Jump to content

[hwbot] SuperPi 1M Ranking

Recommended Posts

• Replies 2,7k
  • Created
  • Last Reply

[hwbot] MOS - 17.016- Q6600 @ 2400 MHz - crucial 800Mhz - All stock [/hwbot]

ygamo61jpquj9mdmhdjs.jpg

Με λιγα ρευματα παραπανω και μια λειτουργεια της μητρικης μου C.I.A. 2 και καποιες αλλες λειτουργιες...και μειωμενα κατα 1 τα timming στις ram(cl,trcd,trp) και κατα 2 το tras αλλα αυτο δεν παιζει ρολο....

Στην φωτο ειναι default τα timmings με ενεργοποιημενη την C.I.A. 2

442xfdxg79oqfvumfxu7.jpg

ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΠΟΤΕ ΣΟΥΠΑ !!

Ουτε οταν εβαλα στο 3dmark03 ουτε στο aquamark....

Παιδια σηκωσα τα spec μου και σας ειπα τι εκανα....

Αν το θεωρειτε ψεφτικο μπορειτε να το σβησετε !!

No problem !!

αποτι βλεπω μαλλον εχεις το speedstep ενεργοποιημενο γιατι σε δειχνει στα 1600

αυτο γινεται γιατι οταν πας να τραβηξεις screenshot δεν εχεις πλεον φορτιο και σου ριχνει πολλαπλασιαστη

για να το ξεγελας πιανε το παραθυρο και κουνα το με το Mouse περα δωθε για 3-4 sec να φορτωσει το κανονικο Mulpiple και καπακια print screen

η αλλιως τραβα ενα toast για 1 sec και τοτε τραβα screenshot με Print screen

ygamo61jpquj9mdmhdjsai3.th.jpg

παιδια βαση αυτων των σημαδιον το ειπα.δεν ειμαι κανενας ειδικος στο photoshop ,απλος κατι ειδα και εκανα μια ερωτηση σε φιλικο παντα περιβαλλον. αν κανω λα8ος ζηταω συγνωμη απο τον MOS αλλα και απο ολλους σας:o :o :o :o

το εσβησα τελειως σαν να μην περασε κα8ολου. δεν η8ελα να πω κατι κακο:tomato: :tomato: :tomato: :tomato:

Αρχική απάντηση από BeetleJuice [Σήμερα, στις 19:07]

γιατι μιλας στον πληθυντικο?

σουπα εγω τιποτα?

εγω σε παρακαλεσα ευγενεστατα να σηκωσεις τα specs

και νομιζω οφειλα να το κανω για να μη πει κανεις τιποτα

Οχι BeetleJuice ο πληθυντικος δεν παει σε εσενα και καλα εκανες και μου το ειπες.....

Το ειπα "εμμεσα" οπως ο κυριος galactob με κατηγορησε "εμμεσα"

Ο πληθυντικος πηγαινε στο σβησιμο...δεν ξερω ποιος μπορει απο εσας(εκτος moderator που ξερω οτι μπορουν)...

Δεν εχω προβλημα να το σβησει καποιος ετσι κι αλλιως δεν το εβαλα για να κερδισω κατι..

Φταιω εγω που ειναι γρηγορο τα μαμημενο:tomato: :tomato: :tomato: :tomato: :tomato:

Και να σας εξηγησω τι κανει η C.I.A. 2 (εκτος απο το να συλλαμβανει ατομα)στην μητρικη μου

Εκει που πρεπει να ανταποκριθει ο quad τον κανει αυτοματο overclocking και τον ρυθμιζει στην συχνοτητα που ειναι ιδανικη !!

Αρχική απάντηση από galactob [Σήμερα, στις 19:10]

ygamo61jpquj9mdmhdjsai3.th.jpg

παιδια βαση αυτων των σημαδιον το ειπα.δεν ειμαι κανενας ειδικος στο photoshop ,απλος κατι ειδα και εκανα μια ερωτηση σε φιλικο παντα περιβαλλον. αν κανω λα8ος ζηταω συγνωμη απο τον MOS αλλα και απο ολλους σας:o :o :o :o

Το μονο που εχει πεσει ειναι το windows paint και τα πληκτρα που πατηθηκαν ειναι ενα pritnscreen & ctrl+v

Αλλα ειμαι βλακας που καθομαι και φτιαχνω τις ατελειες στην ζωγραφικη...μεχρι και το GIGABYTE που βλεπετε ειναι επανω και δεξια στην οθονη μου και το πηρα να το βαλω στο κεντρο πανω απο το αποτελεσμα !!

Σωστα στις γωνιες δεν υπαρχει καμια ατελια γιατι καθομαι με το Zoom της ζωγραφικης και τις φτιαχνω....

Πιο πολυ χρονο θα μου ετρωγε να κανω αυτα στο photoshop παρα να βγαλω τα αληθινα !!!

Αρχική απάντηση από BeetleJuice [Σήμερα, στις 19:10]

αποτι βλεπω μαλλον εχεις το speedstep ενεργοποιημενο γιατι σε δειχνει στα 1600

αυτο γινεται γιατι οταν πας να τραβηξεις screenshot δεν εχεις πλεον φορτιο και σου ριχνει πολλαπλασιαστη

για να το ξεγελας πιανε το παραθυρο και κουνα το με το Mouse περα δωθε για 3-4 sec να φορτωσει το κανονικο Mulpiple και καπακια print screen

η αλλιως τραβα ενα toast για 1 sec και τοτε τραβα screenshot με Print screen

Το εκανα αυτο και ναι πηγε μεχρι τα 2400 not more !!

Επισης μου δινετε η ευκαιρια να σας διξω και ολη μου την επιφανεια εργασιας !!look

1ht6bk5765j7nh9p91mk.jpg

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.