωσα και κατάλαβε στα ρεύματα :jump: Ρε F117 μ΄αρέσει που γουστάρεις να βελτιώνουν όλοι τα σκόρ τους.... Μπράβο! :banging: :banging: :banging: Link to comment Share on other sites More sharing options...
f117 Φεβρουάριος 5, 2008 #2068 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 5, 2008 τι πάνε? πάνε καήκανε? ή πανε σε mhz?άντε ανέβασε κανα score Link to comment Share on other sites More sharing options...
AN7 OverClocker Φεβρουάριος 5, 2008 #2069 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 5, 2008 Αρχική απάντηση από BeetleJuice ετσι πρεπει νομιζωμε οτι ειναι αγορασμενο πρεπει να σηκωνονται σκορμιλαω για το τοπ50 και το hwboxκατα ταλλα για μετρησεις δοκιμες να επιτρεπονται ΤΑ ΠΑΝΤΑ , εκει ναι ειμαι μεσα σε ολακαι ανταλαγες και απολλαγια την ψυξη παντως νομιζω εχω αλλη εικονατο σκεφτομαι μερες τωρανομιζω οτι θα επρεπε να επιτρεπεται το εξης"επιτρεπονται τα παντα απο ψυξη αρκει αυτος που bencharei να τα κανει μονος του"τυπου ας πουμε ερχετε ενας κουλατζας και του δινω το Phase μου , ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ,να του δωσω οτι θελει και να του εξηγησω οτι θελειειλικρινα να γινω 1000 κομματιαμετα ομως ειναι μονος τουδεν ξερω δεν ειχα αφορμη να ανοιξω τετοιο θεμα απλα με τρωει μερες τωρακαι με τρωνε και οι αδειες μου τσεπες απο αγορες που κανω και ανταλαγες και μεροκαματα για να στηνω το πισιδεν εω επιθετικη διαθεση και δεν αναφερομαι σε κατι συγκεκριμενοαπλα ηθελα να ακουσω γνωμεςθα ανοιξω thread νεο... Δεν είναι έτσι.Γιατί άντε και bencharane 3 άτομα χτησημοποιώντας και τις συμβουλές και των 3ών.Θα βγάλεις ένα αποτέλεσμα.Που μπορεί να είναι στο ΤΟΡ20 του hwbot.Τι κάνεις μετά?Κάθεσαι και το βλέπει και δεν το σηκώνεις?Για αυτό έχουμε μια ομάδα.Για να παίζουμε και ομαδικά.Απλά τα αποτελέσματα δεν θα μπορουν να σηκωθούν σε παραπάνω απο έναν λογαριασμό για το κάθε bench.Ή γίνεται ένας ενιαίος λογαριασμός με όλα τα ονόματα και σηκώνονται όλα εκει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
biker Φεβρουάριος 5, 2008 #2070 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 5, 2008 Αρχική απάντηση από F117 [Σήμερα, στις 08:29] τι πάνε? πάνε καήκανε? ή πανε σε mhz?άντε ανέβασε κανα score Όχι ρε συ, δεν καήκανε... τις πήρε πίσω Όσο για το ρεύμα, εννοώ στη cpu:) @edit: προσπάθησα να ανεβάσω αλλά δεν βλέπω τίποτα..κάτι κάνω λάθος @όλα ok! Link to comment Share on other sites More sharing options...
f117 Φεβρουάριος 5, 2008 #2071 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 5, 2008 ε άντε ντε........ανέβασε σκορ :P Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Φεβρουάριος 7, 2008 #2072 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 7, 2008 9.485 8400 @4770 Link to comment Share on other sites More sharing options...
giorgos th. Φεβρουάριος 10, 2008 #2073 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 10, 2008 και sub 9". [hwbot] 8.906s - E8500 @ 5177mhz - cpu on SS[/hwbot] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spyrus Φεβρουάριος 11, 2008 #2074 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 11, 2008 Τι ρεύματα έδωσες στην φόρμουλα και τι άλλες ρυθμίσεις αν έκανες π.χ. ΡL για τα 545? Link to comment Share on other sites More sharing options...
giorgos th. Φεβρουάριος 11, 2008 #2075 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 11, 2008 ολα τσιτα τι να δωσω...ολα στα κοκκινα...PL 8. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stelaras Φεβρουάριος 11, 2008 #2076 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 11, 2008 Καλο Γιωργη , αλλα με αναγκαζεις να κανω το 8.8 πολυ συντομα ! ... Ισως και αυριο βραδυ . Link to comment Share on other sites More sharing options...
giorgos th. Φεβρουάριος 11, 2008 #2077 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 11, 2008 εχε χαρη που ειναι θολη η φωτο του κινητου με το 8.89....χεχεχεχε Link to comment Share on other sites More sharing options...
psilos Φεβρουάριος 12, 2008 #2078 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 12, 2008 Μπράβο γιώργο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spyrus Φεβρουάριος 12, 2008 #2079 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 12, 2008 Αν δεν κάνω λάθος 4600 για κάτω από 9s και 5100 για 8s θέλουν οι λύκοι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgeVasil Φεβρουάριος 12, 2008 #2080 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 12, 2008 Αρχική απάντηση από Spyrus [Σήμερα, στις 10:30] Αν δεν κάνω λάθος 4600 για κάτω από 9s και 5100 για 8s θέλουν οι λύκοι. To club των 9 είναι εφικτό από τα 502*9 και μετά.Με μνήμες στα 1000 με 5αρια.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.